Wpisy 3 053 073 – 3 053 172
8 grudnia 2017 22:27 → 8 grudnia 2017 23:04, 100 wpisów
Forsami masz racje piękna lata w kołchozie zostaną w pamięci na wieki nasze
W kołchozie ?
Gornik nie jest kiepski,normalne ze wciaz nie bedzie gromil...to szansa dka Lecha i Wisly by podgonily troche
wybór Seba zawsze jest twój ostanie słowo jest twoje i decyzja pamiętaj
Gdzie Wy macie ten kołchoz ?
Mrówka piwo ?
No nie ja nie mogę
No nie ja nie mogę
Legia będzie mistrzem
to taki obóz pracy kołchoz gdzie ludzie płaczą są wykorzystywani i tyrają za trzech gdzie mięśnie odmawiają posłuszeństwa ale się tyra
Jutro Legia wygra mecz i bedzie OK
Na kolchozie to nawet robią predatory robo kopy i babo chłopy no podskoczysz takiej bo łokieć piętą i nima klienta
No dobrze Mulag ale podaj adres i nazwe firmy chcę zobaczyć gdzie się tak pracuje
Babo chłopy ?
A co to jest Babo chłop ?
Robo kopy ? Tam pracują predatory i robo kopy ?
Mulag a jesteś poszukiwany ?
na 4 folię ułoży a facet ledwo na trzy ale to predator na 4 daje rade
Sebastian baba a siły ma jak chłop nabiła by Cię na widły i przerobiła na MDOM A miazga osobno na karme dla psów
Mulag to Ty jesteś silny chłop
Mulag jesteś robotem ?
Czy robo kopem ?
Forsami a pamiętasz jak jedne młody chłopaczek coś nie chciał zrobić to babochłop go do kutra wsadziła dobrze że nie włączyła kutra bo był by sok przepraszął babochłopa z godzinę a lojty po dupie były
Mulag A Czerkis folii nie uniósł bo taki to ciężar choć tak dużo stękał i się wytężał
Jocia już nie pal
tak Seba są miejsce które ci się w najgorszych snach nie śniły a ty chciałeś zobaczyc
Ojej
A jakie miasto ?
5 minut ?
A Wy tam pracujecie ?
Ja nie mogę
Babochłopy
Świńskich ?
I kiedy pracujecie w jakich godzinach ?
przekręć wózek halo ogonki w środku obcinają przynieść rękawiczkę szybko prędko a tu ślisko jak na lodowisko upadasz i wstajesz pędzisz obcinasz sekatorem ogonki przekecasz
To macie czas tu bywać ?
Coś mi tu ściemniacie
Jocia godzinę temu ale numer
Jocia idziesz w nawigację ?
Skreslilem i jutro slekto chce posluchac nowego premiera...Radio Maryja zaprasza
Mulag może ilepiej że nie znam tego świata
Sebastian jak ci się zciemnia to od tego ruskiego spirytusu co to jeden do drugiego mówi pijmy szybciej bo się zciemna
No włąsnie o tym mówię
Trzeba iść w Yanosika
Seba spokojnie szanse się wyrównają na drugie stronie życia wszyscy będziemy równi nie tu na ziemi ale tam na pewno równi i osadzeni tu na ziemi są różnice i będą ale jak wiemy do czasu a czas biegnie strasznie szybko jak sam widzisz było wiosna lato jesień i juz zima
ale to ziółko dobre już czuje się lepiej czuje energię do życia druga siła
trzeba zobaczyc co na świecie i w kraju się dzieje Pani Premier Beata Szydło juz nie jest premierem
Forsami odgryziesz sobie nogę ?
Mulag obgryzasz paznokcie u nóg ?
Mulag nie siej politycznej propagandy bo wylecisz z Multipaskowej werandy
Forsami a którą nogę chcesz sobie odgryźć ?
Mulag to już wiemy dawno
Forsami chcesz odgyźć sobie środkową nogę ?
Dzisiaj w nocy Walczy Kubańczyk Lewis Ortiz waga cięzka jutro obejrzę skróty walki
Nie w mapki tylko w Yanosika
Od głowy ?
Kto mi dobrze życzy to a jak kto inny to to zobaczy trumny dno Mulag jak ten wysoki się nazywa
Gimbusem ?
Dobrze idę na dwór bo za długo już tu siedzę