Wpisy 3 042 269 – 3 042 368
29 listopada 2017 09:11 → 29 listopada 2017 10:40, 100 wpisów
A wracając do milionów
pierwsza myśl jaką bym miał to ZERO HAZARDU od teraz
na 99%
pierwsza myśl jaką bym miał to ZERO HAZARDU od teraz
na 99%
Kumpel też jest goły6\6 cieszył się niecałe 2 latanie żałuję takich ludzi
mowi ze kupil 2 mieszkania, dom pomogl komus z rodziny a reszte przep.... na lotto bo chcial wygrac wiecej i nawet 5/6 nie mial
Hazard
Gonić króliczka jest adrenalinka ale jak już go złapać
>>>>> strata sensu? <<<<<
Gonić króliczka jest adrenalinka ale jak już go złapać
>>>>> strata sensu? <<<<<
Taka kasa, tylko głupiego jeszcze bardziej ogłupi
Też bym nie grała
Też bym nie grała
Tak myśląc6 nie jest mi potrzebnato może 5/6 by na grę miećmieszkać mam gdzie,samochód kupię trochę młodszy,pływać i tak nie umiemI spokojnie żyćbyle zdrowie było
Witam ,macie jakieś sposoby systemy na.trafienie chociaż 3/3 6/6 gram i nie wiem jak wy to robicie chodzi tutaj o.Multi Multi
No ale ja pisalem ze to byloby na gre...bo za to co najwyzej skuter 50 mozna nowego Chinola kupic
Anka12345 jedynym moim sposobem jest typowanie , a trafiam, jak dobrze wytypuję Zauważyłam ,że w pewnych okresach czasowych lepiej mi idzie.
3 042 267. Pan 2017-11-29 (09:09) Granit...
...jak to mówią
przekonanego nie przekonasz
Ten,co mnie przekonał(a) ma widocznie większy dar przekonywania
...jak to mówią
przekonanego nie przekonasz
Ten,co mnie przekonał(a) ma widocznie większy dar przekonywania
3 042 287 tomi, bo taka prawda , śmieszne, ale prawdziwe
Dobry sposób, to trafnie wytypować liczby--- innego nie ma
Dobry sposób, to trafnie wytypować liczby--- innego nie ma
Jocia dziękuję za wyczerpującą odpowiedź ........rozbawilas cały czat Tym .
3 042 289. Pan 2017-11-29 (09:36) Granit...
3 042 286.
'Insekt"
Pomyłka o 100 %
3 042 286.
'Insekt"
Pomyłka o 100 %
Bardziej mi chodziło czy macie jakieś systemy ale dla niektórych to może nie zrozumiałe
Systemy nic nie warte, bez dobrze wytypowanych liczb..i wracamy do początku
Bo jocia ma rację! Ktoś tu wchodzi z myślą ze za 2,5 będzie miał gwarancję na sukces
Hej witam wszystkich,
Znam dwoje co wygrali w lotto (jeden założył firmę motoryzacyjną a pani zainwestowała w nieruchomości na wynajem i ustawiła finansowo dzieci ) nie oszaleli i są tacy jak byli do tej pory można ? można
Znam dwoje co wygrali w lotto (jeden założył firmę motoryzacyjną a pani zainwestowała w nieruchomości na wynajem i ustawiła finansowo dzieci ) nie oszaleli i są tacy jak byli do tej pory można ? można
Frau
Twoje przekonanie co do Pana
100% nietrafione
plus tajemniczego kogoś
Twoje przekonanie co do Pana
100% nietrafione
plus tajemniczego kogoś
Jocia
Bez dobrych, trafnych na 99,9 % liczb-- nie ma wygranej, nie ma sposobu . Systemy, to tylko rozpis liczb, trafnie wytypowanych- wtedy jest wygrana , jak źle wytypowane- to przegrana
3 042 310. Anka12345 zabawa raczej nie, wszyscy chcemy wygrać..
