Wpisy 3 042 317 – 3 042 416
29 listopada 2017 09:54 → 29 listopada 2017 11:20, 100 wpisów
No nic trzeba się zbierać, miłego dnia wam wszystkim i dobrych typowan
na 14:00 zestawy wrzucone na www...
czesc
W miejscowości Lipno padła wygrana 121 754,30 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Zamość padła wygrana 121 754,30 zł w grze Mini Lotto
a ja powiem wam inna prawde sa istoty inteligentne ktore ustawiaja kazde losowanie
3 042 311. jocia 2017-11-29 (09:48) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Bez dobrych, trafnych na 99,9 % liczb-- nie ma wygranej, nie ma sposobu . Systemy, to tylko rozpis liczb, trafnie wytypowanych- wtedy jest wygrana , jak źle wytypowane- to przegrana.
Jeszcze jedno , jak mam dobrze wytypowane liczby i je czuję, to nie mam mowy o szczęściu, "farcie" itd. Wtedy mam solidne podstawy do wygranej. Tylko je poukładać właściwie . Fakt jest taki,że coraz trudniej o takie dobre typowanie. Maszyny losujące są coraz bardziej " zmyślne" , losowania próbne i dbanie ( przez Tesa ) o losowość
Lecę..pa..
Znikam
Bez dobrych, trafnych na 99,9 % liczb-- nie ma wygranej, nie ma sposobu . Systemy, to tylko rozpis liczb, trafnie wytypowanych- wtedy jest wygrana , jak źle wytypowane- to przegrana.
Jeszcze jedno , jak mam dobrze wytypowane liczby i je czuję, to nie mam mowy o szczęściu, "farcie" itd. Wtedy mam solidne podstawy do wygranej. Tylko je poukładać właściwie . Fakt jest taki,że coraz trudniej o takie dobre typowanie. Maszyny losujące są coraz bardziej " zmyślne" , losowania próbne i dbanie ( przez Tesa ) o losowość
Lecę..pa..
Znikam
Taka prawda
... 308 i wcześniejsze
nie, nie insekt, ale
po cichu Ci powiem - gdybym swoje typy zapodał, kto za kogo tu robi (się przebiera ), czy też jakie nicki są już w użyciu tudzież przygotowane na różną okoliczność, to dopiero zabawnie by było się tu zrobiło
nooo - na 99,9 % - zabawnie , bo pewien ułamek pozostaje na - strasznie
i proszę nie pisz o obsesjach
- całkiem niedawno najprawdopodobniej kogoś innego za kogoś innego sam żeś s z a c o w a ł
cześć, dobranoc, papaski
nie, nie insekt, ale
po cichu Ci powiem - gdybym swoje typy zapodał, kto za kogo tu robi (się przebiera ), czy też jakie nicki są już w użyciu tudzież przygotowane na różną okoliczność, to dopiero zabawnie by było się tu zrobiło
nooo - na 99,9 % - zabawnie , bo pewien ułamek pozostaje na - strasznie
i proszę nie pisz o obsesjach
- całkiem niedawno najprawdopodobniej kogoś innego za kogoś innego sam żeś s z a c o w a ł
cześć, dobranoc, papaski
Ja awczoraj przegapiłem np wyganą
ja kiedys uslyszalem liczby w tv i weszly 3/3 ale tylko 3 liczby
Dobranoc ?
Przecież teraz nie ma nocy
albo co ?
Wszystkim ktorzy idą spac zycze kolorowych snów
Niestosowne by bylo o tej porze mowic "Dobranoc"
Jak się idzie spać wieczorem to się mówi dobranoc. To fakt
A jak się idzie slać w dzień lub rano to się mówi idę spać
A jak się idzie slać w dzień lub rano to się mówi idę spać
Spać w dzień miało być
Tak Robaleńku
12zl straty na lotto 2x 2-6 oczka sama
Ale opracowalem system do Multi
Rrrrrrooobeeeeert sssuuuuupppppeeeerrrrr
Podasz nam ten system oczywiście ten opracowany ?
Robert pochwal sie systemem,ostatnio makinero tez mial sposob ale efektow narazie brak
Typy 1,26,30,31,48,57,61,63,9,46
Makinero ?
Rrrooobbbeeerrrttt te typy są pewne ?
Jeszcze tu nie widziałem makinero
Jak to ?
Do 14 wejdą na 100% a po 14 coś się zmienia ?
A już wiem
Juz wiem dlaczego do 14 jest na 100% a później niewiadoma
Ale mogę gdzieś iść czy muszę tu cały czas czekać ?
http://www.pozytywniej.pl/demot/100_100_130_1406114912.jpg
Ale ja nie mam żadnego problemu o czym ty piszesz ?
jacunn to ty jesteś robotem ? Na baterię chodzisz ? I teraz idziesz się podładować ?
Ale numer
Nie sądziłem że wśród nas są roboty
jacunn a powiedz zanim pójdziesz pod ładowarkę jesteś robotem której generacji ?
jacunn tam z tyłu
jacunn jak starczy ci baterii na to żebyś poszedł przejrzał się w lusterku to zobaczysz z tyłu pod pokrywą. Musisz odkręcić trzy śrubki ale najpierw zdjąć pokrywke prawie niewidoczną i wtedy tam bedzie napisane
Rozumiesz co do ciebie piszę ?
ale jazda w lottto przed ostatnie losowanie w jednej stat 4/6 w ostatnie losowanie 3/6 w jednej stat w programie
czyli w dwoch ostatnich losowaniach w lotto trafila 4/6 i 3/6
Jacunnowi chyba zabrakło baterii
jacunn jeszcze inaczej możesz sprawdzić bez odkręcania czegokolwiek
Ciekawe ilu z nas to roboty Pierwszy się ujawnił i pewnie tylko dlatego że mu siadała bateria
Stymulator serca ? A ktoś go ma ?
To przykre
jacunn jak się podładujesz to przyjdź i ci napiszę jak w inny sposób to obejść
Jest tu może gladiator ?
jacunn to już wiem jaki z ciebie model
trzy kabelki , czerwony, zielony , niebieski --- przetniesz niewłaściwy i wybuch - samounicestwienie
Tyleczasu to się ładują te pierwsze eglemplarze X-G NARIBO
kedzior te pierwsze egzemplarze nie mają samounicestwienia
Współczuję ale lepsze to niż nic
Gladiator jesteś ?
dzieki takiemu urzadzeniu sie smiga nada kuponiki i ts ma wiecej kasy
aivon60 super Życzę Ci dużo zdrowia i wygranych
aiwon " smiga" to pewnie masz wersję z dopalaczem do losowanka
kiedys trafila 9/10 zajelo mi to pare godzin,zabrali mi podatek ale odrobilam to w tydzien
Oby więcej takich wygranych
na starej maszynie mozna bylo przewidziec co padnie analizujac 200losowan a tera d...
Angierskipracuj nad systememja znowu 2 multi z maszynysam ...kiepsko,czasem 6\10,5\10
no jak znajde chwile czasu to popracuje pewnie przed swietami