Wpisy 3 053 573 – 3 053 672
9 grudnia 2017 12:38 → 9 grudnia 2017 14:11, 100 wpisów
witaj krasnalku no niewiedzialem ze cos takiego jest tu tez, gdzies ale dziekuje za podpowiedz, mi tu niechodzi w tym snie oto jaki to byl sen tylko o zwrocenie uwagi na to co dostalem od tej dziewczyny zapisane na kartce a przedewszystkim na numery , cyferki, i to ze cos moze sie i powtorzyc z liczb,oto mi chodzi , ja oczywiscie ich niewysylam z wiadomego powodu narazie,ale ktos moze bedzie chcial sobie z nich skorzystac akurat dlatego je tu podaje , dlamnie wazniejsze jest to co to byla za niewiasta ktora mniezaczepila i dala mi ta kartke, i jej uroda oraz co chciala mi przekazac poprzez sen i swoje zachowanie swoje
Krasnalek
Ibuproma
Islandorka
krasnalek ja wiem ze to co pisze moze dla niektorych jest smieszne co ja tu pisze i co podaje, ize niektuzi maja z tego niezla beke, i i jak tam pikolo TEZ ZAUWAZYL ze niezla telenowela sie tu tworzy jakby i ktos tam czeka na dalszy ciag, ja to rozumie, dlamnie ten sen tez jest zbyt dziwny i pikolo powiem ci ze byly wnim tez i pikantniejsze szczegoly tez dlatego napisalem ze sen byl jakby troche na podbudowie snu erotycznego ale niebed tu podawal szczegolow bo ja to uwazam tylko za sen inic pozatym, tylko ciekawi mnie ta nieznajoma dziewczyna w okularkach zbyt mlodziutka jak dlamnie o niestosownym swoim zachowaniu i dajaca mi ta kartke z takimi liczbami,oto mi chodzi co ye liczby maja oznaczac, i dlaczego akurat ja to dostalem od niej,
jesli chodzi o interpretacje snow , to kazdy sen sawiera pewne zeczy ktore moga miec miejscew realu choc i tez niekoniecznie musza sie zaraz sprawdzic, ja wierze w sny i w to co mi sie nieraz przysni poniewaz mi sie sny sprawdzaja choc i iewszystkie tez ale wiekszosc,dlatego tez i przywiazuje donich zbyt wielka wage , wczoraj np mojej mamie przysnila sie FIGURKA MATKI BOSKIEJ W MIEJSCOWOSCI GDZIE MOJA mama sie urodzila a niebyla tam moja mama okolo 45llat, mponiewaz ta miejscowosc jest za granica kolo LWOWA, MOJA MAMA TAM SIE URODZILA I TAM CHODZILA DO SZKOLY I POZNIEJ MUSIALA Z TAMTAD WYJECHAC, TAmiejscowosc mojej mamie sie czesto sni ostarnio i jak tam i bylo kiedys , tam btla kiedys polska teraz jest ukraina z tego snu mamy wczoraj wyciagnelem kilka liczb obstawilem na kuponie i wyslalem je na 2losowania MULTILOTKA obstawilem figurke Matki boskiej STOJACEJ W POLU I LICZBA ODPOWIADAJACA MOJEJ MAMY URODZINOM I MARCE BOSKIEJ WYSZLY CHOC MOZE NIE RAZEM, ALE TE LICZBY WYSZLY O GODZ 14 NA TYM KUPONIE PADLO ZE SNU ODRAZU 3 LICZBY PO KOLEJI, I O 21 GODZINIE WYSZLY KOLEJNE 4 LICZBY I W DODADKU liczba 75 jako plus, zalowalem tylko tego ze multiego nie puscilem na 7liczb ana 10 i bez plusa poniewaz 75 to jest wiek mamy teraz i na kuponie byl numer 75 i gdybym wiedzial ze te 7liczb wejdzie na 100% to bym skreslil na 7 tylko, aniena 10 liczb i z plusem bym to wyslal, , dlatego uwazam ze sny sie tez i sprawdzaja tez szczegolnie gdy czegos tez i pragniemy tez bardzo,i ukazuja nam co tez i na nas czycha gdzies w ukryciu, sny sa tzw jakby drogo podswiadomosci ktora my podazamy, i odzwierciedlaja nasze przejawy tez nieraz i niepokoju jak i poznawania nowych niedosieznych pragnien,itd, ale dobra koniec juz tu mojich rozmyslan i interpretacji snow, niebede tu nikogo tym zanudzal teraz czekamy na losowanie i ciekawy jestem czy cos z tych liczb wyjdzie czy moze i cos sie powtorzy moze z calego tygodnia tez
