Wpisy 3 048 909 – 3 049 008
5 grudnia 2017 18:56 → 5 grudnia 2017 19:55, 100 wpisów
Jak wpadnie to dobrze a jak nie trudno
Wisienkę na torcie zdejmuje się zębami
Forsami jak będziesz wiedział dokładnie jak się zdejmyję te wisienki z tortu to łatwiej Ci będzie wygrać w gry TS
I od tego zacznij a nie od grania
Bo człowiek wpada w nałóg a to jest złe
Zrób teraz tydzień przerwy w graniu a TS i po tygodniu zobaczysz zminay u siebie i w stylu gry
Ok ale ja już musze iść . Do miłego
Mnie by urzadzalo 15tys na remont pokoij zrobić prawko auto wtedy robotę bym mial
Nie wpadajcie w wier grania . Trzeba czasem zrobić przerwę i o tym ciągle piszę .
Nie dajcie się podpuszczać ze dziś to już na pewni itd
na pewno
Spokojnie po mału i do celu tak trzeba iść
Sebastian ja w multi miałam dwa miesiące przerwy z malym wyjątkiem na urodziny
Super Krasnalku i inni niech biorą z Ciebie przykład
Sebastian zrobię przerwę a tu jak na złość wyjdzie mi 6 w Lotto lub LOTTO Z PLUSEM
Idę pa pa
prawda jest taka ze niektore kombinacje nigdy nie wystapia
kto wie jakie?
wlasnie takie ktorych nie warto skreslac (chociazby kilku liczb)
kto wie jakie?
wlasnie takie ktorych nie warto skreslac (chociazby kilku liczb)
program KOT+ w każdym domu
https://wiadomosci.wp.pl/w-szkolach-pojawi-sie-nowy-przedmiot-chcialaby-tego-marta-kaczynska-6195027607246977a
https://wiadomosci.wp.pl/w-szkolach-pojawi-sie-nowy-przedmiot-chcialaby-tego-marta-kaczynska-6195027607246977a
serio to wam powiem ze przyszlosc jest jednotorowa
znaczy mozna znac kolej losu tylko im dalej na przod tym trudniej to przewidziec
znaczy mozna znac kolej losu tylko im dalej na przod tym trudniej to przewidziec
rrroberttt a mi sie wczoraj snil pelen worek monet i stare ksiazki ktore wyciagałem ze sciany , worek byl ciezki jak pamietam, pamietam rowniez ze w snie liczylem i ogladalem banknoty o nominale 50zł, byly to bardzo stare pieniadze, pamietam ze zabral mi je moj kolega te banknoty i uciekl z nimi , a ja pozniej znalazlem ten worek monet, zaluje ze w realu wczoraj niewyslalem MULTO;OTKA O 14 TEJ PONIEWAZ Z WYTYPOWANYCH LICZB KTORE TYPNOLEM WCZESNIEJ WYSZLA MI CALA 10 Z 10 LICZB , DZIS BYLBYM JUZ BOGATY , niestety njewyslalem kuponu z liczbami m a sen zignorowalem poprostu , wiem ze sny przepowiadaja tez pewne odczucia czlowieka oraz pragnienia, i sany czesto sie tez i sprawdzaja bynajmniej mi, pamietam ze w snie bylem po rower w piwnicy i krecilem kolem , kolo czyzby to podpowiadalo jako kolo fortuny?
arczibalik73 widzisz uciekl z kasa, znaczy ze zaprzepasciles szanse
o 14
moze cos wieczorem wpadnie
mi sie snil kodeks pracownika a wnim
"nigdy sie nie spoznia"
akurat pojechalem do zakladu jak nie bylo pradu a zaklad tez nie pracuje
"nigdy sie nie spoznia"
akurat pojechalem do zakladu jak nie bylo pradu a zaklad tez nie pracuje
co prawda nie analizowalem tego snu ,jak inne ale cos w tym snie bylo dziwnego tez i troche dlamnie poniewaz bylem jakby w piwnicy a zarazem jakby w jakis podziemiach gdzie ze scian wygrzebywalem jakby ukryte skarby, min stare ksiazki z przed lat jakich wzyciu niewidzialem, ani tez takich banknotow pieniedzy , a moj najlepszy kolega mi je zabral i uciekl z nimi, , nie zmaarnowalem szansy wiem ze jesli snia sie pieniadze to sa straty, pieniadzew snie oznaczaja zawsze straty, ,a ze leze wdomu chory i niemoge wyjsc to tez dlatego tez i niewychodzilem wyslac lotka, gdybym wiedzial ze moje liczby wyjda zapewne bym kogos poprosil o wyslanie mi tego lotka ale niestety ,uwazam rowniez ze jesli mam wygrac to jeszcze nieraz wygram,mam taka cicha nadzieje jeszcze diokonca roku jest pare dni
i jeszcze moze uda mi sie cos trafic
i jeszcze moze uda mi sie cos trafic
Od wczoraj snilo mi sie liczba 6 i rano, caly czas w glowie, czemu na nia nie postawilem, co za pazernosc
