Wpisy 3 026 334 – 3 026 433
11 listopada 2017 17:52 → 11 listopada 2017 18:34, 100 wpisów
...i jeszcze jedno jak nie umiesz bronić gniazda z którego jesteś
to zero szacunku jesteś nikim
wszędzie
to zero szacunku jesteś nikim
wszędzie
coz widze ze wszystko w normie innaczej rozumiesz szacunek wiare i wszystko zalerzy jak tobie to pasuje
3 026 339. Mulag 2017-11-11 (17:53) Krakus
jednak pranie mózgu działa już wiem czemu tak w kraju jest
Dopiero?Wiesz?
Prano Ci kilkadziesiąt lat .
Teraz jest płukanie...
jednak pranie mózgu działa już wiem czemu tak w kraju jest
Dopiero?Wiesz?
Prano Ci kilkadziesiąt lat .
Teraz jest płukanie...
nie którzy tak mają byle było im dobrze gryks nie jest zły spoko gość porostu byle mu dobrze było nie ma zamiaru walczyć czy bronić Polski
pan zadasz szacunku zacznij od siebie miej szacunek dla tych co innaczej uwarzaja w co innego lub tez w nic nie wierza a bedzie git bez tego ani rusz kum
dla ciebie jak ktos nie jest wierzacy uwarza innaczej niz ty to nic nie jest wart to zdeczka delikatnie piszac nie zbyt fajne
https://wiadomosci.wp.pl/policja-uzyla-sily-uczestnicy-manifestacji-przy-trasie-marszu-niepodleglosci-na-komisariacie-6186643198974081a
coz piknie
coz piknie
nie jestem ani za ani przeciw jakiejkolwiek parti za pisem jest to ze nie caluje rak ue no i sprawy z uchodzcami no i ost sprawa jaka czytalem uznali ze trzeba chronic losie
tak tylko czy trzeba zaraz kogos obrazac zwlaszcza jak sie jest wykrztalcona a co idzie zarazem inteligentna niby osoba jak pewna pani co wyzwala pewnego bylego premiera dzis pana z ue i po co
dlaczego mniejszość narzuca wole większości Bóg Honor Ojczyzna komu nie pasuje niech się pakuje z Polski dlaczego mamy tolerować ja nie rozumiem ja akceptuje ludzi z innych krajów którzy chcą stać się Polakami to tak trzeba im pomagać
Lać tych "obywateli"... exSBecja i pociotki o utacone dobra walczące... Osobista
Oni w dooopie Polskę mają.
Oni w dooopie Polskę mają.
po co wlasciwie co kolwiek narzucac czy nie lepiej zyc w zgodzie aczkolwiek nie zawsze sie da i nie ze wszystkimi
Chcesz powiedziec że KOD ,PO i Obywatele RP chcą zgodnie żyć? Wspólnie budować Polskę?
kto by nie byl pcha do siebie dla siebie kto by nie rzadzil to i tak czlek po d dostaje nic dobrego bynajmniej ja nie doswiadczylem nie mialem i nie mam lepiej cale zycje czlowiek walczy i co ma to tylko dzieki sobie bynajmniej jest tak u mnie
Ja na przykładowo jak bym wyjechał np do Anglii to bym szanował ten kraj ich obyczaje i migał szacunek do tego kraju czy innego tak powinna wyglądać przemieszczanie się nie było by nacjonalizmu czy ksenofobii porostu każdy obcy człowiek który chce być gdzie indziej akceptuje warunki innego kraju jak nie wont tolerancja akceptacja człowieka z innego kraju pod warunkiem przyjęcia wszystkiego z tego kraju tak ja to widze
3 026 384. gryks76
tak sobie sam odpowiedz...
pomyśl i odpowiedz
czy te dwa lata PISowego rządzenia tak tragicznbe dla ciebie? Nie zauważyłeś żadnych pozytywnych zmian?
Naprawdę nie?
tak sobie sam odpowiedz...
pomyśl i odpowiedz
czy te dwa lata PISowego rządzenia tak tragicznbe dla ciebie? Nie zauważyłeś żadnych pozytywnych zmian?
Naprawdę nie?
jestem ponownie po obiadku , jak to się mówi mogę z głodnym porozmawiać
nie naprawde nie wg ciebie co sie zmienilo na lepsze moze slepy jestem nie zauwazylem
No to jesteś i ślepy i mozg ci odcieło.
Tyle . Brak możliwości reformacji. Beton
Tyle . Brak możliwości reformacji. Beton
moze by sie nauczyl grzecznie rozmawiac jak czlowiek z czlowiekiem jesli on tak tez grzecznie rozmawia ??
Ja zauważyłem za PO byli by już Arabowie chich-ad i gwałty i pobicia gdyby była PO oni by to już byli z naszych podatków kaska dla nich PIS się sprzeciwiło tego wielu nie widzi
bo co niby przez te 2 lata rzad pis zrobil dobrego dla polski dla polakow wymien choc 3 a bede bil brawo
Nie widzi bo PO się zgodziło tylko wybory przegrali nie zdążyli tego wdrożyć
tak to tak mulag wszystko by sprzedali ue i niedlugo byly by tu same meczety i uchodzcy
Mulag>>> normalmni ,myślacy ludzie widzą.
