Wpisy 3 038 867 – 3 038 966
26 listopada 2017 17:24 → 26 listopada 2017 17:50, 100 wpisów
jocia
najlepsza margaryna wymyślona dla Polaków za Hitlera tak ciekawostka
na mapkach nic się nie zmieniło to same kraje czy państwa jak na razie
tomi no to leszek wygral teraz tylko zaglebie niech wygra ze wroclawskim slaskiem we wrocku i bedzie
Witam
Można skropic paję oliwa z oliwek i jest , smakuje dobrze..
A tak naprawde, to smarować nie trzeba
A tak naprawde, to smarować nie trzeba
i tak nas powolutku trują w jedzeniu i powietrzu a później choroby szybkie życie czasu na nic nie ma i oto chodzi
no ja czasem tez na kromkę daje pastę czy serek bez tego podkładu margarynowego
jakies tyoy na mm
pasta jajeczko pieczarkowa z przyprawami mniam eh szkoda ze te jaja takie drogie wy tak o jedzonku ze zamrzylem sobie o kotlecikach jajecznych lub jajecznicy z pieczareczkami papryczka i przyprawami jestescie beee
Ja tam chleba nie smaruję
Jaja drogie ? Gryczany co ty piszesz ?
W sobotę kupowałem jaja po 40 gr za sztukę na targu
Sebastian i dorze, bo jak kromeczka upadnie na podloge, to zawsze masełkiem w dół
Nie przesadzaj Jocia. Kiedyś smarowałem kromeczki masłem i przeważnie jak mi upadła to tą stroną niesmarowaną
jaja za jedno już 90 groszy będzie spokojnie 1 zł co za czasy a jak jaja drogie to ciastka i te wszystkie łakocie
ciekawe, mi zawsze smarowaną.. pewnie za duzo masełka dawałam , daję
Piszę jaja średnio są po 70 gr za sztukę ale te duże
ost slyszalem ze maja byc u mnie na ryneczku po 1,50 juz sa po 1,20
Gryczany to ja ci kupię jaja po 60 gr za sztukę
Po 40 gr to przyznaję są małe ale jakie dobre
Gryczany od strusia byś sam nie zjadł
Majonez ?
ale kura będzie kosztowała jak jaja droższe to i kura nie ma że boli
Gryczany masz 10 kur i koguta ?
dobra sa sprawy wazne i wazniejsze wazne zalatwione puszczone a teraz najwazniejsza dla mnie sprawa meczyk zaglebiunia lubiunia
Ja nie mam ani kur ani koguta ale jaja kupuję na targu od ludzi którzy mają kury i wiem że to z gospodarstwa
Gryczany ma kaszkę gryczaną ?
ta indyczek mniam a idzie wy ide cos na meczyk naszykowac mam fileciki zrobione z indyczka ryzyk sobie ugotuje z kurkuma lub carry paparapatej
slask wroclaw - zaglebie lubin
slask wroclaw - zaglebie lubin
Z jajek kogiel mogiel
Gryczany a do tego indyka będziesz gotował kaszę gryczaną ?
3 038 884. Mulag 2017-11-26 (17:30) Krakus
i tak nas powolutku trują w jedzeniu i powietrzu a później choroby szybkie życie czasu na nic nie ma i oto chodzi
Mulag np. ludzie na wsi w swoim ogródku dla siebie mają warzywa bez chemii
ale dla mieszczuchów .......a mieszczuchy dla wsiowych maja cosik innego równie do d...py
Nie ma tak że to ktoś anonimowy truje
jesteśmy sami sobie winni
Mulag np. ludzie na wsi w swoim ogródku dla siebie mają warzywa bez chemii
ale dla mieszczuchów .......a mieszczuchy dla wsiowych maja cosik innego równie do d...py
Nie ma tak że to ktoś anonimowy truje
jesteśmy sami sobie winni
a tu masz Pan racje wiem o tym dla siebie w małej skali a na targu sprzedają dziadostwo to samo co w sklepie
Tak kogiel mogiel jak ktoś chce ładnie śpiewać to je tego kilogramy
Ja kupuję na targu od takiego co ma ograniczoną ilość jajek . Na koniec targu już nie ma ani jednego
Z alkoholem to Adwokat
Forsami dziś gramy tylko w bukmacherkę
Mulag
Myślę ze cały nasz syfek rodzi się z naszej pazerności
tego nie da się wyleczyć
więc jest jak jest
Myślę ze cały nasz syfek rodzi się z naszej pazerności
tego nie da się wyleczyć
więc jest jak jest
mulag jak zna sie kogos z wioseczki to sie ma pewnosc ze te warzywka sa dobre niz to co jest w sklepach dobra meczyk meczus meczunio
Ja wolę na kocim targu kupić bo tam soą niezłe jaja
Chszczone jaja ?
A czym chszczą te jaja ?
beczki sprzedają z amimexu i pradatory sprzedają krem banbino do podcierania tyłka a na bul banany by biegać w kołchozie jak szympansy