Wpisy 3 043 487 – 3 043 586
30 listopada 2017 17:40 → 30 listopada 2017 18:28, 100 wpisów
Dynamo kijów Dynamo Zagrzeb Dynamo Bukareszt Dynamo Tibilisi Dynamo Drezno
Junak
o Dynamo to nie mogę za wiele pisać bo to tajemnica Tosia
jeszcze mnie ukatrupią
ale jak zobaczysz że namolnie piszę o tym gostku zwanym Dynamo
to wtedy graj
o Dynamo to nie mogę za wiele pisać bo to tajemnica Tosia
jeszcze mnie ukatrupią
ale jak zobaczysz że namolnie piszę o tym gostku zwanym Dynamo
to wtedy graj
Mulag dobra zagrywka żeby kase zaye..co nie jak drzewo żnież to troty lecą to normalne a że to złodzieje to inna polityka
zrobilśmy rekord 20 ton jak nigdy ciekawe czy będzie nagroda u was zaraz po nas chcilei pobić ale 19 2 brakło
ale ja mówię głupota i tak nic nie dadza ale ludzie niereformowalni
2.4.7
chyba kołchoz daje ci się weznaki masz już dosć rozumiem ale jeszcze kilka miechów trza tyrac
I tak nigdy nie wygram to takie złudzenie optyczne żeby się lepiej poczuć iluzja szklane domy
bo czasami też wątpię czy coś w padnie mam na myśli coś konkretnego nie ochłapy
no tak już tyle grasz ja na twoim miejscu z tym że na twoim nie jestem już by sobie dał spokój ze względu na tyle nie powodzeń po prostu bym się zdenerwował
Do wyczerpania (raczej szybko to nastąpi )
Lewa kolumna > 04,,07,,17,,28
Prawa kolumna > 29,61,,71,,47,,72
Lewa kolumna > 04,,07,,17,,28
Prawa kolumna > 29,61,,71,,47,,72
7 losowan i 2-2 2-2 3-4 5-6 3-3 idwa pudla niezla średnia tym systemem
Na wieczór 13,59,60 wychodzi
Podiaranym ciekawe jak dalej ale przez 7losowan bym się nieźle oblowil nawet stawka 1
a także sprawdzę czy moje liczby nowe miały już zwycięstwa czy nie
Rooberrt opracowałem sposób na 2/2 100%skuteczność tylko potrzebuje ok 2000 na start i kasa leci mi do worka zysk codziennie 200 złotych koszt zakładów na jedno losowanie 200 zarobek 300 minus 200 na gre 100 złotych na reke po pierwszym losowaniu
Forsami nic mi nie mówiłeś o tym ze masz taki plan i że opracowany
1,71,2,71,3,72,..itd do 80 ciu trafiam 19 parek po 16 złotych co nam daje 304 minus koszt inwestycji 200 zostaje mi na rękę 104 złotych po pierwszym losowaniu jak nie wychodzi mi 71 to przebijam stawke x 2,3,4,5,itd cały czas zarabiam nie trace nic 71 ma nie wielkie przerwy w występowania i
Teraz jak bym miał 2 tysiące to bym wiedział jak je pomnożyć bez zadnych strat granie progresją i zero strat tylko zysk no ale nie mam
Nie kwapią się tutaj info dać co niektórzy
nieładnie (chytruski)
no to niech wam jak wy komuś Pa
nieładnie (chytruski)
no to niech wam jak wy komuś Pa
Już wiem pójdę do bociana na granie pożyczę siana ale gdzie ja znajdę bociana jak zima za oknem
czesc
Forsami ja ci powiem gdzie znajdziesz bociana jak bardzo chcesz
I tam znajdziesz na 100%
Doktor nie oglądasz tv reklam potrzebujesz siana idziesz do bociana kredyty pożyczki
Kredyty pożyczki ?
A po co brać kredyty i pożyczki ?
Forsami to wiesz gdzie bociany i się pytasz ?
Dziś przyjdzie krasnalek ?
Zabawić się można za pieniążki zarobione a nie za kredyty
Jeszzce wcześnie
Nie chodz tak wcześnie spac bo pożniej nie bedziesz mógł nad ranem juz spać
Zawsze pisze i mówię że to prawda że wygrywają ci co mają wkład to się kręci są zwroty i nawet coś się wygra konkretnego
Tak ostatnio tak a co ?
ale żeby wygrać trzeba włożyć i tak to już jest przeważnie czasem jest tylko inaczej ale to czasem
Przeważnie trzeba włożyć to fakt
Nie mam ściemniacza przy włączniku światła