Wpisy 3 040 457 – 3 040 556
27 listopada 2017 20:21 → 27 listopada 2017 20:56, 100 wpisów
Makinero myślę że jesteś niezrozumianym i niedocenionym geniuszem
tutaj my za maluczkie coby to pojąć
tutaj my za maluczkie coby to pojąć
istnieje takie cos jak trendy - nie opisywane zadna matematyka
Nie doceniany jest Czaki i tak jest prawda a tylko prawda nas wyzwoli moim bracia i siostry
Mulag to szkoda a to czemu już miałem pośmiać się z rana kilo pomarańczy i kilo bananów i krem
moge zmieniac liczby itp trendy trafien zawsze beda nierownomierne po dluzszej przerwie nastepuje wzrost liczby trafien
chlopaki TO JEST proste...TO OPIERA SIE NA POWTRZENIACH, PEWNIAKOW, PAREK, TROJEK, CZWOREK, PIĄTEK.. Zobacz ten schemat ze te liczby sie powtarzaly. DAC SCHEMAT ??
3 038 492. emeryt 2017-11-26 (13:03)
jeden z kuponów
Do zapłaty:
300.00 Zł 3 kupony po 100
EWK:
2 904.00 Zł ++++++++++++
jeden z kuponów
Do zapłaty:
300.00 Zł 3 kupony po 100
EWK:
2 904.00 Zł ++++++++++++
tak z tego wychodzi że luzik będziesz miał będziesz się obijał o wózki
a ja dzis mam urlopik hy hy hy jutro na 1 nocke 4 noce i weekend denc
Te liczby można rowniez wytypować w programie KENIOX ale jest PLATNY...
Mulag idź do Zaczyka podanie złozyć krowy na topie jak konie w galopie
ja nie jestem mordercą nie zabijam zwierząt nie uczestniczę w tym procederze
Zastanawiam sie nad natura fizjologiczna, i doszlem do wniosku Idę n a klopa usiąc, jak na trobnie
emeryt
czytałem twój dzisiejszy oczywiście przegenialny wpis
mała uwaga >>> ja mieszkam setki kilometrów od bramy portowej
może w końcu zakumasz
cwiety dla cebia
czytałem twój dzisiejszy oczywiście przegenialny wpis
mała uwaga >>> ja mieszkam setki kilometrów od bramy portowej
może w końcu zakumasz
cwiety dla cebia
Makinero ja wiem oco ci kaman ale skąd wziąć tyle kasy na tyle zakładôw losowanie dwa razy dnia przez dwadzieścia losowań a jakie gwarancje ile procent POWODZENIA
to co pisze nie jest złe czy głupię ale kaskę trza podobnie ja pisąłem może nie tom samo ale brak kaski
wczoraj podałam zestawy
i z samych dodatkowych było
o 14.00 wylosowane 6,8,37,75
a miałam podane 6,8,37,20,75
i z samych dodatkowych było
o 14.00 wylosowane 6,8,37,75
a miałam podane 6,8,37,20,75
Tylko liczby mają tendencję do zmiany jak trendy w modzie i tu może być haczyk tego się nie da okiełznać
Forsami jak znasz tego kierownika to jak by coś to mozesz pomożesz w pracy jak to się rozwali
dokadnie jak też mam swój system ukłąda się pięknie ale brakło kaski na tyle by grać ale później wszystko się wali po jakimś czasie to też trzeba brać pod uwagę nei ważne co trzeba mieć szmal na to wszystko dla tego ja wole spokojnie grac i tyle
Witam
Mam pytanie do Użytkowników o nickach Jansur i Mansur2013
...dlaczego typujecie identyczne liczby???
nie znam powodów-domyślam się natomiast przyczyny: Blizniaki jednojajowe
Mam pytanie do Użytkowników o nickach Jansur i Mansur2013
...dlaczego typujecie identyczne liczby???
nie znam powodów-domyślam się natomiast przyczyny: Blizniaki jednojajowe
układ się zmienia ale jest moment że się pięknie układa i trzeba w tedy uderzyć i się wygra bo później się układ zmienia nie jest to głupię ale warunek klaską i tu jest problem
Na losowanie wydalem 700 zł, wygrałem 700 zł..+ inne drobne kasy ...wiec zysk byl jedynie z malych kwot.
