Wpisy 3 031 507 – 3 031 606
18 listopada 2017 20:32 → 18 listopada 2017 21:38, 100 wpisów
drogą (autostrad ) brak są nartostrady ale śniegu brak tak 5 i tak 5 to
Adamek miał mój szacunek wielki jak był Mistrzem wagi półciężkiej ale nie potrzebnie bo większa kaska na wagę ciężką walka z Szpilką dziwna kaska chyba teraz wraca co mówił że kończy karierę kaską chyba tylko się liczy
Niech boksuje jak ma taką chęć dorobić jeszcze jak dla mnie żadne emocje do emeryturki dorabia bo mu mało Ma prawo jak się czuje na siłach
niby przeciwnik grozny ale zawsze dostaje becki, dobrze ze molina nie zawiodl
może jeszcze trochę boksować będzie jak trening dla przyszłych obiecujących bokserów tacy też są potrzebni
bierzemy sie za boks, worek 40 kilo ben lee i 2 pary rekawic juz mam
Biały 71 ,i Mulag pozdrawiam niech mi się przewróci w głowie od pieniędzy nadmiaru czekam z upragnieniem na ten dzień
gdzie można zobaczyć tego Adamka na jakimś darmowym programie czy w necie
piwo pizza i boksik, przyjemny wieczor i piza pod okiem Adamka
a byłem na 10 losowań i wyjątkowo lotto z plusem rzadko już w lotto ale dziś zagrałem na jedno losowanie
No w Lotto zagrać to obowiązek jak jutro do Kościoła i pomodlić się o wygraną zdrowie mądrość i długie życie
Cześć
śmiałem się bo wiedźma zachęcała do eurokurtki wczoraj po losowaniu juz eurokurtki a dzis zachęcała w prawdzie 12 5 zł ale za to większa wygrane
Mulag ona zbiera na nową miotłe a tobie oferuje starą podartą kurtke ze szmateksu za 12,50 typowa jak każda Wiedźma
Forsami
mi nie oferowała ale innym biednym nie znających reali ja stanowczo ona wie jakim graczem jestem już przygotowuje bilet do wojewódzkiej kolektury
Jaka kurtka za 12,50 zł ?
Aaaaaaaaa zeszmatexu rozumiem
Ja wolę puścić Eroinę bo można coś wygrać
Patrze sobie na voisa na tvp 2 a później gala boksu noi losowanie same atrakcje na wieczór sobotni imnie to gitara i troche złota w płynie
Gala boksu na jakim programie ?
Forsami pasuje tak żeby zostało jak piszesz nie tylko na sobotkę ale warunek wygrac
Mulag wygramy
Moma ?
Mamo
40,41,42,43,44,45,46,47,48,49
10,13,14,24,26,31,36,49,55.59
parka
17,71
trójka
58,59,60
10,13,14,24,26,31,36,49,55.59
parka
17,71
trójka
58,59,60
Wiecie dla mnie to będzie nie lada wydarzenie pierwszy prawdziwy śnieg bo to pierwszy śnieg dla mojego dziecka
blondi do lekarza
BBB panie doktorze mam opryszczkę
w samej rzeczy ???
BBB nieeeeee, tuż obok
BBB panie doktorze mam opryszczkę
w samej rzeczy ???
BBB nieeeeee, tuż obok
okulary miała i z podziwem do mnie wie jak ją w październiku uskubałem