Wpisy 3 032 860 – 3 032 959
19 listopada 2017 15:37 → 19 listopada 2017 17:03, 100 wpisów
5,6,12,18,32 1 czasem się przyjrzyj
nie sugeruje żeby nimi grać tylko obserwować
nie sugeruje żeby nimi grać tylko obserwować
dusia
@jocia - musisz po prostu dowiedziec się słowa katol to fanatyk religijny, Zwykle wierzy we wszystko co usłyszy w kościele. Zwykle z takimi ludźmi nie da się rozmawiać, bo są bardzo agresywni oraz narzucają swoje poglądy innym. Nie muszę być katolikiem, żeby dowiedzieć sie gdzie leży prawda. Wystarczy zagłębić się w Pismie Świętym, przecież sam moge dowiedziec się prawdy a nie, że ktoś kto inaczej wierzy to odrazu jest sektą.
czasem krzyś wysyłam ekstra pensję euro jacopt przestane wogóle to grać
Gryks, nie jestes obiektywny .
Islandorka, przekręcała nick Majpana w sposób niesympatyczny, pomimo Jego protestów i tu cytuję Ciebie gryks >>> " to mam nadzieje ze da sobie spokoi z komentarzami w sposob obrazajacy innych zdanie na jaki i o czym kolwiek temat " koniec cytatu.
A,że teraz nie chciał podać Jej cyferek, to zaraz sprzeczka ? , przeciez nie ma obowiązku podawania. .. opamiętaj się gryks. Zapomniałes juz co sam pisałeś ?
Moim zdaniem, nie powinieneś w ten sposób pisać o Panu , bo święty nie byłeś i sam za podobne dostałeś bana. Świętoszek .
Pasko >> zdejmij bana z Pana < do rymu
Islandorka, przekręcała nick Majpana w sposób niesympatyczny, pomimo Jego protestów i tu cytuję Ciebie gryks >>> " to mam nadzieje ze da sobie spokoi z komentarzami w sposob obrazajacy innych zdanie na jaki i o czym kolwiek temat " koniec cytatu.
A,że teraz nie chciał podać Jej cyferek, to zaraz sprzeczka ? , przeciez nie ma obowiązku podawania. .. opamiętaj się gryks. Zapomniałes juz co sam pisałeś ?
Moim zdaniem, nie powinieneś w ten sposób pisać o Panu , bo święty nie byłeś i sam za podobne dostałeś bana. Świętoszek .
Pasko >> zdejmij bana z Pana < do rymu
krzyś
Sorry, ale nie mam czasu, bo jutro się oddalam z miejsca pobytu
lece w mapki
Sorry, ale nie mam czasu, bo jutro się oddalam z miejsca pobytu
lece w mapki
zgrywus
11,25,43,65,79 .................... 5/5 .......... 700 zł
...zagrałeś to w realu...
11,25,43,65,79 .................... 5/5 .......... 700 zł
...zagrałeś to w realu...
jocia idealny nie jestem idealow nie ma nie bede sie rozpisywal czy wchodzil w wymiane grzecznosciowa racji kto ma kto nie jak pasko odblokuje pana to bede obiektywnie patrzyl a sam bede sie staral byc grzeczny i szanowac nie obrazac nikogo jak to ma miejsce do tej pory ani tez nie reagowac lub reagowac wy odpowiedni sposob jak ktos bedzie mnie wkurzal swoimi prowokacyjnymi wspisami i tyle kropa milego jeszcze raz wszystkim
MOJE DZIECKO 25 godz. jechało na Finlandie ,trochę się bałam ,bo jechał przez Litwe łotwe i Estonie już jest na miejscu od jutra zaczyna prace
Pod Brama Portowa chyba przelecę ?, czy lepiej przejechać
Mam lizaczka konopnego , kupiłam za 3 zeta.. kiedyś.
Mam lizaczka konopnego , kupiłam za 3 zeta.. kiedyś.
Brama Portowa nie przejezdny obiekt .. ani przez ani pod.Można nad.
37,47,57,67
17,57
67
dusia takie, ale zadowolona z nich nie jestem ..hm..
Na moje oko, to 07, 77 mogą byc, ale ich w wynikach nie mam.. 67 ??
Nie wiem co sadzic o siódemkach
17,57
67
dusia takie, ale zadowolona z nich nie jestem ..hm..
Na moje oko, to 07, 77 mogą byc, ale ich w wynikach nie mam.. 67 ??
Nie wiem co sadzic o siódemkach
Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku..
dawno z Wami nie byłem
Co tu u Was słychać?
dawno z Wami nie byłem
Co tu u Was słychać?
Widzę Jolcia jest
i Dusia
Wesoło tu u Was
51,65 na 99%
witaj Krzyś
witaj Krzyś