Wpisy 3 057 334 – 3 057 433
11 grudnia 2017 22:01 → 11 grudnia 2017 22:57, 100 wpisów
liczby z snu mojego wyszly a ja je wywalilem z kuponu poniewaz zmienilem liczby na iiny kupon przed samym losowaniem a trzeba bylo tamten kupon jednak wyslac w multi i bylo by 8z 10 zmienilem kupon w ostatniej chwili i tylko 4z10 padlo ale stawialem bardziej na mini bo w snie w mini mialem zagrac i tutaj niestety tylko 2 numery trafilem czykli jednym slowem nic
10,30,35,38,51 dokladnie jak rok temu lepsze to niz nic wyczuje sie
3-3 nowym systemem
05 i 20 miałem wśród kilkunastu liczb do porównania z innymi typującymi na teraz
nie były moimi faworytkami
nie były moimi faworytkami
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Rrrooobbbeeerrrttt mam wrażenie, że u Ciebie szczęście=system ...
Prokuratura umorzyła postępowanie p-ko Palikotowi(skręcił kilka milionów w oświadczeniu mająt).Z uzasadnienia-bo ma filozoficzny stosunek do pieniędzy)Wejdzie to do kazusów jurysprudencji-i będzie nagminnie stosowane!(miejmy nadzieję
52 TO JEDNA Z WCZORAJSZYCH WYSNIONYCH 51,52NIE WESZŁA ,DZISIAJ ŚNIŁAM 30 I WESZŁA NA 21
a ja źle przeczytałem i wyczytałem zamiast wysnionych to wiśniówka
jutro powtorza sie 22,27 i wskoczy 48 tez nie dziekujcie za laske
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 210 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 121 305,20 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
dzis trafilem 10,11,37,39, a kupon byl na takie liczby wyslany 10,11,21,36,37,39,44,47,55,76 a na wczesniejszym kuponie bylo zas 1,7,10,11,35,36,37,38,39,41, i ciaglo mnie jeszcze na 42 niedalem wymienilem ta liczbe na 44. a 48 zamienilem na 47 i dupa zimna
a 2.4.7 na jutro
co myslicie
Forsa.. , zmień nick na forsaCI, wtedy będzie do Ciebie wracało, tak czy siak
witam ponownie
dusia , arci , forsami , gladiator , mega, mulag i nie wymienieni
na 4/7/10 polowałem 2 dni a na wieczór odpuściłem to wlazła
ale 3x4/6 i jeden pustaczek jest
no 74 mnie zaskoczyło jocia brawka
dusia , arci , forsami , gladiator , mega, mulag i nie wymienieni
na 4/7/10 polowałem 2 dni a na wieczór odpuściłem to wlazła
ale 3x4/6 i jeden pustaczek jest
no 74 mnie zaskoczyło jocia brawka
a jakie masz
Gladiator a mi taka 6/6 chyba o ile pamietam uciekła bo nie zagrałem 2 go sierpnia 1,2,4,19,21,35 a dziś 3/6 1,4,35
dusia mam taka nadzieje ze trafie do konca tego roku musze cos trafic narazie sa grosze tylko grunt to sie niepoddawac i grac, dalej az sie trafi tyle aby byc zadowolonym, i tego wszystkim zycze szczerze wysokich wszystkim wygranych
na razie wracam na galę 25 lat Polsatu - dobrze zrobione i Prezydent zaszczycił to i ja popatrzę
a dzis jedna na miesnym w gdansku babka przyciela se palca wskazujacego
opuszek i paznokiec zostal na pile
opuszek i paznokiec zostal na pile
CIEKAWE CZY jutro trafisz bo jak ostatnio krasnalce pisałam że trafi to trafiła 8/10
dusia niedziekuje bo niechce zapeszac
od jutra miesiac wolnego, ferie zimowe, da sie zyc i kasa sie zgadza mozna chlac i seksic
dusia to prawda jest ja tez tak uwazam szkoda ze tego co trafilem tez niedalem z plusem bo by moze cos wiecej bylo niz jest no ale coz jest jak jest jutro bedzie lepiej trzeba w to wierzyc i probowac nadal grac teraz trzeba sie posilic jakas marchewke zjesc przed spaniem
74 do powtorki
ARCZI WEJDZ NA OBRÓBKĘ SENNĄ TO ZOBACZYSZ ,kilka jeszcze zostało na jutro z nich
do nowego roku bedzie u mnie gruby skan ale kasuje profil honorowo