Wpisy 3 045 444 – 3 045 543
2 grudnia 2017 09:50 → 2 grudnia 2017 10:26, 100 wpisów
tomi senegal senegalem czy tez kolumbia mnie ciekawi meczyk z japonczykami marzy mi sie kiedys odwiedzic ten kraj nie jakies wyspy czy tez ktorys z krajow europejskich ale wlasnie japonia
Co wciągam ?
A myślę jeszcze o wyjeździe do Kolumbii Castro. Sebastian
Gryczane ale przecież Japonia to wyspy
W Eroinę gram nic nie wciągam no chyba że powietrze i staram się to świeże
zgrywus juz zaciera rasie na mysl czerwcowych sam mam zamiar zagrac na dzien dziejeszy
polska - kolumbia x
polska - japonia x
polska - senegal 1
bedzie wyrownana grupa
polska - kolumbia x
polska - japonia x
polska - senegal 1
bedzie wyrownana grupa
Gryczany mam inne zdanie na ten temat
Ja myślę ze Polska po tych meczach pojedzie do domu Gryks
I kibice będą śpiewać
Jeszcze 4 lata jeszcze 4 lata Polska będzie roszczeń świata
Jeszcze 4 lata jeszcze 4 lata Polska będzie roszczeń świata
Polska - Kolumbia 3-1
Polska Japonia 1-0
Polska - Senegal 2-2
Polska Japonia 1-0
Polska - Senegal 2-2
jeszcze zbynio nie zaczeli zreszta jak chociazby odpadli to niech to bedzie po walce dobrej grze nie ma co narzekac ktos musi odpasc wygrywa ten kto strzela wiecej
Gryczany
Zbigniewie nie bądź pesymistą
Ja tez tak mysle,przejrzalem Senegal,doszli do 1\4 W Korea-Jap w 2002 ,odwalili szwedow,francuzow...to budzi szacunekJaponia,waleczna...tez nieznana ,oby nie taka jak japonskie niezawodne samochody
z takim podejscie zbynio to moze niech nie jada trzeba sie cieszyc z tego co sie ma z tego ze jada a jak bedzie jak by nie mialo byc trzeba sie cieszyc patrzac na mlodziezowke predko takiego czegos moze nie byc nie tyle awans czy to me czy ms ale chociaz 3 miejsce w grupie eleminacyjnej
Gryczany już się dobrze czujesz ?
Z Senegalem będzie ciężko
Gryczany kibelek obsadziłeś czy ci pomóc ?
Jak by im obiecali po 100 000 000 dla każdego gracza to by na pewno byli mistrzami świata
Gryczany nie masz racji. Japonia jest obliczalna , szybka to fakt ale w miarę obliczalna
tam nie ma latwych druzyn dzis zreszta nawet np wyspy owcze czy san marino moga sprawic niespodziewajke ludzie patrza nie potrzebnie na rankingi a nie na walke itp
Poza tym to jest piłka i tu może być wszystko
E,my zgrupy to wyjsc mamybyle nie na samolot powrotnytez podam moje typy na Rosje
zbynio niech lepiej skupia sie na graniu niz reklamach zbijaniu kaski po za boiskiem
Gryczany ludzie analizują wszystko. Mylisz się że patrzą tylko na rankingi
Cześć
Pan, dobrze >> na raz.. bo to jedna czynność , więc > na raz > wciągasz na raz.
Gdybyś np. wciągał i skreślał kupony , wtedy należy napisać > naraz ( jednocześnie )
Pan, dobrze >> na raz.. bo to jedna czynność , więc > na raz > wciągasz na raz.
