Wpisy 3 057 034 – 3 057 133
11 grudnia 2017 20:17 → 11 grudnia 2017 20:57, 100 wpisów
dlatego sie nie dziwie ze duzo ludzi lata do mopsu albo biora cieple posilki z caritasu
Średnia tutaj to 120
nawet nie zakumają po co te wklejki
>>> azbest <<<
nawet nie zakumają po co te wklejki
>>> azbest <<<
Tak w Polsce porównaniu do jedzenie to tak tańsze moze w innych krajach bardziej niż w Polsce
...jeden nawet nie kuma
co złego w tym że Polską flagę nazwano szmatą
żenada
co złego w tym że Polską flagę nazwano szmatą
żenada
no nic, Mulag jedyna chwila zapomnienia tanim kosztem to slodka chwila za 1zl
Może jest w tym metoda ale to tylko moje spostrzeżenie mogę się mylić
a chwila prawdziwego luksusu to losos osmiorniczki i kawior dobrej jakosci
ludzie dopiero się obudzą z ręką w ........
jak dostaną pierwsze emerytury, czyli 40 % tego co otrzymali ci co już odeszli przed USTAWĄ, że mogą DALEJ pracować
a od marca program
emeryt 2.77+ zł
jak dostaną pierwsze emerytury, czyli 40 % tego co otrzymali ci co już odeszli przed USTAWĄ, że mogą DALEJ pracować
a od marca program
emeryt 2.77+ zł
emeryt a powiedz mi tak strzeże wiem że jesteś przeciw PIS masz do tego prawo bo dajesz takie linki to powiedz mi co?
to co było przez 8 lat gdzie właśnie system ZUsik się walił zabranie likwidacje OFE
On nie widział jak OFE rozwalali
jak podnieśli wiek emerytalny..
ni uja nie widzał.
teraz ZBOWIDowiec się obudził
jak podnieśli wiek emerytalny..
ni uja nie widzał.
teraz ZBOWIDowiec się obudził
Nikt nie ma lub nie chcę by zapewnić bezpieczeństwo finansowe za życia młodego a ni na starosć poprostu wszyscy mają to w du...
posłuchajcie unas dosc czesto sa promocje na towary typu tv tylko jakie to sa tewlewizory np manta i lic co to sa za telewizory w granicach nawet700 zł widzialem, ale to sa chinskie produkty ktore sa nazbyt awaryjne i sa wysprzedawane btaniej, za granica np w takich niemczech te zeczy zalegaja wq magazynach tam to nieschodzi i pcha sie to gowno do polski
, powiedzdcie mi dlaczego np firma panasonic czy sony nie sprzeda swojego sprzetu typu tv za zł tylko zadaja jedyne 3,299 lub 2.999 zł , tylko wypycha sie jakies badziewie nam za grosze aby tylko towar poszedl, dlaczego zachodnie firmy nie ktore sa w cenie nie sprzedaja swoich produktow w cenie np tv manty za 700zł
wcale nieprawda jest ze sprzet rtv idzie w dul ani w polsce ani za granica no chyba ze ten tzw jednorazowy ktory po roku ma sie odrazu zepsuc i ma siee zaraz kupic niowy tandete chinska sie wypycha taniej, aby niezalegala w magazynach, w niemczech tewz sprzetr komputerowy jak i rtv poszedl do gory diameterlanie,ja sledze caly czas niemieckiego AMAZONA I SPRZET KTORY TAM JEST SPRZEDAWANY i wiudze ze wczesniej byl on tanszy niz jest teraz
, powiedzdcie mi dlaczego np firma panasonic czy sony nie sprzeda swojego sprzetu typu tv za zł tylko zadaja jedyne 3,299 lub 2.999 zł , tylko wypycha sie jakies badziewie nam za grosze aby tylko towar poszedl, dlaczego zachodnie firmy nie ktore sa w cenie nie sprzedaja swoich produktow w cenie np tv manty za 700zł
wcale nieprawda jest ze sprzet rtv idzie w dul ani w polsce ani za granica no chyba ze ten tzw jednorazowy ktory po roku ma sie odrazu zepsuc i ma siee zaraz kupic niowy tandete chinska sie wypycha taniej, aby niezalegala w magazynach, w niemczech tewz sprzetr komputerowy jak i rtv poszedl do gory diameterlanie,ja sledze caly czas niemieckiego AMAZONA I SPRZET KTORY TAM JEST SPRZEDAWANY i wiudze ze wczesniej byl on tanszy niz jest teraz
3 057 053. Olala45 2017-12-11 (20:24)
Ot .arystokracja szpagatowa
Potrafisz szpagat?
