Wpisy 3 048 842 – 3 048 941
5 grudnia 2017 18:35 → 5 grudnia 2017 19:15, 100 wpisów
Dzis dycha byla zasięgu reki
nie tak szczerze widzialem dzisiaj okolo 30latka ktory po miescie chodzil z wozkiem i do smietnika podszedl cos wyciaga
No i co ?
Pozazdrościłęś mu ?
System jest mega skuteczny bende bogaty snily mi suw 2 tluste krowy
Jaki znowu system ?
Zatem kasa taka ze aż mi glupio
Czasem by ztoczyc sie pod smietnik...wystarczy pol roku be jakichkolwiek srodkow ,czy znajomych
dalbym mu z 5zl ale nawet nie podchodzi juz do nikogo bo ludzie tez skapia
To jest racja,uczy pokory ze nie potrzebujesz brykibza 30 tys i ciuchow od hugo bossa
System prosty genialny w prostocie doboru liczb
Hugo Boss ?
Rrrooobbbeeerrrttt to daj ten system Forsami bo on potrzebuje wygrać
Kto pamieta stary dworzec Poznan Pkp i dawnych bezdomnych?gdzies sa ...moze pod Antoninkiem
Rozumiesz Rrrooobbbeeerrrttt ?
Mnie możesz nie dawać tego systemu
Daj tym którzy potrzebują
Kiedyś myślałem jak to można zostać bezdomnym teraz już wiem też jestem na cudzej łasce i niebycie
Ok mam taka dychę 7,13,15,28,36,44,50,70,76,77
Forsami widzisz rodzice chcieli bys cos osiagnal w zyciu przynajmniej u mnie
Rrrooobbbeeerrrttt i co tu będzie 10/10 ?
Angierski polece prywatą mojego domu rodzinnego już niema nie ma dokąd wracać a czasami gesto jestem w czarnej d...e
Liczy sie zysk jakikolwiek
Krasnalek jesteś w czarnej ?
Angierski uskładasz
Ja też musze uskładać teraz wynajmuję
Otworzyłem włąsną firmę i zaryzykowałem
Zaryzykowałem wszystkim co miałem a miałem niewiele ale to było wszystko
I powoli zamierzam iść do przodu
Lotto to dodatek i nie trzeba grać codziennie
2-3 razy w tygodniu
Za tyle żeby nie odczuć
Jak wpadnie to dobrze a jak nie trudno
Wisienkę na torcie zdejmuje się zębami
Forsami jak będziesz wiedział dokładnie jak się zdejmyję te wisienki z tortu to łatwiej Ci będzie wygrać w gry TS
I od tego zacznij a nie od grania
Bo człowiek wpada w nałóg a to jest złe
Zrób teraz tydzień przerwy w graniu a TS i po tygodniu zobaczysz zminay u siebie i w stylu gry
Ok ale ja już musze iść . Do miłego
Mnie by urzadzalo 15tys na remont pokoij zrobić prawko auto wtedy robotę bym mial
Nie wpadajcie w wier grania . Trzeba czasem zrobić przerwę i o tym ciągle piszę .
Nie dajcie się podpuszczać ze dziś to już na pewni itd
na pewno
Spokojnie po mału i do celu tak trzeba iść
Sebastian ja w multi miałam dwa miesiące przerwy z malym wyjątkiem na urodziny
Super Krasnalku i inni niech biorą z Ciebie przykład
Sebastian zrobię przerwę a tu jak na złość wyjdzie mi 6 w Lotto lub LOTTO Z PLUSEM
Idę pa pa
prawda jest taka ze niektore kombinacje nigdy nie wystapia
kto wie jakie?
wlasnie takie ktorych nie warto skreslac (chociazby kilku liczb)
kto wie jakie?
wlasnie takie ktorych nie warto skreslac (chociazby kilku liczb)
program KOT+ w każdym domu
https://wiadomosci.wp.pl/w-szkolach-pojawi-sie-nowy-przedmiot-chcialaby-tego-marta-kaczynska-6195027607246977a
https://wiadomosci.wp.pl/w-szkolach-pojawi-sie-nowy-przedmiot-chcialaby-tego-marta-kaczynska-6195027607246977a
serio to wam powiem ze przyszlosc jest jednotorowa
znaczy mozna znac kolej losu tylko im dalej na przod tym trudniej to przewidziec
znaczy mozna znac kolej losu tylko im dalej na przod tym trudniej to przewidziec
rrroberttt a mi sie wczoraj snil pelen worek monet i stare ksiazki ktore wyciagałem ze sciany , worek byl ciezki jak pamietam, pamietam rowniez ze w snie liczylem i ogladalem banknoty o nominale 50zł, byly to bardzo stare pieniadze, pamietam ze zabral mi je moj kolega te banknoty i uciekl z nimi , a ja pozniej znalazlem ten worek monet, zaluje ze w realu wczoraj niewyslalem MULTO;OTKA O 14 TEJ PONIEWAZ Z WYTYPOWANYCH LICZB KTORE TYPNOLEM WCZESNIEJ WYSZLA MI CALA 10 Z 10 LICZB , DZIS BYLBYM JUZ BOGATY , niestety njewyslalem kuponu z liczbami m a sen zignorowalem poprostu , wiem ze sny przepowiadaja tez pewne odczucia czlowieka oraz pragnienia, i sany czesto sie tez i sprawdzaja bynajmniej mi, pamietam ze w snie bylem po rower w piwnicy i krecilem kolem , kolo czyzby to podpowiadalo jako kolo fortuny?
arczibalik73 widzisz uciekl z kasa, znaczy ze zaprzepasciles szanse
o 14
moze cos wieczorem wpadnie