Gdybyś np. wciągał i skreślał kupony , wtedy należy napisać > naraz ( jednocześnie )
tak jak pisałem jak będą dumni jak pawy pewni siebie wystrojeni w piórka co to nie oni i myślać co to za grupa damy rady to Polska jedzie do domu z grupy nie wyjdzie
Gryczany niech się skupia przede wszystkim na graniu ale nie zabraniaj im brania udziału w reklamach
tylko szacunek do rywali danie z siebie wszystko to będzie okey i z grupy wyjdą
Ale w Korei Północnej po mistrzostwach świata podadzą u nich ze Korea Północna jest mistrzem świata juz raz tak było
75.65.63.55.8
Nasi nie obrastają w piórka
Gladiator
1.4.7. i 33.61.63
hej seba
Gladiator dzięki za liczby
spoko
nic pasuje śniadanko zrobić i zjeść bo juz po 10 a ja tylko sama kawa jeszcze nie wypita
ta piatka jest warta uwagi
Mulag
jak dla mnie z 1 miejsca urugwaj hiszpania dania nigeria kostaryka szwecja anglia kolumbia
jak dla mnie z 2 miejsca egipt iran francja chorwacja serbia meksyk belgia polska
nie wiem jak tam dalej marzy mi sie final meksyk kolumbia
jak dla mnie z 2 miejsca egipt iran francja chorwacja serbia meksyk belgia polska
nie wiem jak tam dalej marzy mi sie final meksyk kolumbia
75.65.63.55.8 ta ?
tomi zes zaszalal z typami coz moze i byc tak ze tabela na koniec japonia kolumbia senegal polska lub odwrotnie taka pilka nie ma dzis latwych meczy czy tez slabeuszy
A mnie się marzy Kolumbijskie Pesos
tak. takze 1,4.7. trojka 33.61.63. wchodzi gdy wystepuje 63 . i 78. ale zobaczymy
Myślisz że o 14 czy 21,40 ?
14. na kazde losowanie inne
ok
ale pamietaj to tylko prognoza
już były reprezentat Polski kpi Z Japonii że Pewnie przyjadą sobie robić zdjęcia z Robertem Lewandowskim i to będzie chyba wszystko, co będą mieli do powiedzenia
tego co sie obawiałęm brak szacunku do rywala nie podoba mi sie to
oby to się nie udzieliło reprezentacji ale jak takie głosy będą słuchać będzie źle oj będzie źle
Dobra koniec pierdu pierdu
23-liczby >> kazda powyzej średniej będzie cieszyć
2,6,7,12,14,16,17,24,26,27,29,37,41,44,49,51,52,55,58,70,71,73,74
23-liczby >> kazda powyzej średniej będzie cieszyć
2,6,7,12,14,16,17,24,26,27,29,37,41,44,49,51,52,55,58,70,71,73,74
dalej kreci Ale mamy farta! W tej grupie nie ma z kim przegrać, nawet w słabszej dyspozycji.
typowe zachowanie zadumanego w siebie lub kogoś zła postawa byłego reprezentanta Polski
Gladiator pamiętam
witam wszystkich razem i kazdego z osobna
Gryczany ziorasz ?
arczi
mulag nie moga sobie pozwolic na slabsza dyspozcyje czy wyjsc do gry bo to jakis senegal jakas japonia czy kolumbia jest to wyrownana grupa wszystko sie moze zdarzyc to ze ktoras druzyn zajmie 3 lub 4 miejsce nie znaczy ze bedzie gorsza
Mulag co gryczaną ?
tak masz racje szacunek danie z siebie wszystko gryzienie trawy i będzie dobrze ale nie taka postawa
Mulag znasz gryczaną ?
rownie dobrze senegal z japonia moze wyjsc tak jak pisze ze mozna trafic na anglie lub belgie rownie dobrze moze to byc panama lub tunezja
Myślałem że znasz żonę gryczanego czyli Panią Gryczaną
witaj gryks 76 i sebastin M, MULAG
Seba ucz się pełno zadań a ty a póżniej stopnie słąbe i rodzice się denerwują odrób zadania jakis sprawdzian w tym tygodniu będzie
Witam wszystkich podaję 15 liczb na grudzień z których będzie 10/15 kto chce zostać milionerem niech wybiera
21,31,3,43,73,15,55,65,18,28,58,10,40,50,70
21,31,3,43,73,15,55,65,18,28,58,10,40,50,70
Ostatnio gryczany wymieniał u siebie kibelek czyli WC na nowy ale nie mam jeszcze od niego wiadomości czy udało mu się go wymienić
Arab ?
Cezsć Arab
To spytaj gryczanego czy ostatnio wymieniał u siebie miskę klozetową czyli WC
21,31,43,18,28 arab vel zdaje sie angierski czy jakos tak sorrki jak zle napisalem
Wymieniał kibelek i baterie kranowe
Gryczany jak Arab to Arab a nie jakiś Angierski rozumiesz ?