szacun
Ot .arystokracja szpagatowa
Potrafisz szpagat?
szacun
coś w tym racji masz ale ogólnie technika idzie do przodu i wiele markowych dobrych są już tańsze niż wcześniej i cos konkretnego nie najlepszego można kupić nie twerdzę ze wszstko poszło w dół ale jest konkurencja i duzo jest do wyborów i to dobrych marek moze nie tych teraz na czasie za f=grosze ale są jak np . telefony różnych producewtów nie koniecznie tych z chin
ogólnie na psiałem że dawniej sprzęt jakikolwiek był drogi a teraz już można coś kupić ale masz racje nie wszystko tak tanie cenią sie ci niektórzy tu masz racje
ale w końcu i ci markowi też wypuszczą te sprzęty by chociaż połowę uzyskać choć 50 % llub nawet mniej uzyskać odzyskać
A dobro ojczyzny oraz pomyślność obywateli będą dla mnie zawsze najwyższym nakazem"
A. Maciorewicz 11-12-2017
W dupie macie obywateli a bajki możecie wciskać ciemnemu ludowi!!!
A. Maciorewicz 11-12-2017
W dupie macie obywateli a bajki możecie wciskać ciemnemu ludowi!!!
cały czas coś nowego wychodzi,ale się tym nie najemy a jeść trzeba codziennie
Ja już przestaje wierzyć komukolwiek w co kol wiek tyle już nas oszukiwali że już się można pogubić
Na pewno więcej niż ty
dzisiaj z mojego snu wyjda liczby moze w mm lub w mini, ale czuje zxe cos takiego wyjdzie 1,2,3,14,5.6,7,8,10,11,12,21,23,36,37,38,39,41,44,55, 75,76 tylko niewiem ktore w mini wyjda dzis mnie strasznie ciaglo na mini lotka bo snilo mi sie ze szedlem do kolektory wyslac mini lotka szedlem przez park byl ewieczor na lawce w parku znalazlem z tektury wycieta liczbe 11, w kolekturze spotkalem kilku znajomych i swojego sasiada ktory klocil sie z kolektorem o pieniadze spojrzalem na jego kupon a tam bylo podana kwota ze trafil 1036zl , kolektor niechcial mu tego wyplacic pamietam tez ze zemna w kolektorze bylo jeszcze osoby , wszyscy odbierali kase a ja puszczalemnm kupony wlasnie na mini,
ipodobno snione numery wychodza na loterji no zobaczymy wyslalem dzis sobie mini lotka i multi po jednym, teraz czekam na te wysnione numery zobaczymy czy sie sprawdzi sen :
ipodobno snione numery wychodza na loterji no zobaczymy wyslalem dzis sobie mini lotka i multi po jednym, teraz czekam na te wysnione numery zobaczymy czy sie sprawdzi sen :
3 057 071. Pan 2017-12-11 (20:37) Janek
milioner masz więcej niz 120?
a niby jak ? chyba że komuś potperdoli
milioner masz więcej niz 120?
a niby jak ? chyba że komuś potperdoli
Nie jestem w gronie ciemnego ludu a ten ma poniżej 120
Pikolo
Kradną to twoje ziomki z pisu i ich dawni koledzy z peło...
Kradną to twoje ziomki z pisu i ich dawni koledzy z peło...
A ty karwa z choinki się urwał.. wony ,niezaeżny chciwy i mądry.
g... prwada wszystko.
g... prwada wszystko.