jesli chodzi o interpretacje snow , to kazdy sen sawiera pewne zeczy ktore moga miec miejscew realu choc i tez niekoniecznie musza sie zaraz sprawdzic, ja wierze w sny i w to co mi sie nieraz przysni poniewaz mi sie sny sprawdzaja choc i iewszystkie tez ale wiekszosc,dlatego tez i przywiazuje donich zbyt wielka wage , wczoraj np mojej mamie przysnila sie FIGURKA MATKI BOSKIEJ W MIEJSCOWOSCI GDZIE MOJA mama sie urodzila a niebyla tam moja mama okolo 45llat, mponiewaz ta miejscowosc jest za granica kolo LWOWA, MOJA MAMA TAM SIE URODZILA I TAM CHODZILA DO SZKOLY I POZNIEJ MUSIALA Z TAMTAD WYJECHAC, TAmiejscowosc mojej mamie sie czesto sni ostarnio i jak tam i bylo kiedys , tam btla kiedys polska teraz jest ukraina z tego snu mamy wczoraj wyciagnelem kilka liczb obstawilem na kuponie i wyslalem je na 2losowania MULTILOTKA obstawilem figurke Matki boskiej STOJACEJ W POLU I LICZBA ODPOWIADAJACA MOJEJ MAMY URODZINOM I MARCE BOSKIEJ WYSZLY CHOC MOZE NIE RAZEM, ALE TE LICZBY WYSZLY O GODZ 14 NA TYM KUPONIE PADLO ZE SNU ODRAZU 3 LICZBY PO KOLEJI, I O 21 GODZINIE WYSZLY KOLEJNE 4 LICZBY I W DODADKU liczba 75 jako plus, zalowalem tylko tego ze multiego nie puscilem na 7liczb ana 10 i bez plusa poniewaz 75 to jest wiek mamy teraz i na kuponie byl numer 75 i gdybym wiedzial ze te 7liczb wejdzie na 100% to bym skreslil na 7 tylko, aniena 10 liczb i z plusem bym to wyslal, , dlatego uwazam ze sny sie tez i sprawdzaja tez szczegolnie gdy czegos tez i pragniemy tez bardzo,i ukazuja nam co tez i na nas czycha gdzies w ukryciu, sny sa tzw jakby drogo podswiadomosci ktora my podazamy, i odzwierciedlaja nasze przejawy tez nieraz i niepokoju jak i poznawania nowych niedosieznych pragnien,itd, ale dobra koniec juz tu mojich rozmyslan i interpretacji snow, niebede tu nikogo tym zanudzal teraz czekamy na losowanie i ciekawy jestem czy cos z tych liczb wyjdzie czy moze i cos sie powtorzy moze z calego tygodnia tez
Jaka Renia Graboska
Hej.... Arczi ty chyba pisarzem jesteś najdluzsze wpisy Twoje mam nadzieje ze się nie obrazisz taki maly żarcik
Też wczoraj śniła nie się znajomaZ liczbami jakoś mi się nie kojarzy..raczej z porządnym seksapilemna jej widok nawet gej chciałby być hetero
dotam ja nic niebiore z takich jakis medykamentow typu marichuana czy lsd, JESLI CI OTO CHODZI JESTEM PRZECIWNIKIEM NARKOTYKOW I DOPALACZOW, i nimam omamow zadnych, to po 1 jedynie co biote to leki ktore musze brac i ktore mnie utrzymuja rzy zyciu, a po insulinie nigdy niemialem zadnych omamow jeszcze wiec spoko jest, podejrzewam ze tadziewczyna mogl byc tez i moj moze aniol stroz ktory nademna czowa albo jakas osoba z przeszlosci ktora juz niezyje, nikdy nic niewiadomo kto cie i gdzie spoka i w jakich okolicznosciach czy to w realu czy w snie, amoze to byl jakis duch mlodej dziewczyny ktora niemoze znalezc drogi do wiecznego spoczynku, ,ja tego niewiem, lub ktos kto probowal zwrocic uwage moja na pewne wydarzeniie ,swoje , niewiem tego,ipewnie sie niedowiem, juz tez nigdy, kiedys tu pisalem juz ze czesto sni mi sie cmentarz,obcy cmentarz po ktorym chodze w deszczu i podczas mgly, i zarazem widze swiecace slonce unuszaca sie mgle i padajacy deszcz m dlaczego sni mmi sie jakis cmentarz i groby,moze to jest przekaz dla mnie ze nie edlugo tam odejde kto wie? ja tego niewiem,
uświadomiłem sobie że jestem człowiek ni czymś więcej coś strasznego już mam dość tego życia może po kawie i łakociach mi przejdzie
jedno i to samo śniadanie obiad kolacja praca spanie wegetacja większosć ludzi to akceptuje i to jest normalne więc myslą że wszyscy tak powinni żyć
Jak w korei
Północnej
