Wpisy 3 033 729 – 3 033 828
20 listopada 2017 15:04 → 20 listopada 2017 17:59, 100 wpisów
Znaleźć optymalny sposób na granie ,myślę że totek ma nas w ręku,ale takie są nałogi ciężko z nich wyjść
żerują na nas a wygrać ciężko jest grasz nie wygrywasz nie zagrasz wchodzi tak wiele osób już było w kurzonych
u mnie nie brak kaski, tylko stwierdziłem, że za dużo opieram się na mapach i nic mi nie wchodzi. Dziś postanowiłem intuicyjnie- bez pomocy mapy... i trafiłem 2/10
lol
lol
dla tego pisałem że na przykład kaski ale są tez inne czasem powody że się nie puści
Trzeba te granie brać na nie serio,ale tak się piszę,nie łatwo.
Kiedyś wypełniłem z 20 kuponów DL be wysyłania i też nie trafiłem
Kiedyś wypełniłem z 20 kuponów DL be wysyłania i też nie trafiłem
łapie się człowiek granie że coś może zmieni się wżyciu jak się wygra ale na tym nie ma co bazować
Człowiek chce na skróty a tak się nie da,zagrać dla zabawy jak jest większa kumulacja i tyle
a ja na sucho nie chcę nawet próbować- za dużo przykrości mnie spotkało. 2 razy 6 w lotto, 3 razy 10 w multi, w tym jedna z plusem, nie wysłana 9/10 przez błąd babki w bydzie (ja zauważyłem dopiero przy losowaniu, że jeden kupon wpuściła mi 2 razy a drugiego wcale), teraz ta dzisiejsza 9/10. w EJP w pierwszym losowaniu miałbym 4/50 i 1/2. Nie wysłałem bo stwierdziłem, że jednak za drogi zakład... kupiłem zamiast tego browary
Mam pecha i już...
Mam pecha i już...
najgorzej się nastawiać że się wygra wiadomo że szanse znikome są przez cały czas swojego życia z tym że jak się gra jest jakaś szansa marzenia które mogą się spełnić
otóż to. W lotto mam szansę 1 do 14mln... W uczciwej pracy żadnej szansy na godne życie, własny dom etc.
Wolę zagrać i mieć jakąś szansę...
Wolę zagrać i mieć jakąś szansę...
ale jak się gra długo i nic przychodzi marazm przeliczanie kaski wydanej i czas upływający ale nikt nie gwarantuje że się wygra kiedykolwiek i tu nie można mieć pretensji
a tu prawda z normalnej pracy jeśli ją normalną można w ogóle nazwać nic się nie zmieni dla tego trzeba sobie nadzieje robić i grać tylko rozsądnie za nie duże stawki a regularnie może coś siadnie konkretnego
oby nie przed końcem życia na starość tylko w najbliższym czasie np.kilku lat np. 2 lat to i tak długi czas
ale czasem mam wrażenie i odczucia że to całe granie nie jest uczciwe niestety dostarczają temu dowody jaki plotki nie sprawdzone ale gram i jak na razie grać będę zobaczymy co z tego będzie może coś się uda może jak nie miliony to tyś tego życz sobie i pozostałym na zielonej
Mój wujek ŚP grał z 30 lat i z kuponami go pochowali.Nic konkretnego nie wygrał.
a kaskę się wydaje a wielu co gra nie przelewa się ale grają by odmienić swoje życie nie koniecznie o miliony nawet te tys
gryks76 ładnie masz napisane w profilu gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
ja raz dziennie 5 z5 w mini ewentualnie w weekend nic przerwa nie będę łakomy wystarczy od poniedziałku do piątku
Grałem kiedyś w Keno na 5/5 i dość często trafiałem 3/5 i ze trzy razy 5/5,chyba trochę częściej się trafia niż w multi .
No i ile kucy do ciąguwłaśnie muszę oc zapłacić,,,słone podwyżkiuparli się na 1.2 zostało PZU
Pokonała wówczas Bayern FC z Monachium 8:0 i Victorię Berlin 3:1, oraz Beuthen 09 (Bytom) 5:1, a przegrała nieznacznie z paryskim Red Star 3:4 i z Herthą Berlin 4:5. Z późniejszych spotkań na uwagę zasługują zwycięstwa nad Sport-Club Wiedeń 4:3 (1934), z FC Wien 2:0 (1935) i z Budai FC 2:1 (1936).
To ciekawe ale to historia ale ładna żeby utrzymali formę jak Bayern Monachium który też ma długą historię
narazie na jutrzejsze imieniny dostalem od lotto 100 piw
czekam na nastepne prezenty, moze jakas bmke
czekam na nastepne prezenty, moze jakas bmke
jak sie nie gra to nie ma radosci z wygranej a to wydluza zycie
jeden dziadek na wsi co kiedys mial 6/6 mowil panie tym powinni ludzi leczyc tak krew zapieprza
06,09,15,18,21,26,30,31,34,36,37,38,39,41,43,48,49,50,51,52,63,68,74,80 i co tu wybrac
trza co nie co dobrac co sie pisalo co sie widzi i sie typnac pusic ale to po meczu ukochanego zaglebia lubin z koronka kielce
https://www.youtube.com/watch?v=Q0hmAnao4tg&index=3&list=RDXr4mXMGwphU