a ja robie symulacje i 15 losowan temu byl mial w mini 5/5 4 zakladami
gdybym tym sposobem zagral wtedy
gdybym tym sposobem zagral wtedy
3 048 934. emeryt
Emeryta model, to pies przy budzie, na krótkim łańcuchu, a żwierząt żal, jak sie mięso zepsuje w lodówce ??? >>
Emeryta model, to pies przy budzie, na krótkim łańcuchu, a żwierząt żal, jak sie mięso zepsuje w lodówce ??? >>
Arczibalik fajnie że tak pamiętasz sen ze szczegółami jak mnie się coś sni to zreguły nic potem nie pamiętam
Angierski niewiem czym się kierujesz przy doborze liczb czy to program czy system ale napewno to nie jest dzieło przypadku mieć 5/5w Mini należy chyba tak myślę tym tropem warto zagrać prubować 5 złotych przez kilka dni 4 zakłady to jeszcze nie taki chyba majatek
forsami ja zawsze pk przebudzeniu szybko zapisuje sen i o soby wktore w nich sie pojawiaja, , dlatego pamietam, , jesli zass np cos sie ci przysni a popatrzysz w okno wtedy momentalnie sen sie zapomina, dlatego aby zapamietac sen nalezy go szybko zapisac i niepatrzyc w okno po przebudzeniu
Forsami racja chyba powinienenm teraz grac ta metoda zamiast w multi
Arczibalik czasami sen jest taki fajny że aż szkoda go zapomnieć
Forsami wybieram metode w programie i typuje na zalozmy od 200 losowan do tylu i sprawdza mi
makinero skresl ta liczbe 6 JUTRO 6 NA MIKOLAJA NAPEWNO WYJDZIE
ponoc snione numery wygrywaja na loterji dlatego nielekcewaz tej liczby ktora ci sie wysnila
ponoc snione numery wygrywaja na loterji dlatego nielekcewaz tej liczby ktora ci sie wysnila
Angierski wiem że dobrze jest komuś radzić a samemu nic ale skoro tak masz z tym mini to raczej warto próbować ja gram też w Mini ale tylko jednym zakładem a tak naprawdę to nigdy 4/5 nie miałem chociaż więcej zakładów grałem
4237 losowanie jest teraz
a tam jest
4215
te same liczby typuje na kazde
a tam jest
4215
te same liczby typuje na kazde
ja zdam przed pracą jeden zakładzik bo na jeden to i kasy nie szkoda
Forsami no szkoda ze nie zagralem kurde az zaluje, teraz chyba po malej wygranej warto wejsc do gry bo moze sie powtorzyc jak teraz
Angierski ja piszę tylko z telefonu więc nie zobaczę co tam nadałeś do oglądania
na 4 zaklady teraz chyba sie przezuce na mini lotto wlasnie bo konretna kasa moze cos sie uda trafic
Forsami jutro pojde
Forsami jutro pojde
troche mnie omijaja wygrane no ale lepiej niech sie zdarzaja czesciej wtedy moze cos upoluje
Dzisiaj masz iść żebyś znowu szansy nie przepuscił no ale skoro się uparłeś to daj jutro znać co by było gdybyś zagrał
Forsami jedno losowanie nic nie da, no ale trzeba grac ciagle
a skad ten programik mozna scagnac wiecie moze z checia go wyprubuje w mini lotka
hi
mam cos dla zdrapkomaniaków, plik excel z analiza które zdrapki sie oplaca kupowac. czy sa zainteresowani?
mam cos dla zdrapkomaniaków, plik excel z analiza które zdrapki sie oplaca kupowac. czy sa zainteresowani?
jak tam rozpracowaliscie juz Mikolaja, jakie da pewniaki
2 buty 4 czy 2 kozaki 6
2 buty 4 czy 2 kozaki 6
jak sciagne losowanie to odrazu mam typy i sprawdzenie na kolejne
jak ktos zainteresowany plikiem ze zdrapkami to daje link do google doc
https://docs.google.com/spreadsheets/d/16IsFhGzSfBV8dAmTDYVNnvTFFicYuXyZkvbNdKgI2Os/edit#gid=1070785508
https://docs.google.com/spreadsheets/d/16IsFhGzSfBV8dAmTDYVNnvTFFicYuXyZkvbNdKgI2Os/edit#gid=1070785508
I jeszcze jak jest zaco Angierski napisze ci o moim koledze Mulag.u tu wystepuje znamy się z roboty miał nie tak dawno 4/5 na 3 zakładach teraz tak gra że puszcza 3 zaklady na 10 losowań i tydzień temu 3/5 a miał już tak nie raz że na tych trzech zakladach miał 5/5 warto próbować
Forsami no to ladnie, szkoda ze nie zagral, no ale madry czlowiek po sprawie, teraz chyba sie przekonalem ze warto jednak grac i tyle moze wkoncu przyjdzie wygrana i wtedy sie wygra
ale chyba bede gral w mini
ale chyba bede gral w mini