Wpisy 3 056 974 – 3 057 073
11 grudnia 2017 19:59 → 11 grudnia 2017 20:37, 100 wpisów
nie ma co dyskutować nie wszyscy wydają na jedzenie inaczej myślą w inym śiwecie żyją i tyle
Gryksio ty kusicielu
056 964. gryks76 2017-12-11 (19:56) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
U mnie czynsz 225 zl
to co to za chata?
U mnie czynsz 225 zl
to co to za chata?
podliczmy na miesiac
gaz 50
prad 200
woda i pozbycie sie jej 100
wegiel 100
jedzienie 300
inne oplaty 50
800 zl
200 zl zostaje na leki
gaz 50
prad 200
woda i pozbycie sie jej 100
wegiel 100
jedzienie 300
inne oplaty 50
800 zl
200 zl zostaje na leki
da się ale to bym wyglądał jak bym ze szpitala wyszedł kubki gotowe zupki na ulepszaczach zalać czajnikiem to by się moze dało
Gryksio zonka ci przesłania
1000 zl to minimum ale nie da sie nizej zejsc
chyba ze masz szklarnie
chyba ze masz szklarnie
3 056 977. Pikolo 2017-12-11 (19:59)
U mnie czynsz 225 zl
to co to za chata?
centralnego og. pewnie nie ma albo gazowe..
U mnie czynsz 225 zl
to co to za chata?
centralnego og. pewnie nie ma albo gazowe..
U mnie padał deszcz
Mulag bo ty sie nauczyles gotowe jedzenie jesc, powinienes nauczyc sie robic polskie syte rzeczy jak nalesniki z kremem czekoladowym czy serem
albo kluski leniwe
albo kluski leniwe
same opłaty mam 800 zł 200 na jedzenie ? to bym zmarł śmiercią głodowa i wszsytko odmawiał
Tv
nie wliczone jedzenie 800zl
ale liczac ukryte oplaty na srodki czystosci inne rzeczy to okolo 1000 zl
ale liczac ukryte oplaty na srodki czystosci inne rzeczy to okolo 1000 zl
Upal a Anglia -20 śnieg koniec świata brat nie wróci z Londynu na święta
3 056 988. gryks76 2017-12-11 (20:01) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
Dwu pokojowa większej mi nie trzeba
no a ogrzewanie?
Dwu pokojowa większej mi nie trzeba
no a ogrzewanie?
Zagram na 3,55 stawka milion
ja tez mam 2 pokoje w czynsz wliczone ogrzewanie ciepła zimna woda ścieki
no to nawet renty tyle nie dadza 1000zl
trzeba miec dochod i tak cale zycie
trzeba miec dochod i tak cale zycie
chcodza do Caritasu ludzi MOPS bo by już dawno umarli taka jest prawda
i co na pólkach kosztuje wszystko za zaokrąglone prosty obiad trzeba wydfać z 30 zł
teraz jedzenie jest drozsze niz kiedys i inne rzeczy tez, ogolnie mowiac
emerytury 1000 zl czy renty 600zl
to smiech na sali (w europie to gabon)
emerytury 1000 zl czy renty 600zl
to smiech na sali (w europie to gabon)
chyba że gorące kubki widzę ludzi tak jedzących da się ale jak oni wyglądają jak się czuje
Mulag chinskie zupki powoduja smierc 10 lat wczesniej od tej chemii wszystko sie popsuje
czy uwazasz ze kluski slaskie w sosie - zrobionym z jakiegos kawalka kurczaka to drogi obiad?
