Wpisy 3 049 909 – 3 050 008
6 grudnia 2017 19:34 → 6 grudnia 2017 20:16, 100 wpisów
Witam
moje pewniaczki
będą przed losowaniem w ostatniej minucie...
moje pewniaczki
będą przed losowaniem w ostatniej minucie...
Jocia w-g mnie ona ma szansę ! 2 049 918
Jocia ja mam jeszcze mocniejsze od niej
ja myślę najcieplej o piątej z kolei
angierski powiem ciu tak kiedys snil mi sie opuszczony kosciol oltarz, na oltarzu ,byl wizerynek obraz MATKI BOSKIEJ taki sam jak jest w czestochowie, nakw kosciele panowal polmrok po kosciele chdzily kury bylo wszedzie duuzo kurzu lawki byly powywalane itd, w tym kosciele zwrocilem uwage na to jak tam bylo i na obraz MATKI Boskiej ktora BYLA BARDZO SMUTNA, PAMIETAM ZE PODSZEDLEM DO OLTARZA I NA TERBANOKULUM POSTAWILEM DWA LICHTARZE I PODNOISLEM Z ZIEMI KRZYZ, ktory tez postawilem nmiedzy lichtarzami przed obrazem, ,oczywiscie gdy sie obudzilem szybko zapisalem sen, zaczelem go interpretowac w pewien sposob, zastanawiało mnie to bardzo co ten sen mial oznaczac, co mi podpowiadal, co oznaczal, wtedy odpalilem neta i cos tam zaczolem przegladac w necie nagle w pewnym momencie natrafilem na linki staryh zabytkowych kosciolow, i co sie okazalo niedaleko odemnie gdzies w jakims wojewozdztwie znalazlem kosciol opuszczony w ktorym ja bylem we snie to byl ten sam kosciol w ktorym bylem we snie, zaczolem czytac w necie o tym kosciele i jak sie okazalo na oltarzu w glownej nawie jest wlasnie obraz MATKI BOSKIEJ tak jak we snie, zaznaczam ze nigdy w zyciu niebylem w tym kosciele na zywo w realnym swiecie, z tego snu obstawilem kilka liczb i wyslalem wtedy trafilem 8z10liczb w MULTILOTKA, jak mozna wytlumaczyc ten sen? czy to byl przypadek ze akurat mi to sie przysnil opuszczony kosciol i oltarz z MATKA BOSKA a poznieej nagle przypadkowo znalazlem ten opuszczony kosciol w internecie i obraz jest ten sam , i tak samo jak bylo w tym kosciele? dlatego wieze w sny tez poniewaz przepowiadaja pewne zdarzenia, ktore moga sie wydarzyc choc tez iniezawsze i niekoniecznie, cos w tym snie bylo, szczegolna uwage zwrocilem na obraz i na pustke ktora tam panowala w tym kosciele, po przegladnieciu tego kosciola w necie zrobilem zdieie tego kosciola sobie i obraz sciagnelem dzies na kompa sobie, pozniej jak sie dowiedzialem z neta to kosciol zostal opuszczony poniewaz obcny ksiadz postanowil wybudowac sobie niedaleko nowy kosciol a tem kosilol opuszczony jest i niszczeje do dzis i jest uznany zazabytek , jak to wyjasnic dlaczego mi sieten kosciol przysnil ?
jak to wytlumaczyc? jak myslisz, ja wiem ze niektorym osobom to mozewydac sie i smieszne co tu pisze ale niestety taka jest prawda, dlatego uwarzam ze sny nam podpowiadaja rozne zeczy i tez zwracaja nasza uwage na pewne rzeczy i uwazam ze nie powinno sie ich nigdy lekcewazyc. bo nieraz jest tak ze niestety ale sie sprawdzaja
jak to wytlumaczyc? jak myslisz, ja wiem ze niektorym osobom to mozewydac sie i smieszne co tu pisze ale niestety taka jest prawda, dlatego uwarzam ze sny nam podpowiadaja rozne zeczy i tez zwracaja nasza uwage na pewne rzeczy i uwazam ze nie powinno sie ich nigdy lekcewazyc. bo nieraz jest tak ze niestety ale sie sprawdzaja
moje parki to;
5,17
5,7
15,7
15,17
5,15
7,17
pewniaka szukam-ale znajdę
5,17
5,7
15,7
15,17
5,15
7,17
pewniaka szukam-ale znajdę
co do snow erotycznych jak ktos tam pisal to tez w niedlugim czasie moze i sie tej osobie i spelnic choc i niekoniecznie, ale nigdy snow nielekcewazcie nigdy bo cos w tym jednak chyba cos jest na zeczy
forsami witaj
https://wiadomosci.wp.pl/eksperci-tvp-z-list-wyborczych-pis-to-prawdziwa-plaga-6195479248652417a
tak ogólnie to 71 doszło do 26
26,71
31 wyprzedziło 27
27 wyprzedziło 19
26,71
31 wyprzedziło 27
27 wyprzedziło 19
3 049 970. krasnalek 2017-12-06 (20:00)
jeśli chodzi o turystykę
zawsze możesz
jeśli chodzi o turystykę
zawsze możesz
emeryt by się dogadał z moją teściową emerytką...nadają na tych samych falach...
tylko Trybuna była lepsza bo miała zawsze 2 zastosowanie dało się ja powiesić na gwoździu wiadomo gdzie
3 049 975. krasnalek 2017-12-06 (20:01) Białystok
bo to nie to forum
policz bo to łatwe
weź zobacz numery wpisów w ciągu doby
i na końcu doby
to dowiesz się kto je bigos, pierogi a kto rosół
czyli czat do mm
0,00002 %
bo to nie to forum
policz bo to łatwe
weź zobacz numery wpisów w ciągu doby
i na końcu doby
to dowiesz się kto je bigos, pierogi a kto rosół
czyli czat do mm
0,00002 %
emeryt papierem
co za c*** złamany.. !
Ze tego prowokatora sklerotyka Pasko nie banuje!???>?
Ze tego prowokatora sklerotyka Pasko nie banuje!???>?
Poglądy polityczne wskazane tylko prawicowe.
wole czytać kto je bigos, pierogi a kto rosół niż parchate idiotyzmy
Testuje 2 systemy liczby ma wieczór 36,47,49,51,64
normalnie to spokojny gość jestem... ale tego złośliwego zgreda to za uszy bym wytargał.
Jedziemy z koksem
Gdzie poderwać panienkę ktoś wie
Pikolo jako starzy działacz nomenklatury ma haka na Pasko wiec jest nie do ruszenia
nie jedzcie tak na emeryta , on tu zadal humorystyczny kawal i pytanie na ktore szybko udzielilem odpowiedzi choc to niebylo domnie pytanko, niewiem dlaczego emeryt tak jedziesz na partiePIS czyzbys byl z ugrupowania złodziejskiego PO, ktore okradlo polakow z OFE?
każdy czyta, jak mu wygodnie
i pisze też jak muuuuuuuuuuuu wygodnie
o barszczu, o psie
o szpitalu
i pisze też jak muuuuuuuuuuuu wygodnie
o barszczu, o psie
o szpitalu