Za taką kasę ciemny lud zmieniałby piasek w kuwecie kota prezesa
albo piłki by podawali ryżemu
na każdym kroku nas łupią z kaski mój kuzyn młody chłopa jechał skuterkiem był blisko swojej ulicy dostał 200 zł bo nie miał karty rowerowej i to tajniacy mówił że ma kartę rowerową ale oni mówili że nic to nie da miał pojemność silnika taką by na karcie była ale nawet nie oto mi chodzi ale od 2016 płącic karę w Opolu czego nie w Urzędzie skarbowym swoim dawniej tak było chyba chodzi oto by si,e niedowoływac bo to da lekko może ktoś odpuści
zaprzysiężenie
żona prezydenta w domu
prezydent
na balu polsatu
telewizji komercyjnej
aż żal
żona prezydenta w domu
prezydent
na balu polsatu
telewizji komercyjnej
aż żal
Pikolo..Pan - Jacek Kurski jest tylko jeden .Daruj sobie zabawę w niego...
3 057 092. aya_aku 2017-12-11 (20:43) mia urbo
Aya?
Aya?
PO dosyć nakradło i teraz kwiczą... Co ich odróżnia od PiS? Nakradli do siebie a Polakom nic nie dali natomiast PiS kradnie do siebie ale da uprzywilejowanym (kupionym wyborcom) zabierając tym najbardziej pokrzywdzonym UCZCIWIE PRACUJĄCYM.
zmykam bo dzisiaj mój ulubiony film z serii 007.
Piękna aktoreczka wiolonczelistka i Dalton bondem.
Miłego wieczoru i wysokich wygranych
Piękna aktoreczka wiolonczelistka i Dalton bondem.
Miłego wieczoru i wysokich wygranych
Mulag
to przez 2 lata była dobra zmiana
teraz zmienili premier, bo
TAKA HISTORYCZNA CHWILA
teraz będzie
BARDZO DOBRA ZMIANA
to przez 2 lata była dobra zmiana
teraz zmienili premier, bo
TAKA HISTORYCZNA CHWILA
teraz będzie
BARDZO DOBRA ZMIANA
..daj lepiej pewniaczka
Aya daruj sobie te szczypki i napisz jak tam na pomarańczowej
Aya daruj sobie te szczypki i napisz jak tam na pomarańczowej
teraz jak bedzie nowy premier i wszystko sie zmieni moze nie odrazu, ale pierwsze co powinien zrobic to wyciac wszystkich ubekow i s***ysynow ktorzy szkodza polsce, tusk chce wspolpracowac z premiertem juz mu sie grunt pali pod npogami w brukseli juz go tam niechca i pchaja go do polski,a tu go tez nikt niechce i cxo bedzie ?
Każdy musi przyznać rację, że bankster Morawiecki będąc prezesem "polskiego" banku pobierał wielką pensję finansowaną z marzeń polaków o własnym mieszkaniu biorących kredyt na 3/4 swojego życia oddając 2 razy tyle aby mieszkać we własnym domu. Czy to jest sprawiedliwe?
Piękne słowa i frazesy miała PO przyznaje ale tylko słowa a czynny poszły w odwrotna stronę
A czy to sprawiedliże że Tuski spuścił finansowo i gospodarczo i s***ił za grubę euro alej nas sprzedawać? to ci sie podoba?
poprostu najlepiej zrzucac wine na rzad
ze w jednej kadencji uczyni z polski krajem miodem i mlekiem plynacym
ze w jednej kadencji uczyni z polski krajem miodem i mlekiem plynacym
Morawiecki doradca Donalda Tuska, zobaczymy co pokaże płynie Niemiecki również angielski zna się na ekonomii czy wykorzysta ten potencjał i doświadczenie dla Polaków zobaczymy nie długo
to tak jak jestes zalozmy prezdyentem jeden dzien to odrazu spadaja na ciebie wielkie obowiazki w jeden dzien ma sie wszystko zmienic bo zmiana osoby
Moim zdaniem socjal ma pełne prawo bytu jeżeli jest finansowany ze źródeł, które nie sięgają do kieszeni obywateli. Spoko spółki skarbu państwa dają dochód więc dajmy ten potrzebny socjal bo są ludzie, którzy mają bardzo ciężko w życiu z różnych powodów.
