Wpisy 3 025 434 – 3 025 533
10 listopada 2017 19:10 → 10 listopada 2017 20:08, 100 wpisów
Na https://www.eurojackpot.org/ ma być ponoć wczesniej i na lotto.de
Mapy losowań Euroliczb:
http://www.lotteryextreme.com/EuroJackpot/map_draws_2of10.php
http://www.lotteryextreme.com/EuroJackpot/map_draws_2of10.php
jak masz wygrać coś to wygrasz jak masz nic nie wygrać to nie wygrasz
https://wiadomosci.wp.pl/wszyscy-wstali-tylko-nie-ona-pawlowicz-tlumaczy-dlaczego-6185797326087809a
za PO też ludzi popełniali samobójstwa nikt nie wstawał dobrze zrobiła jej sprawa
jak by każdy tak robił bo mu władza nie pasuje bo się zabije to co władza ma podać się do dymisji czy co
hey wpadlem na losowanko ej moze na noce dzis nie bede musial iscsnilo mi sie ze trafilem 4z5 0/2
człowiek ten był chory pomoc mu była potrzebna i tyle wina moim zdaniem KOdu że mu mózg wyprali i do tego doprowadzili
to zagrywka PO i koncernów i lobbistów i innych tworów zachodnich by było jak było czyli piękne lata PO przez 8 lat oni tylko są najlepsi
u nas nic się nie opłaca wszystko sprzedać a Polacy dziady robić za jałmużne do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej tak ma być
ludzie nie kochający ludzi człowieka i tyle i dla tego tak jest w POlsce szczególnie za PO tak było miliony Polaków upokarzani okradani tyrający za grosze do upadłego to jest recepta dla Pol;aków przez PO
3 025 462. Junak56 2017-11-10 (19:31)
kod jest pisowski
3 025 463. Junak56 2017-11-10 (19:32)
buntuje tylko naród zagrywka pis
dobre
kod jest pisowski
3 025 463. Junak56 2017-11-10 (19:32)
buntuje tylko naród zagrywka pis
dobre
A Jarek jest Chińskim agentem
rok 2050 na granicy Polsko-Chińskiej spokój
rok 2050 na granicy Polsko-Chińskiej spokój
został utworzony w porozumieniu z PO Owoczesną bo żeby walczyć z PIsem trzeba było stworzyć niezależne niby od PO oddolne siły ale nigdy nie tworzy się czegoś od góry w dół a tak powstał KOd
rząd musi mieć tube by z ludzmi rozmawiać dla mnie to normalne to co ma być
stacje prywatne Polsat Solorza TVN Woltera i telwizja Publiczna w rękach moze KOdu dobre
Mnie nikt kitów nie będzie wciskał na własnej skórze przekonałem się co to PO
dobrze wiedzieli że za tyłek ich wezmą walczą o swoje prawa i tyle cały KOD walczy o swoje wpływy i tyle a miliony ludzi ma w cztery litery
mają ludzi za frajerów chcą majdanu jak w Ukrainie to powiązane układy zachód czuwa
3 025 462. Junak56 2017-11-10 (19:31)
kod jest pisowski
O kurde! Poważnie?
kod jest pisowski
O kurde! Poważnie?
Cześć
emeryt chcesz rozmawiać o polityce i być obiektywny zacznij wklejać linki innych portali nie tylko jedyny słuszny ideologicznie WP,pl każdy kto ma trochę pojęcia wie kto jest właścicielem tego portalu i kto za nim stoi
co robicie ?
Podczas ostatniego pobytu w Krakowie scenka w autobusie miejskim. Wchodzi facet około 25 lat, rozsiada się na 2 siedzeniach, a jakże nogi rozkraczone tak , aby NIKT nie śmiał usiąść obok niego. Wchodzi kontrola, dwu ROSŁYCH facetów, on przy nich kruszyna. Żądają od niego jak od wszystkich bilet. Nie mam, brzmi odpowiedź. No to będzie mandat, prosimy o dokumenty. Nie mam dokumentów, u was są, nie pracuję, nie mam pieniędzy, u was już wiszę za mandaty przeszło 2500 zł, może wiecie o jakieś pracy, tylko nie takiej jak wy. Słuchaj, czy mamy ci zrobić pokazówę, zabrać cię do nas czy wezwiemy policję i pójdziesz na dołek ? Możecie, przynajmniej będę miał coś zjeść u was albo u nich. Odstąpili od wszelkich czynności. Końcowy przystanek koło dworca głównego. Wysiadamy. Kontrola też. Facet wysiada i 3 metry od przystanku jest kiosk z kebabem. Wchodzi, po chwili wychodzi i staje przy nich jedząc kebab. Ponieważ nie zwracali na niego uwagi to on do nich Nie możecie mi nic zrobić, bo nie jesteśmy w autubusie. Demokracja, mogę mówić co chcę.