czy aż tak duze mam wymagania w 21 wieku że mam środków czystości nie kup;ować i wszystko odmawiać by stwiewrdzić że za 1000 się da nie tędy droga
No ,prawda...dali ochlapy rencistom a zarcie podrozalo 6,5 % nie liczac reszty...pewnie jak ktos ma do reki 1,5 na glowe to jakos wykreci ale ludzie maja pi 850 stow na glowe
10 zl na dzien na zarcie to troche malo, no ale coz niektorzy tak maja
nie wiem kupujecie ludzie żywność wogóle nie zauważyliście cen jak poszły do góry
Za pol godz podam jak grac...na 8 liczb...nic nie gwarantujedobra zmiana
U mnie znajoma pracuje w Niemczech długo jej nie było wróciła do Polski na chwilkę po 1,5 roku nie obecności i mi mówi co się dziej u was jakie ceny wysokie
ceny bardzo poszly w gore, przez to ze sa biedronki i inne hipermarkety
witam wszystkich na czacie
Ale tez ludzie wywalaja kupe dobrego zarcia,robia na trzech,starcza na 5...reszta do szczurow na osiedlu
coś strasznego moze co nie którzy młodzi tak w tym nie siedzą w sumie nie ich wina mama tata poda na stół i jest okey w kieszeni zostaje
realia
https://opinie.wp.pl/roman-giertych-andrzej-duda-padl-wlasnie-przegral-druga-kadencje-6197308078565505a
https://opinie.wp.pl/roman-giertych-andrzej-duda-padl-wlasnie-przegral-druga-kadencje-6197308078565505a
trzeba poprostu zarabiac i tyle...
jak zarobisz 3 kola albo wiecej to nawet nie odczujesz tego i tak ci zostanie
jak zarobisz 3 kola albo wiecej to nawet nie odczujesz tego i tak ci zostanie
oczywiscie nikt z zagranicy nie widzuiunas podwyzek cen a le w niemczech tez wszystko poszlo do gory, chodzi o ceny, poolacy tam mieszkajaqcy tez zauwarzyli to ze wszystko poszlo do gory, jak i unas w polsce ale jak dlamnie oni moga placic wiecej, niemcy sie kioncza nuiedlugo bedzie drugi bagdad jak jest we francji
tylko ze oni tam maja wieksze zaroibki i tego tak nie odczowaja jak my tu w polsce
tylko ze oni tam maja wieksze zaroibki i tego tak nie odczowaja jak my tu w polsce
jedzenie drozeje bo lepiej wyprodukowac mala ilosc sprzedac drozej niz sprzedawac tanie rzeczy w duzej ilosci
Mulag zrób sobie takie coś o żarełka
marchewka w paseczki...pietruszka w paseczki...por...papryka...(ilość według uznania)troszkę oleju...dusimy w patelni...leciutko al dente....pychotka do mięska...
marchewka w paseczki...pietruszka w paseczki...por...papryka...(ilość według uznania)troszkę oleju...dusimy w patelni...leciutko al dente....pychotka do mięska...
mulag witaj , o jakich sprzetach mowisz rtv ze ttak strasznie tanieja i gdzie niby w polsce?
ludzie nawet na kartkach przeliczają ile na miech na jedzenie wydają i mają duze kowoty a wcale nie kupuja nie wiem co 1500 na miech 1200 na miech 1800 na miech na samo jedzenie na miesiać
dlatego sie nie dziwie ze duzo ludzi lata do mopsu albo biora cieple posilki z caritasu
Średnia tutaj to 120
nawet nie zakumają po co te wklejki
>>> azbest <<<
nawet nie zakumają po co te wklejki
>>> azbest <<<
Tak w Polsce porównaniu do jedzenie to tak tańsze moze w innych krajach bardziej niż w Polsce
...jeden nawet nie kuma
co złego w tym że Polską flagę nazwano szmatą
żenada
co złego w tym że Polską flagę nazwano szmatą
żenada
no nic, Mulag jedyna chwila zapomnienia tanim kosztem to slodka chwila za 1zl
Może jest w tym metoda ale to tylko moje spostrzeżenie mogę się mylić
a chwila prawdziwego luksusu to losos osmiorniczki i kawior dobrej jakosci
ludzie dopiero się obudzą z ręką w ........
jak dostaną pierwsze emerytury, czyli 40 % tego co otrzymali ci co już odeszli przed USTAWĄ, że mogą DALEJ pracować
a od marca program
emeryt 2.77+ zł
jak dostaną pierwsze emerytury, czyli 40 % tego co otrzymali ci co już odeszli przed USTAWĄ, że mogą DALEJ pracować
a od marca program
emeryt 2.77+ zł
emeryt a powiedz mi tak strzeże wiem że jesteś przeciw PIS masz do tego prawo bo dajesz takie linki to powiedz mi co?
to co było przez 8 lat gdzie właśnie system ZUsik się walił zabranie likwidacje OFE
On nie widział jak OFE rozwalali
jak podnieśli wiek emerytalny..
ni uja nie widzał.
