Wpisy 3 056 774 – 3 056 873
11 grudnia 2017 18:07 → 11 grudnia 2017 19:17, 100 wpisów
wujas miało być lepiej a jest tylko gorzej...resztę sam sobie dośpiewaj
skonczylo sie na 78 dokladnie jak rok temu znow
teraz powinno sie skonczyc na 80
teraz powinno sie skonczyc na 80
dobra ciach temat szkoda czasu papalski prawie wszystkim , pozostalym zegnalski
junak nie ktorzy wracaja z tesknoty posiedzieli 10 -14 lat ost zona spotkala kolezanke ja bym nie wrocil jesli bylo by mi gdzies za granica dobrze lepiej niz mialem mam w polsce brakowalo by ukochanej druzyny jedynie nic po za tym
moja kuzynka wyjechala 14 lat temu tutaj przyjezdza jak na wakacje przyzwyczaila sie do wysp ma prace domek ma to czego by tutaj nie miala
a tu w polsce tylko jakieś sekty się porobiły i tylko czychają na czyjeś fundusze nie wspomnę jak konającego gnoją
tam dom twoj gdzie chleb twoj jakos tak to lecialo cos w tym jest
nie wiem junak nie mam zbytnio stycznosci z urzedami i jakos z nimi niechce miec nic wspolnego chyba ze musze to ide
wypad jak tutaj/teraz aż tak bardzo źle.
Raj na zachodzie czeka..
Muzuły tez.
Ktoś musi na nich robić..
Raj na zachodzie czeka..
Muzuły tez.
Ktoś musi na nich robić..
Wytypowalem 4 multi na 8 liczb,po 2 dziesiatki w kazdymmoze to pomysl jakis?
https://prawo.money.pl/kodeks/karny/czesc-szczegolna/rozdzial-xvii-przestepstwa-przeciwko-rzeczypospolitej-polskiej/art-137
Niech bedzie pochwalony
To nie jest pomysł PiS > Sygnatura: DU rok 1997 numer 88 poz. 553
Tytuł: Kodeks karny
Data ogłoszenia: 1997-08-02
Data wejscia w życie: 1997-08-02
Tytuł: Kodeks karny
Data ogłoszenia: 1997-08-02
Data wejscia w życie: 1997-08-02
Nowy premier w gadce kiepski ale dozo robi jak zarabiam 10tys dziennie ja maże ny zarobić ricznie tyle hehe
Ja mam plecy samego prezesa mnie nic nie ruszy na wieki wieków
tylko daj wpis gdzie za co mi sie nalerzy zolta kartka bo nie widze
jocia daj spokój Pasco teraz sprawdza mój nr ip komputera...potrzebny dla CBA
za to moze
3 056 768. gryks76 2017-12-11 (18:00) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
junak niby za co ma ci dac banana napisalas co napisalas twoje zdanie jakie by nie bylo z tym ze nic nie dala to sie moge podpisac
3 056 768. gryks76 2017-12-11 (18:00) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
junak niby za co ma ci dac banana napisalas co napisalas twoje zdanie jakie by nie bylo z tym ze nic nie dala to sie moge podpisac
nasz nowy premier zbił niezłą kasę na doradzaniu bankom jak złupić szarego człowieka a tera święty , nie wiem czym rózni się od takiego Balcerka i Petru --dla mnie jedna banda
Wygram w lotto to Jaroslawowi zbuduje malzoleum ogromne na pól Warszawy
Junak powiedz że się pomyliłaś. Nie wiem co się stało ale zobacz co było 5 pażdziernika
2 995 289. Junak56 2017-10-05 (16:36)
}
też sobie pomacham...
2 995 289. Junak56 2017-10-05 (16:36)
}
też sobie pomacham...
Roooberttttt Warszawa wykopie Jarusia jego tam nie lubia ...może kot zostanie
bo uszanowalem jej zdanie jakie by nie bylo nie mam przywiazania do barw jedynie moje barwy to zaglebia lubin a ze polska mi nic nie dala to prawda nie ma w tym nic obrazliwego wlasne zdanie
Ja bym wystawił kota wyborach i Warszawa byla by odbita od PO
ciebie jocia boli o ile napisze dobrze i bez obrazania nie majac zamiaru jestes patryiotka dla ciebie godlo flaga to cos wielkiego tylko nie dla wszytkich
Jaki telefon ma Jarek mysz mu powiedzieć to genialny pomysl Trzaskowski byłby bez szans
Pasuje przegonić cyganów z ulic bo mnie w kur
Jestem taki tolerancyjny
rrrobeert cyganow a wlasciwie romow zostaw w spokoju oni nic zlego nie robia
kiedyś cyganka powróżyła kumplowi że będzie bogaty .... i co nie dodała że to szybko nie nastąpi bo wrócił bez wypłaty cały portwel z wyplatą mu skubnęła , zdolny naród
Na stulecje Niepodległości bedzie sie dzialo napis My chcemy Boga zakazany bedzie można Machometa wstawić.