A U T E N T I C O.
A U T E N T I C O.
Emeryt nie umie innych wklejać
powiem wam że np ja zakładam partie chce naprawdę zmian mam w sercu ludzi to będzie mi przyświecać to i tak będę nazwany prostakiem ksenofobem itp
budkę po Rosyjska ambasada to tez PIS podpalił i kazał pałować maszerująch robić prowokacje
kiedy będziemy dumni że jesteśmy Polakami jak nie będziemy mieć nic wszystkie zakłady firmy będą zachodnie niepolskie a Polacy będą niewolnikami tyrającymi za grosze
nie trzeba być zbyt inteligentnym by dostrzec co robiło PO i wszystkie formacje liberalne nie kochający Polskę i Polaków mając gdzieś co z pracownikami będzie tak ekonomia mówili wzruszali ramionami wystarczające dowody
budkę pod rosyjską ambasadą obok plantów
to nie raz podpalali
przy okazji różnych świąt
po pewnym czasie policja przed świętami ustawiała ogrodzenia
i ustawiała dla odstraszenia swoje busy policyjne
czemu w Warszawie Nowogrodzka ???
bo na nowo grodzona
to nie raz podpalali
przy okazji różnych świąt
po pewnym czasie policja przed świętami ustawiała ogrodzenia
i ustawiała dla odstraszenia swoje busy policyjne
bo na nowo grodzona
czy ustrój ma być przychylny i dający żyć większości czy tylko dla wybranej grupy a reszta do piachu
mecz jak mecz to tylko sparing nie ma tej stawki zawsze są wtedy większe emocje
Emeryt z czego ty się śmiejesz ?
3 025 498. emeryt 2017-11-10 (19:57)
bo na nowo grodzona
jprd...
bo na nowo grodzona
jprd...
Chyba sam z siebie
Emeryt zanim coś napiszesz 100 razy się zastanów i przemyśl to
3 025 505. Sebastian_M 2017-11-10 (20:00)
Chyba sam z siebie
lepszego motywu nie znajdzie....
Chyba sam z siebie
lepszego motywu nie znajdzie....
Jak emeryt coś napisze lub wklei to nie wiadomo czy się smiac czy płakać
Mulag
Którą wadę człowieka uznałbyś za główną przyczynę syfu na świecie?
Którą wadę człowieka uznałbyś za główną przyczynę syfu na świecie?
Zresztą to nie jest emeryt tylko chce zagrać ludziom na nerwach
Kiedyś myślałem ze to prawdziwy emeryt i jest bardzo mądry. Nawet o tym pisałem. ale teraz już wszystko wiem
wiele jest ważnych ale z pewnością twarde serce i egoistyczne myślenie większości przypadków sprzedawanie się
Polityka w wydaniu emeryta ha ha ha
3 025 514. Sebastian_M 2017-11-10 (20:03)
Kiedyś myślałem ze to prawdziwy emeryt i jest bardzo mądry.
pierwsze -prawda
drugie- fałsz
Kiedyś myślałem ze to prawdziwy emeryt i jest bardzo mądry.
pierwsze -prawda
drugie- fałsz
...pazerność na wszystko a największa na władzę
większa niz pieniądze
większa niz pieniądze
mecz, a jakże
kominek, pstrągi, sandacz i karp z grilla
towarzystwo
i czekamy na kopaczy trawiastych, jak mówił swego czasu
Tomaszewski
a teraz obraca kota ogonem, jakich to piłkarzy mamy
kominek, pstrągi, sandacz i karp z grilla
towarzystwo
i czekamy na kopaczy trawiastych, jak mówił swego czasu
Tomaszewski
a teraz obraca kota ogonem, jakich to piłkarzy mamy
emeryt krązy ile ? Emeryt tu krąży i krązy i jeździ tymi swoimi samochodami koło morza ale chyba czarnego
Tuby nie czytajcie
jedne wielkie bzdury pisane tylko po to coby prowokować
jedne wielkie bzdury pisane tylko po to coby prowokować
Emeryt nie wysilaj się juz