Wpisy 3 034 189 – 3 034 288
20 listopada 2017 22:21 → 20 listopada 2017 23:59, 100 wpisów
O14 na 2 4-5 teraz nic
kazdy prawdziwy janusz jutro puszcza 6,21 z plusem za 5 zl i dostaje...
Nooo
...i 4 punkciki się uciułało
chyba na tym popieprzonym>>>71,które tak się zaparło,że nie chce opuścić tabelki
...i 4 punkciki się uciułało
chyba na tym popieprzonym>>>71,które tak się zaparło,że nie chce opuścić tabelki
I słusznie
Co masz zrobić dziś-zrób jutro
Co masz wypić jutro-wypij dziś
Co masz zrobić dziś-zrób jutro
Co masz wypić jutro-wypij dziś
Jutro zajmę się poważnie tym pochrzanionym MM...
...o ile mi moja magnifica użyczy trochę gotówki
...o ile mi moja magnifica użyczy trochę gotówki
Wreszcie jest czas na spokojne przeanalizowanie co był kto z kim oczym gdzie i kiedy itd itp etc.
Brjan... jaka to roślinka co chodujesz chodzi o nazwę ...i gdzie można kupić.... bo słyszałam kiedyś pisałeś o niej...
Bonusnienaruszony cieszy mnie to chociaż mogbym już dziś wygrać 10/10 no dobra będzie i jutro
Junak56Szałwia Lekarska z niebieskimi kwiatuszkami,niebiański zapach,każdy kto wchodzi,to się dziwi :co tak ,ładnie pachnie
Jest takie przysłowie:"kto szałwie ma w domu lub zagrodzie,tego licho nie ubodzie"
Junak56 Kilka miast ma już moje kwiaty-zioła i ludzie są zadowoleni,chociaż tak mogę pomóc w niektórych chorobach
Taka mamaw środę idę do szpitala na diagnostykę:gzu na woreczku żółciowym,bo Zabrze nie może z
sercem nic zrobić
sercem nic zrobić
Moja znajoma miała ost usuwany woreczek właśnie z racji guzu po wycięciu okazało się ze to kamień Był stary
takamama Byłem w Poznaniu,niestety na leczenie komórkami macierzystymi się nie kwalifikuję
śmierć,dostałem skierowanie z powrotem do Zabrza,w Zabrzu wykryli po badaniach guza na woreczku żółciowym i skierowali mnie do gastrologa
śmierć,dostałem skierowanie z powrotem do Zabrza,w Zabrzu wykryli po badaniach guza na woreczku żółciowym i skierowali mnie do gastrologa
Ja pier... wiecie jak czytam nie kwalifikuje,albo przepraszamy limit juz wykorzystany do ch.. wie ktorego wieku i to nie wazne czy naszej ery to mnie ściska w dołku!
Na zielonej Cię podniesiemy to są to kolor nadzieja! Pasko wiedział co robi
takamama Jem codziennie:ziarna winogrona ciemnego{zabijają komórki rakowe)łyżka dziennie,właśnie czekam ,aż mi zrobią diagnostykę.
Kiedyś pisałem,że mam na działce ciemny winorośl,robię wino i nalewkę,wino grzane na zimowe dnie najlepsze
Wiecie 7 lat poza krajem diagnostyka wszystkiego w ciągu tyg! Operacja żaden problem my lubimy kroić! W końcu ty płacisz my pracujemy.I to było naprawdę dobre.
Ten no taki no mały jeż wuja Google ci pokaże, owoc ja osobiście uwielbiam. Tylko uwaga bo w środku gigant pestka!trzeba obrać jak pomaranczke
kolor ma ceglasto- wyblakły i jest podobne do kasztana w łupinie tylko mniejsze
https://portal.abczdrowie.pl/liczi-najcenniejsze-wlasciwosci-zdrowotne