nie tylko cyganie nie to zebym ich bronil sa zdolnym narodem nie zawsze zreszta ho o narod ale o czlowieka jaki jest jakie srodowisko itp z kim sie zadajesz takim sie stajesz poniekad
Papież zmienia modlitwę Ijcze nasz bedzie w piekle sie smażył słowa Boga zmieniać
w tedy jeszcze nie przelewali na konto ..... teraz z kasą nikt nie chodzi , ale sa inne sposoby , na wnuczka , na policjanta
bo to po raz 1 co kolwiek jest zmieniane ale nie ma o czym pisac moze o liczbach do mini lotto eurojacka lepszy przyjemniejszy temat
w legnicy ostatnio popularne nie jedna babcja dziadek stracili 20 40 tys bo wnuczek mial wypadek lub cos w tym stylu
niezależnie od przekonań i przynależności rasowej , religijnej i innej życzę wszystkim wysokich wygranych i lecę z kuponami
No niby emeryturki niskie...a kasiorke odlozyli a tu zyc jeszcze trza
Żona do męża:
- Mam tego dosyć! Muszę prać, prasować, sprzątać, nigdzie nie mogę wyjść! Czuję się jak Kopciuszek!
Mąż na to:
- A nie mówiłem, że ze mną będzie Ci jak w bajce?
- Mam tego dosyć! Muszę prać, prasować, sprzątać, nigdzie nie mogę wyjść! Czuję się jak Kopciuszek!
Mąż na to:
- A nie mówiłem, że ze mną będzie Ci jak w bajce?
Kędzior noc mogą cie okraść
coz w jaki sposob oni odlozyli czy jedli czy nie to byla ich kaska tylko czemu tacy ufni nie sprawdza jakos sami nie raz czytalem ze po fakcje zadzwonili a okazalo sie ze jest ok
To lepsze sa kradziezy fur...na walizkekilka sekund,moze kilkanascie
Ciekawe gdzie są starzy użytkownicy Hipopotam itp
Możliwe dawniej pisali jak najęci znudzili sie
dodatkowe do ej
06,09
04,09
03,08
pare liczb moze jakas 5 sie ulozy
12,18,21,27,08,06,30,35,32,29,44,38,41,45
06,09
04,09
03,08
pare liczb moze jakas 5 sie ulozy
12,18,21,27,08,06,30,35,32,29,44,38,41,45
posłowie dostają po 17 000 zł miesięcznie + premie jak za byłą premier po 30 000 zł nie raz w ciągu roku
wystarczy aby w miesiącu zrobili zrzutę po 100 zł
czy duży byłby to uszczerbek na ich gaży ????
460 z sejmu + 100 z senatu
to 560 X 100 zł to 56 000 zł
czy złe by to było aby zasilali co miesiąc najuboższe Domy Dziecka ???
co miesiąc inny ???
wystarczy aby w miesiącu zrobili zrzutę po 100 zł
czy duży byłby to uszczerbek na ich gaży ????
460 z sejmu + 100 z senatu
to 560 X 100 zł to 56 000 zł
czy złe by to było aby zasilali co miesiąc najuboższe Domy Dziecka ???
co miesiąc inny ???
uwazam ze kazdy powinien placic po 100 na rok dla utrzymania bezdomnych i ofiar rodzin patologicznych (jesli oczywiscie zarabia)
100 x 10 mln to by wyszlo miliard zlotych mozna bylo wyrownac poziom biedy
niby czemu wiekszosc bezdomnych wybrala taka a nie inna droge a rodziny patologiczne maja sie dobrze zwlaszcza teraz ludzie w pewnym stopniu sami wybrali sobie taki los
nie powino byc duzej roznicy w zarobkach wiekszosc zarabia marne groszke na rasie 2 - 2,5 jest grupa zarabiajacych ponad 5 tys na rasie sa tacy co zarabiaja 30 tys i wiecej i po co im tyle nie wiem jak teraz jeszcze pare lat temu prezes kghm mial 100 tys na rasie plus dodatki i po co tyle za co
nie powino byc duzej roznicy w zarobkach wiekszosc zarabia marne groszke na rasie 2 - 2,5 jest grupa zarabiajacych ponad 5 tys na rasie sa tacy co zarabiaja 30 tys i wiecej i po co im tyle nie wiem jak teraz jeszcze pare lat temu prezes kghm mial 100 tys na rasie plus dodatki i po co tyle za co
Moje zycie jest nic nie warte, ale jak ma sie przynajmniej jedną osobę na ktorej sie polega, widzi sie w niej tyle dobra i uczciwosci to czy można miec nadzieje, ze ona odmieni me zycie, ze spojrze na nie inaczej ?
moja zona sprawia ze czuje sie wspaniale odmienila moje zycje od moja najwieksza wygrana w lotto jest ceniejsza niz cokolwiek z nia mogbym mieszkac w kazdej czesci swiata
Co tu się wyrabia
jutro z ciekawosci zobacze jakie flagi wisza przed firma napewno ue niemiecka ale czy jest tam flaga polski
Wyznania narzekania... życie
gryks76 - ja to nigdy z nikim nie bede na stale, jestem taka osoba ktora bardziej ceni sobie niezaleznosc wolnosc, ale po prostu chcialbym sie dowiedziec, doswiadczyc jak to byc naprawde z kim kogo sie kocha.
Makinero szukaj...nie narzekaj
Faralku