Vondeof jedna osoba może mieć 3 Nicki/ Loginy ja mam jeden Nick od zawsze jestem Forsami
kaska trzeba mieć a i tak wyjdzie się na zero lub lekko na plus no może moze coś więcej dla tego nie dla mnie to brak kaski
Mulag - a znasz przepis "Richarda Lustiga" ? Bylo an forum Multipasko, ja poznalem jego sekret, wiec to sie opiera na goracych i zimnych liczbach
3 040 500. Mulag 2017-11-27 (20:31) Krakus
jestem w organizacji STOP zabijaniu i okrucieństwu zwierzat
dzis czytalem o jeleniu co go zagryzly psy wlasciciel mysliwy tylko sie przygladal jak jelenia zagryzly to tylko sie odwrocil i je zawolal i poszedl
jestem w organizacji STOP zabijaniu i okrucieństwu zwierzat
dzis czytalem o jeleniu co go zagryzly psy wlasciciel mysliwy tylko sie przygladal jak jelenia zagryzly to tylko sie odwrocil i je zawolal i poszedl
to przykre i smutne dużo okrucieństwa nie wszędzie możemy być ale wielu czynnie protestuje ja mam dużo pracy ale wspieram na swoje możliwości i czas
Zasady, według których gra od lat opisał w książce "Dowiedz się jak zwiększyć swoje szanse wygrania na loterii". Po pierwsze, Lustig radzi, by nie kupować pojedynczych losów czy zakładów, ale postawić na wiele jednocześnie - według niego minimum dziesięć tego samego rodzaju. Nie należy się też zniechęcać brakiem sukcesu przez dłuższy czas - według eksperta oznacza to często, że prawdziwy sukces jest naprawdę blisko.
makinero to co piszesz jak pisałem nie jest głupie logika w tym jest
zdaje sie dal mu w szczene i w nogi poki kangur byl po ciosie w szoku
piłami tarczowymi ręcę ucinali małe dzieci o ściane uderzali to spotkało ten horror na Wołyniu Polaków
często mówię i pisze że tu na ziemi nie którzy mają niebo a inni piekło nic chyba goreszgo się chyba nie da wymyślić
no tak mulag tylko ze to bylo dawno temu nie mozna teraz zionac nienawiscia do niemcow czy rosjan
Makinero dobrze wszystko pieknie ale na granie z prawdziwego zdarzenia to trzeba mieć to wtedy się coś może ugrać ale to jest dobre dla bogatych no ale oni z reguły nie grają w gry Liczbowe jak bym ja chciał grać tak jak piszesz to bym poszedł z torbami pod most a tam niestety już zajęte i pat sytuacja bez wyjscia pozostało by jedynie przejść na drugą stronę lustra
tak jak kazdy polak nie jest doskonaly tak i niemiec rusek czy inny to wszystko winna charakteru nie tego czy sie jest polakiem niemcem czy hiszpanem
dokładnie nie dla zjadaczy chleba a 100% szans nikt nie gwarantuje to jest dobre to przybliża do sukcesu ale nie oznacza że się uda
Forsami
Nie widzę związku-Czyżbyś proponował im,żeby kreślili TO SAMO 3 x???
Nie widzę związku-Czyżbyś proponował im,żeby kreślili TO SAMO 3 x???
o nie wesoło Czaki się pojawił ale spoko jest zadowolony lepiej żeby tak zostało
Vondeof pewnie liczą na podwójny sukces ale nie dostaną nagrody za ligę typowaň jak by co bo taki jest regulamin