Wpisy 3 036 646 – 3 036 745
24 listopada 2017 19:11 → 24 listopada 2017 19:56, 100 wpisów
ale nie mam pretensji do zespołów jak coś budować jak co lepszego odchodzi i tak w kółko jak coś stworzyć tak już będzie zostaje emocjonować się lokalnym podwórkiem
chore to wszystko kraj w upadku te same ludziska co oszukują a naród nabiera się tak Jak Pan Donald poucza już pokazał przez 8 lat jak się dobija zjadaczy chleba Polska to nienormalność to mi wystarczy
Ja lublu kotecki
tyraj w kołchozie płać podatki tak ma wyglądać życie spanie tyranie podatki i tak aż do śmierci
https://www.facebook.com/JajamiOasfalt2014/videos/1937796809569299/
już słyszę ze 8 godzin pracy to za mało nie za długo wrócimy do tego co było 200 lat temu wszystkie zdobyczę znikną
a tamci oszolomy mysla zeby sie dostac do wladzy zeby znow zaczac krasc
czyli za po polska sie bogaci dla bogatych - a reszta musza pracowac na nich
proszę Państwa wprowadzamy lat 75 na emeryturkę plus praca przez 10 godzin niby ciezko ale macie Państwo jak dożyjecie wyższe emerytury za długie tyranie plus 10 godzin pracy też się przełoży No brawo dobry pomysł wszystkie instytucje w Polsce i na świecie finansowe jak i gospodarcze jako dobry pomysł Polska jest tygrysem Europy innowacyjny pomysł by wejść na ścieżkę rozwoju gospodarczego
nie ich pomyslem to wszystko zniszczyc ruskim sie poddac i ubezwlasnowolnic ludzi zeby tyrali i nic z tego nie mieli oczywiscie byla by sztuczna zapasc gospodarcza i ze sie nie da nic zrobic - dlatego trzeba wprowadzic wyzszy wiek emerytaly
między czasie nowe programy dla ZUS jak było za PO za klika milionów nowe budynki wybieranie pieniędzy bo brakuje w budżecie znów nie wyszło
ja bym takich rozpier.... pod sciana placzu, tak jak obrazali zolnierzy wykletych i poklaniali sie ubekom
dobrze ze jest ktos przeciwstawny po polska by byla sprzedana cala
jak mozna wogole glosowac na takich antypolitykow antypatriotow
cześc wszystkim
coś dziś wygramy
Wygramy dużo pieniążków
Podam liczby i wygramy duzo pieniążków
Wszyscy
800 plus dla Ukraińców z naszych podatków cisza PIS PO nawet ZUS da emerytury choć skałdki nie była płacone
To dobrze ?
podobno ma być bunt w sieci się skrzyczeli Ukraińcy chcą zarabiać jak Polacy a my cicho siedzieć
A zo co te 800 zł ?
Jednorazowao może być ale nie co miesiąc
1
Stefan Kraft144.0 151.8
9
Kamil Stoch127.5 119.3
10
Dawid Kubacki126.5 117.3
28
Stefan Hula119.0 96.6
32
Piotr Żyła101.0 74.1
41
Maciej Kot 99.0 63.5
46
Jakub Wolny 99.0 55.6
Stefan Kraft144.0 151.8
9
Kamil Stoch127.5 119.3
10
Dawid Kubacki126.5 117.3
28
Stefan Hula119.0 96.6
32
Piotr Żyła101.0 74.1
41
Maciej Kot 99.0 63.5
46
Jakub Wolny 99.0 55.6
dowody są i fakty ale już dajmy sobie spokój z tą polityką co za dużo to nie zdrowo
Nie kolonialny
Wychodzimy z dołka
To chyba widać gołym okiem
800 plus za Po uchwalone i jest okey jak się daje dużo ale nie dla Polaków to nie jest rozdawnictwo ręce opadają
24 miliardy dla Hiszpanii i Grecji za PO tez okey z naszych podatków i tak można pisać i pisać
Doskonale nigdy nie będzie nie łudź się
A dla Niemiec i Francji wiesz ile ?
Szcególnie dla Niemców poszło - I to był przekręt a nie TS przekręt
atlas kotów
najważniejsza lektura dziś w pisejmie
cały internet w świecie huczy ze śmiechu
a wczoraj pisali przecież
że prezesa nie było w pisejmie
chyba kot był chory albo zatruty
ale nie uściślili w newsie
najważniejsza lektura dziś w pisejmie
cały internet w świecie huczy ze śmiechu
a wczoraj pisali przecież
że prezesa nie było w pisejmie
chyba kot był chory albo zatruty
ale nie uściślili w newsie
Mnie też dusi bo widziałem to i mówiłem co się dzieje a ludzie w ślepo głosowalo za PO
Niech wiedzą jak ich okradali
Niech się dowiedzą
póki mają swój świat jakoś funkcjonują mają kaskę nawet to mało to żyją w swoim świecie
Za czasów PO ciągle brakowało kasy dla wszystkich
3 036 649. Pan 2017-11-24 (19:15) Replay u Bolka kiedy?
Plose pana a plezes
czytał atlas kotów
Plose pana a plezes
czytał atlas kotów
A teraz nagle się znalazła co ?
Za PO tylko brakował dal zjadaczy chleba i nie tylko brakowało to jeszcze zabieraną ale elita miała się dobrze
dobra muzyczkę trzeba słuchać troszkę się odstresować choć na chwilkę
Elita miała się dobrze ale wiesz dlaczego ?
Bo dostawali kasę za to co robili dla nich czyli dla Niemców i innych
nocka mnie czeka trzeba iśc tyrać by ze swoich podatków dołożyć się na 800 plus i na składki dla obcych
To już nie chodzi o te afery
Oni dostawali kasę za to że pieniądze były wypompowywane z naszego kraju rozumiecie to ?
Dostawali za to kasę i musieli tak robić
Teraz też dostają i muszą mowić na PIS że jest BE
3 036 723.
Co się Pan dziwisz.. Dziadek coś dorwie .. wydaje mu się że przywali -se wklei bo tok temu się nauczył.. i się chłopina zaciesza.
Brawo ON!
Co się Pan dziwisz.. Dziadek coś dorwie .. wydaje mu się że przywali -se wklei bo tok temu się nauczył.. i się chłopina zaciesza.
Brawo ON!
Bo już są tak w to wciągnięci że nie mają innego wyjścia
Oni wszyscy powinni siefdzieć w pierdlu
afer co nie miara gdzie ta Irlandia a te kłamstwa Pana Tuska że podatki podwyższać każdy potrafi jak to nie będzie podwyższał a podwyższył na wszystko to jest kłamstwo co innego mówi co innego robił chyba trzeba być idiotą skończonym by tego nie widzieć
Mowie poważnie
I to powinni zacząć od Tuska
Gronkowiec to pestka chociaż trzeba by jej zabrać wszystko co ma czyli konfiskata mienia i też do pierdla