teraz ZBOWIDowiec się obudził
jak podnieśli wiek emerytalny..
ni uja nie widzał.
teraz ZBOWIDowiec się obudził
Nikt nie ma lub nie chcę by zapewnić bezpieczeństwo finansowe za życia młodego a ni na starosć poprostu wszyscy mają to w du...
posłuchajcie unas dosc czesto sa promocje na towary typu tv tylko jakie to sa tewlewizory np manta i lic co to sa za telewizory w granicach nawet700 zł widzialem, ale to sa chinskie produkty ktore sa nazbyt awaryjne i sa wysprzedawane btaniej, za granica np w takich niemczech te zeczy zalegaja wq magazynach tam to nieschodzi i pcha sie to gowno do polski
, powiedzdcie mi dlaczego np firma panasonic czy sony nie sprzeda swojego sprzetu typu tv za zł tylko zadaja jedyne 3,299 lub 2.999 zł , tylko wypycha sie jakies badziewie nam za grosze aby tylko towar poszedl, dlaczego zachodnie firmy nie ktore sa w cenie nie sprzedaja swoich produktow w cenie np tv manty za 700zł
wcale nieprawda jest ze sprzet rtv idzie w dul ani w polsce ani za granica no chyba ze ten tzw jednorazowy ktory po roku ma sie odrazu zepsuc i ma siee zaraz kupic niowy tandete chinska sie wypycha taniej, aby niezalegala w magazynach, w niemczech tewz sprzetr komputerowy jak i rtv poszedl do gory diameterlanie,ja sledze caly czas niemieckiego AMAZONA I SPRZET KTORY TAM JEST SPRZEDAWANY i wiudze ze wczesniej byl on tanszy niz jest teraz
, powiedzdcie mi dlaczego np firma panasonic czy sony nie sprzeda swojego sprzetu typu tv za zł tylko zadaja jedyne 3,299 lub 2.999 zł , tylko wypycha sie jakies badziewie nam za grosze aby tylko towar poszedl, dlaczego zachodnie firmy nie ktore sa w cenie nie sprzedaja swoich produktow w cenie np tv manty za 700zł
wcale nieprawda jest ze sprzet rtv idzie w dul ani w polsce ani za granica no chyba ze ten tzw jednorazowy ktory po roku ma sie odrazu zepsuc i ma siee zaraz kupic niowy tandete chinska sie wypycha taniej, aby niezalegala w magazynach, w niemczech tewz sprzetr komputerowy jak i rtv poszedl do gory diameterlanie,ja sledze caly czas niemieckiego AMAZONA I SPRZET KTORY TAM JEST SPRZEDAWANY i wiudze ze wczesniej byl on tanszy niz jest teraz
3 057 053. Olala45 2017-12-11 (20:24)
Ot .arystokracja szpagatowa
Potrafisz szpagat?
szacun
Ot .arystokracja szpagatowa
Potrafisz szpagat?
szacun
coś w tym racji masz ale ogólnie technika idzie do przodu i wiele markowych dobrych są już tańsze niż wcześniej i cos konkretnego nie najlepszego można kupić nie twerdzę ze wszstko poszło w dół ale jest konkurencja i duzo jest do wyborów i to dobrych marek moze nie tych teraz na czasie za f=grosze ale są jak np . telefony różnych producewtów nie koniecznie tych z chin
ogólnie na psiałem że dawniej sprzęt jakikolwiek był drogi a teraz już można coś kupić ale masz racje nie wszystko tak tanie cenią sie ci niektórzy tu masz racje
ale w końcu i ci markowi też wypuszczą te sprzęty by chociaż połowę uzyskać choć 50 % llub nawet mniej uzyskać odzyskać
A dobro ojczyzny oraz pomyślność obywateli będą dla mnie zawsze najwyższym nakazem"
A. Maciorewicz 11-12-2017
W dupie macie obywateli a bajki możecie wciskać ciemnemu ludowi!!!
A. Maciorewicz 11-12-2017
W dupie macie obywateli a bajki możecie wciskać ciemnemu ludowi!!!
cały czas coś nowego wychodzi,ale się tym nie najemy a jeść trzeba codziennie
Ja już przestaje wierzyć komukolwiek w co kol wiek tyle już nas oszukiwali że już się można pogubić