Wpisy 3 041 283 – 3 041 382
28 listopada 2017 15:18 → 28 listopada 2017 16:31, 100 wpisów
szukasz znow bana
wieki Czaki czuwa na stronce jak ktoś pierdoły wypisuje i próbuje nawrócić na normalność
a kto to jest czaki
dawaj go
emeryt swoimi wpisami nie robi tyle zamieszania zadymy co co nie ktorzy swoimi wpisami a za miesiac bedzie tak slodko tak na odchodne
E,eryt niech sobie te wpisy umieszcza na forum, niech zalozy temat, wlącznie z bukmacherką.
Wtedy bedzie spokój
Wtedy bedzie spokój
jocia
zobacz jak tu co niektórzy chcą Pana przestraszyć
roszczą sobie prawo do BANA widzę
zobacz jak tu co niektórzy chcą Pana przestraszyć
roszczą sobie prawo do BANA widzę
jocia
ja dziś menstar mini 3 zakłady na 10 losowań plus lotto i plus na 3 losowania
troszkę dopłaciłem bo wygraną dziś wybrałem dołożyłem i owocem kolejne dziś puszczone losy
widzę , proszę Pana, Pana 148kg. i dwa metry wzrostu , no i te rurki ja bym sie bała
I spokój na stronce ładnie Proszę bo jak nie to Czaki w kroczy mam nadziej że to nie będzie konieczne
czy nie macie weselszych tematow czegos by nie narzekac marudzic moze jakas walka ze stereotypami ze polak to maruda wieczny narzekacz nie nudzi was to
to ludzi tak nauczono by się niczym nie insertowali na każdym kroku powinna być poltyka że tak jest źle w kraju to nasza moze też moja wina bo mało się angażujemy że jakoś to będzie
w pracy mam takiego jaka by nie byla pogoda co by nie bylo wiecznie mu zle cos nie tak zeby jeszcze mial te 60 lat a ma 20 pare
brak kontroli społecznej powoduje takie rzeczy jak korupcja ile ludzi chodzi na sesje Miasta w swoich Miastach czy gminach nie wiele i to są skutki pod dywanem uchwalają
ale ide co bede tak sam siedzial czytal marudzen narzekan ......... zebys ty byl taki madry po wpisach emeryta
cos bym napisal ale nie mam juz czasu byl taki kawal z kolem fortuny dokoncz sobie
Nie ma co się kłócić czy podrzeźniać po prostu nie których polityka to co się dzieje w Polsce co ile kosztuje dla czego tak jest nie interesuje żyje by żyć co wprowadzą przyjmie tacy ludzi są jak skarb PO takich kocha
ja dziś wybrałem wygraną w mini i zagrałem dalej w mini i lotto z plusem
Co do 9 i 11 nie widzę jak na razie przeciwwskazań
ale dopiero włażę w "mapki"
ale dopiero włażę w "mapki"
Pijany facet wsiada do taksówki, układa się wygodnie i zasypia.
Panie! Nie śpij pan! denerwuje się taksówkarz.
Nie jesteś pan w domu, tylko w samochodzie!
Facet budzi się gwałtownie:
Trzeba mi było to powiedzieć, zanim zostawiłem buty przed drzwiami.
Panie! Nie śpij pan! denerwuje się taksówkarz.
Nie jesteś pan w domu, tylko w samochodzie!
Facet budzi się gwałtownie:
Trzeba mi było to powiedzieć, zanim zostawiłem buty przed drzwiami.
świetny kawał, pamiętam, jak dziadek mi go opowiadał, śmiałam się przez dwa dni, tylko kieeeedy to było..ze 30 lat temu, może więcej
witam wszystkich , na południe TS ze mnie zakpił 16/20/72 trafione i 7 oboków 2x3/10
jakbym ich tak przesunął o jeden byłoby 10/10
czesc Jocia
jakbym ich tak przesunął o jeden byłoby 10/10
czesc Jocia
ale nic mnie już w TSie nie może zaskoczyć ....chyba że główna wygrana