Wpisy 3 052 183 – 3 052 282
8 grudnia 2017 15:03 → 8 grudnia 2017 15:50, 100 wpisów
Nie wysyłałem maiłem do 7 grudnia myślałem dziś wysłać ale idą święta kaska potrzebna później sylwester odpuszczam granie wczoraj ostatnia była szansa dzis nie puszczałem odpuszczam grudzień
15 grudnia spotkanie Forsami mam prośbe wszystko z detalami na dyktafonie bo ja mam nocki
Z 14 by bylo 3\5 i 3\6 ...jaj nie urywanie gram dzis wcale,najwyzej
co najwyżej w czarnych scenariuszach 3 z5 mała strata śledzę liczby i powtarzające się liczby nie ma sznas dla tego grudzień odpuszczam święta idą wydatki sylwek na bilet wyjazd do kuzyna do tarnowa
Mulag od stycznia to zagramy w kule lodowe na zimnej tafli krze lodu na środku rzeki
ja ma nocki w sumie będę spał może będzie wolne to przyjde bo piątek będzie wolny
wszystko się wyjaśni w sumie ty masz drugie ale z pewnością tez moze wolne będziesz miął ale przyjedziesz z pewnością
takze 15 wszystko będzie jasne jak słońce kiedy zachodzi i kiedy wchodzi
już się przyzwyczaiłem oni do mnie na początku mnie to wkur... teraz jest okey
może a może w domu już zostaniesz masz lata pracy może tyle tego tyrania
zajmiesz się domem gotowanie sprzątanie a co równouprawnienie czy co facet ma tyrać i umrzeć
Mulag idź zagrać do jubilatki chociaż symbolicznie za 1,25 ja jestem uparty i gram dalej 6,15,23,31,39i ma być 5/5 weź udział w Mini
może zagram i wyjdę zobaczę symbolicznie jedne zakład na dzis ale co to mi da moze jutro znów nie nie dam se spokój mam tysiace na kołchozie jak na razie nie oszukują dają
a trzeba Sroc umyć zawsze w sobotkę myje sroc ale dziś piątek mam wolne to umuje sroc by kloc był na sroc
wygraj ja już wiem co w życiu ważne życie wieczne ale tu musze być męczenikiem to doczesne życie zrozumiałem to
oglądnij ten teledysk super dziewczyny i muza kreca dupkami widziałeś super się ogląda
Mulag nie pisz że dałem ci bo Sebastian zobaczy i o Gajowego Cię posądzi
w sumie to mi się już nie chcę tak tyrać stomil animex wszsytko podobne gówienko tyranie za groszę
gdzie nie pójdziesz mobbing tyranie za trzech a kaska ta sama zobaczysz
widziałem w obserwatorze bo było 40 urodziny zakąłdu karnego z gadnij kot tam był stał w drugim rzedzie ładnie wyprostowany naleśnik
młody od nas może z 26 lat jak nie mniej a my co stare dziady liczymy że w tosika wygramy ostatnie groszę z kołchozu wydajemy a tu i tak nic zamiast coś zmienić ale prace lub się dokształic
mamy dwie lewe ręce i nogi to bierzmy się do roboty bo możliwości miliony
15 będziemy u Pana właściciela Barszcza na jego łasce i nie łasce barany patroszyć i byki za rogi brać bo takie czasy nastały
oczywiście przejściowo zarobki mniejsze niż były cała Polska się śmieje
Gdzie władca