Tylko jedna osoba sie bawi
Tylko jedna osoba sie bawi
Jak zbanuje mnie admin o co stara się tutaj wielu filipów
i kilka filipinek
to nie wejdę na tą stronę pod żadnym innym Nickiem ani pod Panem ani pod Majpanem
FILIPY starać się
i kilka filipinek
to nie wejdę na tą stronę pod żadnym innym Nickiem ani pod Panem ani pod Majpanem
FILIPY starać się
Ja wpadlem we wir multi...wzialem sie za siebie,teraz gora 2 dychy w tyga duzy ...2 we wtorek i 2 w sobote
No nic trzeba się zbierać, miłego dnia wam wszystkim i dobrych typowan
na 14:00 zestawy wrzucone na www...
czesc
W miejscowości Lipno padła wygrana 121 754,30 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Zamość padła wygrana 121 754,30 zł w grze Mini Lotto
a ja powiem wam inna prawde sa istoty inteligentne ktore ustawiaja kazde losowanie
3 042 311. jocia 2017-11-29 (09:48) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Bez dobrych, trafnych na 99,9 % liczb-- nie ma wygranej, nie ma sposobu . Systemy, to tylko rozpis liczb, trafnie wytypowanych- wtedy jest wygrana , jak źle wytypowane- to przegrana.
Jeszcze jedno , jak mam dobrze wytypowane liczby i je czuję, to nie mam mowy o szczęściu, "farcie" itd. Wtedy mam solidne podstawy do wygranej. Tylko je poukładać właściwie . Fakt jest taki,że coraz trudniej o takie dobre typowanie. Maszyny losujące są coraz bardziej " zmyślne" , losowania próbne i dbanie ( przez Tesa ) o losowość
Lecę..pa..
Znikam
Bez dobrych, trafnych na 99,9 % liczb-- nie ma wygranej, nie ma sposobu . Systemy, to tylko rozpis liczb, trafnie wytypowanych- wtedy jest wygrana , jak źle wytypowane- to przegrana.
Jeszcze jedno , jak mam dobrze wytypowane liczby i je czuję, to nie mam mowy o szczęściu, "farcie" itd. Wtedy mam solidne podstawy do wygranej. Tylko je poukładać właściwie . Fakt jest taki,że coraz trudniej o takie dobre typowanie. Maszyny losujące są coraz bardziej " zmyślne" , losowania próbne i dbanie ( przez Tesa ) o losowość
Lecę..pa..
Znikam
Taka prawda
... 308 i wcześniejsze
nie, nie insekt, ale
po cichu Ci powiem - gdybym swoje typy zapodał, kto za kogo tu robi (się przebiera ), czy też jakie nicki są już w użyciu tudzież przygotowane na różną okoliczność, to dopiero zabawnie by było się tu zrobiło
nooo - na 99,9 % - zabawnie , bo pewien ułamek pozostaje na - strasznie
i proszę nie pisz o obsesjach
- całkiem niedawno najprawdopodobniej kogoś innego za kogoś innego sam żeś s z a c o w a ł
cześć, dobranoc, papaski
nie, nie insekt, ale
po cichu Ci powiem - gdybym swoje typy zapodał, kto za kogo tu robi (się przebiera ), czy też jakie nicki są już w użyciu tudzież przygotowane na różną okoliczność, to dopiero zabawnie by było się tu zrobiło
nooo - na 99,9 % - zabawnie , bo pewien ułamek pozostaje na - strasznie
i proszę nie pisz o obsesjach
- całkiem niedawno najprawdopodobniej kogoś innego za kogoś innego sam żeś s z a c o w a ł
cześć, dobranoc, papaski
Ja awczoraj przegapiłem np wyganą
ja kiedys uslyszalem liczby w tv i weszly 3/3 ale tylko 3 liczby
Dobranoc ?
Przecież teraz nie ma nocy
albo co ?
Wszystkim ktorzy idą spac zycze kolorowych snów
Niestosowne by bylo o tej porze mowic "Dobranoc"
Jak się idzie spać wieczorem to się mówi dobranoc. To fakt
A jak się idzie slać w dzień lub rano to się mówi idę spać
A jak się idzie slać w dzień lub rano to się mówi idę spać
Spać w dzień miało być
Tak Robaleńku
12zl straty na lotto 2x 2-6 oczka sama
Ale opracowalem system do Multi
Rrrrrrooobeeeeert sssuuuuupppppeeeerrrrr
Podasz nam ten system oczywiście ten opracowany ?
Robert pochwal sie systemem,ostatnio makinero tez mial sposob ale efektow narazie brak
Typy 1,26,30,31,48,57,61,63,9,46
Makinero ?
Rrrooobbbeeerrrttt te typy są pewne ?
Jeszcze tu nie widziałem makinero
Jak to ?
Do 14 wejdą na 100% a po 14 coś się zmienia ?
A już wiem
Juz wiem dlaczego do 14 jest na 100% a później niewiadoma
Ale mogę gdzieś iść czy muszę tu cały czas czekać ?
http://www.pozytywniej.pl/demot/100_100_130_1406114912.jpg