Wpisy 3 037 141 – 3 037 240
24 listopada 2017 22:44 → 24 listopada 2017 23:13, 100 wpisów
Sebek a poco ty wygrasz 9 Milionów i bedziesz pracował ? W tartaku jadł troty i robił deski od tyłu
Ja otworzyłem swoją firme i pracuję
Jak wygram 9 milionów to będę pracował oczywiście
Zrealizuję swoje plany
menstar Ty pracę to widzisz tylko w tartaku ?
Milionerzy to włąsnie pracują
A ja widze pracę troszkę inaczej
zgrywus
Słuchaj manster otworzyłem firmę 21 listopada. Mam już klientów i zaczynam zarabiać . Ja tak widzę pracę. Otworzyć włąsny biznes i w ten sposób pracować.
Zainwestować milion i zarobić 10 milionów. Dać pracę ludziom i niech oni twż zarabiają
Sebastian to dobrze ze pracujesz ja też pracuje Ale jak miałbym wybrać między pracą a milionami to wolałbym miliony niż prace
To jest nudne mieć 9 milionów i siedzieć w domu w bujanym fotelu , oglądać telewizję i pić piwo
Jeszcze mi się z ludźmi uganiać mając milion inwestuje w Lotto i jestem Multi Multi Multi Multi Multi Milionerem
manstar nie musisz wybierać miedzy pracą a milionami. Pracujesz i zarabiasz . Zarabiasz i inwestujesz. I zarabiasz coraz wiecej i wiecej i w końcu zarobisz swoje wymarzone 9 milionów złotych. A wygrana to marzenie scietej głowy
Do tej pory nie pracowałem
A gram bo chcę wygrać ale to nie jest priorytet. Gram i jak wygram to dobrze a jak nie trudno. Gram za tyle żeby tego nie odczuć w kieszeni. Poza tym jak na razie jestem do przodu na graniu 356 zł
A ja gram bo lubię te emocje zwiazane ze sprawdzania kuponu. Poza tym gram 2-3 razy w tygodniu w Mulatkę i raz w Eroinę. Czasami jeszcze zagram w Lotto lub mini
A dla mnie wygranie nawet 9 milionów i siedzenie i picie zimnego piwa z lodówki byłoby nudne
Chłopaki niech pogodzi was Lotto takie moje motto 9 Milionów w Lotto
Ja mam bardzo dużo pomysłów na biznes i chcę to zrealizować
manstar rozumiem o co w tym chodzi ale dla mnie to nudne i tyle . Lubie w życiu coś robić rozwijać się a nie siedzieć i nic nie robić
A ja uwielbiam coś robić coś pożytecznego
Brian
Brjan
Manstar odłożyłem pieniądze i zaczynam to realizować
Jak mi wyjdzie to bedę realizował następny mój pomysł i następny
Na wiosnę jak dobrze pójdzie otworzę już coś większego niż to co mam teraz.
manstar Twoje plany to nic nie robic tak ?
Brian kilka dni wczesniej miałem nadać na 40-stki
A ja na wiosnę czy wygram czy nie będę miał już zrealizowane 2 moje pomysły biznesowe .
Miałem sen:młoda dziewczyna na jedną liczbę wygrała 6 000 000,ja sprawdziłem,miałem liczbę o jedną za nią,trzeba zagrać w Lotto
A Ty będziesz w dalszym ciągu pracował i grał po to żeby wygrać i nic nie robić
manstar nie myśl że się z tego śmieję tylko mam inne plany niż Ty. Nie mówię że Twoje plany są złe. To Twoja decyzja co robić .
W życiu nie o to chodzi,żeby nic nie robić
...ale o to żeby nie być zmuszonym do tyrki
...ale o to żeby nie być zmuszonym do tyrki
Ja nie jestem zmuszony dotyrki. Robie to co lubię i jak jeszcze na tym zarabiam to już jest to o co w zyciu chodzi
Widzę że zarobione pieniązki dobrze zainwestowałem bo przynosi to zyski
A początki są bardzo trudne
Niedługo chcę już zacząć zatrudniać pracowników czyli się rozwijać
Mama mi dużo móiła a pieniązki to nie wszystko
Tu nie chodzi tylko o pieniązki
Liczy się też czy to co wymyslisz ma sens
Jeszcze nie przyjmuję ale przymierzam się do tego
Wszystkim,udanych typowań na jutroSkoki w Japoni chyba przełożą:porywisty wiatr wieje
Dobranoc pora spania
Dobranoc pora spania
Ojej już 23.11
Pora na spacer przed spaniem
Dobrej nocy i dużych wygranych
Zaraz przyjdzie zioraczek