w***ia mnie cos takiego jak pieprza ze bezrobocie jest najnizsze od 26 lat ze ludzie coraz wiecej zarabiaja kasy, ja od 5 lat niemoge znalezc dla siebie zatruidnienia,bo choruje i nikt nie chce przyjac osoby ktora choruje., czy ktos z was zarabia teraz duzo tak jak ci z rzadu mowia? zarabiacie tyle ile byscie chcieli ? ja jak narazie u siebie niewidze zadnej zmiany na lepsze tylko na coraz gorsze , aoni piprza ze takj jest super w polsce chyba zaprosze do siebie pania byla premier i obecnego premiera zeby mi pokazali jak to oni pomagajja wszystkim ludziom wq polsce zarabiac na zycie
Jasne, że nie sprawiedliwe bo rudy powinien już dawno być rozliczony za wyprzedaż majątku. Dlaczego nie kibluje bo ktoś nie pozwala czy komuś zależy aby nie siedział?
no takie ciekawostki w tv czasami sa ze wszystko zmienia sie na lepsze
wystarczy dobre myslenie i swiat sie zmienia
wystarczy dobre myslenie i swiat sie zmienia
a ja się pytam tyle prywatyzacji za PO i nie tylko co z tą kaską żaden Polak nie otrzymał dziura budżetowa rosła co z kaską co z tymi pienędzmyi mogli by je wykorzystać w funduszu emerytalnym ale jak jak kaska z prywatyzacji znikła wręcz z ZUS zabierano z budżetu
to czego nikt nie mówi nie wie jak sprzedaqweali hute to zrobili restruktyryzacje za 2 miljardy a sprzedali arabom za 1 miljard wielcy ekonomiści
gdzie ta demokracja ktos zapytal ???
no gdzie - wisi w powietrzu trzeba ja poczuc
no gdzie - wisi w powietrzu trzeba ja poczuc
Poczytajcie jak szybko sprzedano przed wyborami kolejowy telekom, jak mało warta firma kupiła większego giganta...takie interesy się robi i kasuje do kieszeni małe co nie co...
3 057 118. arczibalik73
chłopie? nie ty jeden masz takie problemy. staraj się je rozwiązywać
a nie narzekaj i oskarżaj cały świat o to że masz jak masz.
roszczeniowy jesteś. Co ty dałeś temy Panśtwu od siebie?
chłopie? nie ty jeden masz takie problemy. staraj się je rozwiązywać
a nie narzekaj i oskarżaj cały świat o to że masz jak masz.
roszczeniowy jesteś. Co ty dałeś temy Panśtwu od siebie?
gdzie tu zysk w sumie nie jestem dobry z matematyki wręcz kiepski wyglada że za darmo dostali
Nie zastanawiacie się dlaczego najbogatszy Polak nagle odszedł?
powiedziec wam szczerze
czlowiek ktory nie placi skladek i vat jest kims nie potrzebnym w tym kraju
czlowiek ktory nie placi skladek i vat jest kims nie potrzebnym w tym kraju
niejestem za zadsna paqrtia ani pis ani po an i za zadna inna sekta, no pis wedlug mnie troiszke ruszyl z pewnymi zeczami w polsce i troche zrobiil choc nie dlamnie a dla dzieciakow , i starszych osob, i ukaral ubekow choc tez i nie dokonca jeszcze, ale pomalutku i ijeszcze duzo zrobi, czego przez 8lat niezrobilo nic PO po za aferami i kradzieza pieniedzy z ofe GDZIE MOJA EMERYTURA JEST?
Albo musiał wyjechać albo mógł pociągnąć za sobą kilka osób, tego się nigdy nie dowiemy.
Co zostało z Zachemu w Bydgoszczy?
Co zostało z Zachemu w Bydgoszczy?