Wpisy 3 037 096 – 3 037 195
24 listopada 2017 22:30 → 24 listopada 2017 23:02, 100 wpisów
jutro 21 i 80
30 i 32 też
i 79
Szaleje ?
Szaleństwo Majki Skowron ?
21 śpi !
21 śpi ?
Jutro 12 i 21
21 ŚPIOCH tzn. że ma dłuższą przerwę
Prawie 6 milionów za 2stopien mialem racje Polska placi najwięcej w Europie
Ekstra ?
9 milionów Twoje ?
Jutro ?
Ciekawe gdzie padla wygrana
I co zrobisz z tymi 9 milionami ?
Co ?
Forsami ?
Będę żył jak młody Bóg Ja jestem Bogiem wyobraź to sobie Lotto to moje motto
Jesteś Bogiem ?
Emerytem ?
Bedziesz żył czyli jak konkretnie ?
Jak żyje młody Bog ?
Opisz to bo chętnie się dowiem
Sebastian jak już wygram to dla mnie logiczne że nie będę sie pracą kalał
A ile kuponów puścisz żeby wygrac te 9 milionów ?
Nie będziesz pracował ?
To co będziesz robił ?
Usiądziesz w fotelu i bedziesz siedział ?
To będzie strasznie nudne
jutro nadaje mini
Sebek a poco ty wygrasz 9 Milionów i bedziesz pracował ? W tartaku jadł troty i robił deski od tyłu
Ja otworzyłem swoją firme i pracuję
Jak wygram 9 milionów to będę pracował oczywiście
Zrealizuję swoje plany
menstar Ty pracę to widzisz tylko w tartaku ?
Milionerzy to włąsnie pracują
A ja widze pracę troszkę inaczej
zgrywus
Słuchaj manster otworzyłem firmę 21 listopada. Mam już klientów i zaczynam zarabiać . Ja tak widzę pracę. Otworzyć włąsny biznes i w ten sposób pracować.
Zainwestować milion i zarobić 10 milionów. Dać pracę ludziom i niech oni twż zarabiają
Sebastian to dobrze ze pracujesz ja też pracuje Ale jak miałbym wybrać między pracą a milionami to wolałbym miliony niż prace
To jest nudne mieć 9 milionów i siedzieć w domu w bujanym fotelu , oglądać telewizję i pić piwo
Jeszcze mi się z ludźmi uganiać mając milion inwestuje w Lotto i jestem Multi Multi Multi Multi Multi Milionerem
manstar nie musisz wybierać miedzy pracą a milionami. Pracujesz i zarabiasz . Zarabiasz i inwestujesz. I zarabiasz coraz wiecej i wiecej i w końcu zarobisz swoje wymarzone 9 milionów złotych. A wygrana to marzenie scietej głowy
Do tej pory nie pracowałem
A gram bo chcę wygrać ale to nie jest priorytet. Gram i jak wygram to dobrze a jak nie trudno. Gram za tyle żeby tego nie odczuć w kieszeni. Poza tym jak na razie jestem do przodu na graniu 356 zł
A ja gram bo lubię te emocje zwiazane ze sprawdzania kuponu. Poza tym gram 2-3 razy w tygodniu w Mulatkę i raz w Eroinę. Czasami jeszcze zagram w Lotto lub mini
A dla mnie wygranie nawet 9 milionów i siedzenie i picie zimnego piwa z lodówki byłoby nudne
Chłopaki niech pogodzi was Lotto takie moje motto 9 Milionów w Lotto
Ja mam bardzo dużo pomysłów na biznes i chcę to zrealizować
manstar rozumiem o co w tym chodzi ale dla mnie to nudne i tyle . Lubie w życiu coś robić rozwijać się a nie siedzieć i nic nie robić
A ja uwielbiam coś robić coś pożytecznego
Brian
Brjan
Manstar odłożyłem pieniądze i zaczynam to realizować