Tam mają kabaret 24 godziny na dobę
Modlą się do kigohila czy jak mu to jest
mam pytanie do znawców bukmacherki buki kuszą super owerta owerta specjalna za 15 zł mozna wygrac 250 lub 300 zł kto choc w małym stopniu sie w tym orientuje wie ze np z 5 meczy na 99% 1 lub wiencej nie wejdą i to jest super oferta ale dla buka
posluchajcie ja wiem ze niektorych to bawi to co ja tu pisze .okej rozumie to i tez sie z tego smieje, oczywiscie gryks 76 i dotam, ,tomi 77 ,niemam do was zalu o nic spoko jest, rozumie te niby docinki w formie tez i zartow nieraz pod moim adtrsem,i nieodbieram tego jak cos zlego, bo jestem zbyt osoba tolerancyjna tez, a co do moich dluzszych opisow to niejestem zadnym pisarzem, tylko poprostu duzo mowie zawsze i jak pisze to duzo pisze umnie to jest normalne juz, niejestem trez osoba zdesperowana w zyciu, niebiore zadnych swistw jak inni aby poczuc sie lepiej na chwile choc , nie pije tez alkoholu i, zawsze trzezwo mysle i staram sie zyc tak jak tylko moge i pomagac tez ludziom,jesli i moge
Dawać kabaret dawać cyrk
Wiecie co się stao z Torsanem ożenił się czy co
A może wstąpił do zakonu
Lepsze zakon niż ślub
witaj MULAG milo mi cie znow widziec tum niemartw sie niczym wszystko sie ulozy i bedzie coraz lepiej, nigdy sie niepoddawaj niczemu i nikomu tez, bierz zycie takie
jakie jest, i uwierz w to ze przyjdzie dzien w ktorym bedziesz bardzo bogaty jeszcze i napewno trafisz glowna wygrana, grunt to zachowac spokoj i dazyc pomalu do celu sobie postawionego
trzymam kciuki za wszystkich grajcie i wygrywajcie jak najwiecej
jakie jest, i uwierz w to ze przyjdzie dzien w ktorym bedziesz bardzo bogaty jeszcze i napewno trafisz glowna wygrana, grunt to zachowac spokoj i dazyc pomalu do celu sobie postawionego
trzymam kciuki za wszystkich grajcie i wygrywajcie jak najwiecej
Jeszcze chwila 4 minuty
Jeszcze tylko 3 minuty
Jeszcze tylkoooo 2 minuty
Jeszcze tylko jedna minuta i powiem sekretarialne TAK
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102 muszę spadać na wyniku mnie tu nie bedzie
Madman ty z pewnością nie grasz w Lotto i w nic w tosika w żadne gry
Dopisano wyniki Multi Multi
01,05,11,12,14,15,25,29,31,32,34,39,40,43,46,50,52,53,59,80
Plusem jest liczba: 43
01,05,11,12,14,15,25,29,31,32,34,39,40,43,46,50,52,53,59,80
Plusem jest liczba: 43
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9932 zestawów od 1304 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 272 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 16 674 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- korn748 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 080 zł = 21,60 x koszt gry
- sumi - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 302 zł = 13,42 x koszt gry
- waldek - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 54 zł = 10,80 x koszt gry
- Zunaba - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 84 zł = 8,40 x koszt gry
- tombar2 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 5858040
Wylosowany numer to: 5858040
Typowania Super Szansy
vanmaverick wytypował(a) 1789340 - wygrana 10 złgalik3 wytypował(a) 9507040 - wygrana 100 zł
w Polsce bez śniegu i tak dużo bałwanu jest szczególnie na wiejskiej
Jeszcze chwilę jestem z Wami a potem pójde do tego który mnie posłał, będziecie mnie szukać a nie znajdziecie a tam gdzie ja pójdę wy pójśc nie możecie...
Dopisano wyniki Kaskady - 04,05,08,09,10,11,12,13,14,18,21,22
gryks76 nie obrazilem sie wcale na ciebie i nieprzepraszaj bo nimasz za co spoko jest
rozumie
rozumie