Preferencje wyborcze to potwierdzają.
Preferencje wyborcze to potwierdzają.
niby nic PIS nie zrobiło to średnia prawda nawet twierdząć w 100 że nic to zaczymała katastrofę i potop na Polskę
normalni czyli ci co uwarzaja jak ty a moze ktos jest normalny myslacy tylko innaczej to widzi eh brak slow
chciałem coś o pewniaczkach ale widzę a tu w koło Macieju ideologia
kto za , kto sie wstrzymał , kto przeciw
kto za , kto sie wstrzymał , kto przeciw
3 026 400. gryks76 2017-11-11 (18:17) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
bo co niby przez te 2 lata rzad pis zrobil dobrego dla polski dla polakow wymien choc 3 a bede bil brawo
no jaja sobie robisz.
???????
no jaja sobie robisz.
???????
nie staram sie jak czlowiek z czlowiekiem rozmawiac szanujac go jego zdanie
Trzeba mieć klapki na oczach lub brak mózgu by nie dostrzec co PO robiło PIS zaczymał demontaż Polski
poprostu normalnie w swiecie nic nie zauwarzylem by sie mi polepszylo dzieki rzadowi temu czy innemu jedynie co to jak pisalem dzieki pisowi nie ma jeszcze uchodzcow burek itp
choć wad w PIS sporo widać gołym okiem ale wracać do bagna Po to krok w stecz
juz wole pis od po mimo ich wad i tego co robi zreszta szkoda gadac cos trza popracowac smutne jest to ze jak ktos innaczej widzi ma inne zdanie jest najgorszy to takie nie ze polskie ludzkie kto innaczej uwarza jest be zamiast sie wspolnie cieszyc najlepiej lac i kropka wole liczby
kolejnym krokiem PO oprócz islamu to wiek emerytalny z zwiększony PIS wróciło do tego co było od wielu lat co z drugim filarem nasze miljardy zabrane przez PO sam Pan Donald Tusk powiedział że to nie są nasze Polaków pieniądze jak to nie nasze zapier.... w pracy płacimy ze swoich i mówi nie nasze dla nich nic nie jest Polaków jak tego można nie widzieć co robiła PO
Junak zielona dla graczy i numerków a nie zwolenników PIS , PO lub innego dziadostwa
dziś święto jak najbardziej dziś adekwatny czas na pisanie przynajmniej dzis
3 026 412. gryks76 2017-11-11 (18:21) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
no i pis ma gdzies ta ue
i tu się mylisz.
Nie ma gdzieś.
Nie chce tylk z nimi rozmawiać z pozycji kolan jak Panią Merle, Timermansa junkera - Tusk i Kopacz przyzwyczaili.
Należy na msię taki sam szacunek jak innym . A może większy
Bo przez agresywne Niemcy... strachliwą Francję i leniwą Anglię wpadłiśmy w szpony Ruskich a ci nas cofneli 50lat.
no i pis ma gdzies ta ue
i tu się mylisz.
Nie ma gdzieś.
Nie chce tylk z nimi rozmawiać z pozycji kolan jak Panią Merle, Timermansa junkera - Tusk i Kopacz przyzwyczaili.
Należy na msię taki sam szacunek jak innym . A może większy
Bo przez agresywne Niemcy... strachliwą Francję i leniwą Anglię wpadłiśmy w szpony Ruskich a ci nas cofneli 50lat.
tak kedzior tylko ile mozna o numerkach no chyba ze o 69 fajnie nie raz o czyms innym porozmawiac z umiarem choc czasem sie zdeczka przeciagnie tylko zeby tak jeszcze byl szacunek mila wesola atmosfera
Nie ma co się nakręcać ale pamiętajmy jak było przez 8 lat to był koszmar dla wielu ludzi noce nie przespane i płacz ci ludzie mają serce z kamienia i aprobata UNII dla PO była tak powinna rozwijać się Polska jak za PO to były super czasy
to dobrze ze tak jest jak piszesz ja poprostu z polityka mam wspolnego tyle co z plywaniem synchronicznym nieraz cos sie mi tam rzuci na oczy nie mam rozeznania jak inni ze wp klamie interia klamie a onet ok czy na odwrot moze sie myle nie do konca jedni i drudzy pisza prawde sa jej blisko lub daleko zalerzy pod kogo podlegaja i przepraszam wracam do liczb
zomo mialem 4-5 latek jak sie panoszyli w lubinie marsz gornikow nastepnego dnia krew smrod powybijane szyby no dobra to ja o liczbach za duzo tej polityki
...w morde to wszystko przez ryżego
jak by wypadł z tego okna kiedyś to 25 by było nie ma uja
jak by wypadł z tego okna kiedyś to 25 by było nie ma uja