Wpisy 302 272 – 302 371
15 maja 2011 01:01 → 15 maja 2011 01:31, 100 wpisów
andromeda, my już tu kilka liczb na jutro mamy, chyba wyżej pisałem. 4,10,11,22 

Pasko rozmawialismy przez telefon byłeś zaskoczony tym -masz bardzo miły głos ale sprawdz wszystkie wpisy mag.. to zrozumiesz
hefajstos>>> nie będzie, bo niby panna młoda ha,ha, w ciąży i nie wie z kim!!!

A mozę P.Janusz to Wesoły Andra . Bo ty w prawie kazdym nicku widzisz wesołego.
no Pasko a teraz mag.. moze mnie sie czepiać?? przecież ona manipuluje ludzmi
Z tym jednym życiem to ja nie byłbym taki pewny szefuncio
dzisiaj nawet polędwica drobiowa jest z mięsa wieprzowego
dzisiaj nawet polędwica drobiowa jest z mięsa wieprzowego
gorwil dobrze mówi. Polać Mu! Wszak znamy drugie życie kurczaka z Konstaru 

juz mi nie jedna osoba mowiła z czata ze ona manipuluje ludzmi i to starzy uzytkwnicy...Pasko ktoś ma dostęp do tego serwera?
Pasko a pamiętasz jak pisałam ze na Twoje sronce pojawia sie wirus jak wchodze --pamietasz alarmowałam Cie wtedy
Ja Ci powiem Pasko nie ufaj nikomu z tego forum
Miałeś sprawę raz...jak myslisz kto na Ciebie nadał??jestem pewna ze ktoś z tąd!!Uwazaj komu ufasz z tej stronki!
Miałeś sprawę raz...jak myslisz kto na Ciebie nadał??jestem pewna ze ktoś z tąd!!Uwazaj komu ufasz z tej stronki!
Dan Brown właśnie ogłosił że zamierza napisać nową powieść pt. Kod Kulek. Powstaje pytanie o czyich kulkach będzie powieść, ekhm, o jakich 

Naprawdę Pasko uważaj komu ufasz---bo ja sobie dam głowę obciąć ze ktoś z tej stronki maczał w tym palce to tak na marginesie--bo mi sie przypomniało
o tej poże to tylko najwytrwalsi...ja np czekam na happy end ale nie wiem jak długo jeszcze

Kaskada napiera. Wg moich szacunków wczoraj zawarto 329286 zakładów.
za dużo wciąga...potem skutki widoczne..i myślało dziewczątko,że jak przez tel. pogad.. to może tata będzie

andromeda >> cyt. Ja Ci powiem Pasko nie ufaj nikomu z tego forum
>> ty też należysz do tego zbioru !!
>> ty też należysz do tego zbioru !!
Ja? ja jestem zywa Reklama Pasko--wszędzie reklamuje jego stronke i ogólnie lubie Pasko
kto powiedział ze jestem w ciązy dziś??????Ty mag -dobrze sie czujesz?
jandzia a bo czy to nie hefajstos kilkanaście minut temu sugerował trójkącik na rozładowanie atmosfery? Wie co mówi!
Angelina
Jeśli masz tokarkę to możesz wahadełko zrobić własnoręcznie
Jeśli masz tokarkę to możesz wahadełko zrobić własnoręcznie

mamy 6 cyferek i typujemy 3 jak trafimy 3 to mamy pewną trojke a zakładów jest 8 co nie mag?

Moim zdaniem miał na myśli reala i domyślam się że chętnie by popatrzył 

A mówią że kobiety łagodzą obyczaje i podwyższają poziom dyskusji
A może tak założyć jakiś wątek bluzgator gdzie paskowicze mogliby wyrzucić z siebie gorzkie żale

A może tak założyć jakiś wątek bluzgator gdzie paskowicze mogliby wyrzucić z siebie gorzkie żale

Andromeda, na razie mamy 4 cyferki ale możesz coś dołożyć. 4,10,11,22!
nie nie Lestku 6 cyfereg i 8 zakładów albo 5 cyferek i 8 zakłądó ale ten 3/6 jest lepszy i mozna duzo wygac

Angelina
Jeśli czujesz intuicyjnie że kryształ jest odpowiedni dla Ciebie to może być; ja też mam kryształowe choć na razie nie używam.
Jeśli czujesz intuicyjnie że kryształ jest odpowiedni dla Ciebie to może być; ja też mam kryształowe choć na razie nie używam.
Lestek pewien poseł tez zbył chetny do popatrzenia, i zrobiłą sie z tego granda

jandzia ale ów poseł na same panie chciał patrzeć a ten trójkąt miał być mieszany.
andromedak dłuugo czasu poświeciła zeby zdobyć te liczby i te systemy i juz je ma i z Panem Januszem tez sie podziele tym systemem
I tu oto obnażona była ludzka natura. Nie ma krwi lub seksu to znika zainteresowanie 

Angelina
Spooko kaczuszko ; kiedyś będziemy razem
Dobranoc >>> życzę wszystkim przyjemności podczas snu
Spooko kaczuszko ; kiedyś będziemy razem

Dobranoc >>> życzę wszystkim przyjemności podczas snu

spook a jak zatarza poziome ruchy to znaczy nie a koliste to tak?
Lestek a co za roznica czy na panie czy na zespół mieszany.I to rozpusta i to rozpusta