Wpisy 3 049 874 – 3 049 973
6 grudnia 2017 19:15 → 6 grudnia 2017 20:01, 100 wpisów
szkoda że tylko te pojedyńcze od razu ,szkoda że nie wchodzą większą ilością
Witam
angierski,ja juz wygrałem , wygrałem drugie zycie jeszcze jako małe dziecko,bo moglo mnie tu juz by dawno niebyc, teraz dlatego tez gram o kase na te zycie.a cny duzo mi tez pomagaja w zyciu jak i dobra intuicja
doktor
Dusia w realu czy zatypowane ?
Dusia w realu czy zatypowane ?
mi dzisiaj mikołaj poskąpił wyśnionej i zabrał mi sen ...dzień odpoczynku ...może szykuje jakiś prezent
Dusia mam parę dość mocnych
Forsami
Dusia 51 lub 43
Dusia
myslę że ma jeszcze szansę
myslę że ma jeszcze szansę
krasnalek czekaj na Pv
Witam
moje pewniaczki
będą przed losowaniem w ostatniej minucie...
moje pewniaczki
będą przed losowaniem w ostatniej minucie...
Jocia w-g mnie ona ma szansę ! 2 049 918
Jocia ja mam jeszcze mocniejsze od niej
ja myślę najcieplej o piątej z kolei
angierski powiem ciu tak kiedys snil mi sie opuszczony kosciol oltarz, na oltarzu ,byl wizerynek obraz MATKI BOSKIEJ taki sam jak jest w czestochowie, nakw kosciele panowal polmrok po kosciele chdzily kury bylo wszedzie duuzo kurzu lawki byly powywalane itd, w tym kosciele zwrocilem uwage na to jak tam bylo i na obraz MATKI Boskiej ktora BYLA BARDZO SMUTNA, PAMIETAM ZE PODSZEDLEM DO OLTARZA I NA TERBANOKULUM POSTAWILEM DWA LICHTARZE I PODNOISLEM Z ZIEMI KRZYZ, ktory tez postawilem nmiedzy lichtarzami przed obrazem, ,oczywiscie gdy sie obudzilem szybko zapisalem sen, zaczelem go interpretowac w pewien sposob, zastanawiało mnie to bardzo co ten sen mial oznaczac, co mi podpowiadal, co oznaczal, wtedy odpalilem neta i cos tam zaczolem przegladac w necie nagle w pewnym momencie natrafilem na linki staryh zabytkowych kosciolow, i co sie okazalo niedaleko odemnie gdzies w jakims wojewozdztwie znalazlem kosciol opuszczony w ktorym ja bylem we snie to byl ten sam kosciol w ktorym bylem we snie, zaczolem czytac w necie o tym kosciele i jak sie okazalo na oltarzu w glownej nawie jest wlasnie obraz MATKI BOSKIEJ tak jak we snie, zaznaczam ze nigdy w zyciu niebylem w tym kosciele na zywo w realnym swiecie, z tego snu obstawilem kilka liczb i wyslalem wtedy trafilem 8z10liczb w MULTILOTKA, jak mozna wytlumaczyc ten sen? czy to byl przypadek ze akurat mi to sie przysnil opuszczony kosciol i oltarz z MATKA BOSKA a poznieej nagle przypadkowo znalazlem ten opuszczony kosciol w internecie i obraz jest ten sam , i tak samo jak bylo w tym kosciele? dlatego wieze w sny tez poniewaz przepowiadaja pewne zdarzenia, ktore moga sie wydarzyc choc tez iniezawsze i niekoniecznie, cos w tym snie bylo, szczegolna uwage zwrocilem na obraz i na pustke ktora tam panowala w tym kosciele, po przegladnieciu tego kosciola w necie zrobilem zdieie tego kosciola sobie i obraz sciagnelem dzies na kompa sobie, pozniej jak sie dowiedzialem z neta to kosciol zostal opuszczony poniewaz obcny ksiadz postanowil wybudowac sobie niedaleko nowy kosciol a tem kosilol opuszczony jest i niszczeje do dzis i jest uznany zazabytek , jak to wyjasnic dlaczego mi sieten kosciol przysnil ?
jak to wytlumaczyc? jak myslisz, ja wiem ze niektorym osobom to mozewydac sie i smieszne co tu pisze ale niestety taka jest prawda, dlatego uwarzam ze sny nam podpowiadaja rozne zeczy i tez zwracaja nasza uwage na pewne rzeczy i uwazam ze nie powinno sie ich nigdy lekcewazyc. bo nieraz jest tak ze niestety ale sie sprawdzaja
jak to wytlumaczyc? jak myslisz, ja wiem ze niektorym osobom to mozewydac sie i smieszne co tu pisze ale niestety taka jest prawda, dlatego uwarzam ze sny nam podpowiadaja rozne zeczy i tez zwracaja nasza uwage na pewne rzeczy i uwazam ze nie powinno sie ich nigdy lekcewazyc. bo nieraz jest tak ze niestety ale sie sprawdzaja
moje parki to;
5,17
5,7
15,7
15,17
5,15
7,17
pewniaka szukam-ale znajdę
5,17
5,7
15,7
15,17
5,15
7,17
pewniaka szukam-ale znajdę
co do snow erotycznych jak ktos tam pisal to tez w niedlugim czasie moze i sie tej osobie i spelnic choc i niekoniecznie, ale nigdy snow nielekcewazcie nigdy bo cos w tym jednak chyba cos jest na zeczy
forsami witaj
https://wiadomosci.wp.pl/eksperci-tvp-z-list-wyborczych-pis-to-prawdziwa-plaga-6195479248652417a
tak ogólnie to 71 doszło do 26
26,71
31 wyprzedziło 27
27 wyprzedziło 19
26,71
31 wyprzedziło 27
27 wyprzedziło 19