Wpisy 3 033 029 – 3 033 128
19 listopada 2017 18:21 → 19 listopada 2017 20:17, 100 wpisów
Zas na sile chca LEGIE wepchac na mistrza sa ciency i tyle tylko zdobywaja cos dzieki pomocy
A nie wiem ile bilet Ale gdybym pojechał od siebie to bym wiedział
Żeby piecio legionistwo szło na dwóch z Zabrza i nie stzelic bramki wstyd legia
Bytom to teraz sypialnia ,gdzie indziej pracują ,a w Bytomiu tylko śpią......
chociaż Ja się w nim urodziłam , to bym nigdzie indziej nie chciała mieszkać.....
to chyba sentyment do niego
to chyba sentyment do niego
Nie oglądam niestety meczu legi z Górnikiem co tam się dzieje znowu przerwa czemu luka ktos
na południe 3:0 poległem z kretesem z TEsem muszę na 21 się odegrać
mecze naszej ligi oglądałem jak grała jeszcze stal mielec i Widzew łódź , teraz to nie ekstraklasa ale wks szmacianka
GRYKS KIEDYŚ TAK i nawet miałam całe biodro sine ,tak mnie kolega zakręcił
Stal Mielec widzew Łódź Kiedy to było lata 90 te widzew Mielec chyba nie napewno lata 80te
teraz czekam aż wnusio troszeczkę podrośnie to będziemy z mężem i wnusiem na łyżwy chodzić
jACUNN gdyby nie wspólnoty i odnawianie kamienic to by była masakra ,a tak to odnawiają i troszeczkę inaczej wygląda
Dusia trochę na PiS zmieniła Agora bo trochę ruchu się zrobiło ale wystarczy iść pare ulic dalej i widać tą biedę .Choć jak mówisz Bartyla dostał trochę kasy na rewitalizację kamienic i trochę sie zmienia
jacunn wiem bo jak byłam na mieście to są takie ulice i kamienice że o pomste do nieba wołają i ta patologia
ALE TAK CAŁY KRAJ WYGLĄDA ,jedni pracują i dbają ,a inni dewastują i za nic mają innych...
Ogólnie z Bytomiem jest coraz gorzej ,przez nie które ulice to w dzień strach chodzic
Jacun to samo jest w ZABRZU ,Chorzowie czy Katowicach,Rudzie śląskiej
OSTATNIO SYN JEŻDZIŁ NASZYM autem bo swój miał u mechanika ,A MIESZKA W Piekarach ,TO SZYBKO Z TEŚCIEM NA 2 AUTA GO PRZYWIEŻLI BO U NICH W PIEKARACH PATOLOGIA RZADZIŁA