Wpisy 301 542 – 301 641
14 maja 2011 21:46 → 14 maja 2011 22:15, 100 wpisów
ja na razie nie gram w kaskadzie musi mieć od 8 trafien wygra za 2 zł to znaczy za grosz

kasika....ja mam dzisiaj zdezelowany mózg po wczorajszym i dzisiejszym
,nie myślę trzeźwo,niestety,tak więc ciężko z tymi pewniakami,ale coś mi się wydaje 35,39,69
,nie myślę trzeźwo,niestety,tak więc ciężko z tymi pewniakami,ale coś mi się wydaje 35,39,69HARTGE: Grałem
Teraz się zastanawiam bo przeczytałem pewne komentarze... Transza tych losów ponad 1200000 w kaskadzie jest dostępna codziennie nowa pula czy nowa pula jest dopiero po trafieniu głównej wygranej? W takim przypadku w każdym kolejnym dniu byłyby większe szanse na trafienie 12/12 ale jednak chyba codziennie jest nowa pula bo dla każdej transzy ma być data losowania.
Teraz się zastanawiam bo przeczytałem pewne komentarze... Transza tych losów ponad 1200000 w kaskadzie jest dostępna codziennie nowa pula czy nowa pula jest dopiero po trafieniu głównej wygranej? W takim przypadku w każdym kolejnym dniu byłyby większe szanse na trafienie 12/12 ale jednak chyba codziennie jest nowa pula bo dla każdej transzy ma być data losowania.Pawcio nie wiem jak to do końca jest ale chyba nowa pula jest co losowanie tak mi się wydaje przynajmniej bo nie można na dwa losowania zagrac więc każdego dnia są nowe losy, chyba

HARTGE: No chyba jednak codziennie nowa pula. Muszę się jeszcze oficjalnie dowiedzieć.
wesoły okazał sie smuyny

o kaskadach zobacz www i naciśnij Regulamin Kaskada
http://serwis.lotto.pl/183-4d8ba4911a623.htm
http://serwis.lotto.pl/183-4d8ba4911a623.htm
lila >>> dziś trafiasz w testowym zakładzie 6/12
i potem "zejdzie" się do 6/6 w zakładzie prostym
Pasuje czy lepiej nie?
Można dostać zawału gdyby weszło 6/6 bo to tylko 162zł
a do wygrania 5.000.000 PLN
i potem "zejdzie" się do 6/6 w zakładzie prostym

Pasuje czy lepiej nie?
Można dostać zawału gdyby weszło 6/6 bo to tylko 162zł
a do wygrania 5.000.000 PLN

Koment użytkownika multuś 80: "nie wiem czy ja to dobrze rozumiem ,jesli transza ma 1352078 sztuk a wczoraj padla jedna 12 a do tej pory zostalo sprzedanych ok 50 procent kaskady to znaczy ze dopoki nie zostana sprzedane wszystkie losy kaskady z tej transzy to w najblizszym czasie nie bedzie kolejnej 12 " ciekawe...
HARTGE: no i właśnie ciekawe jest to czy jedna transza była sprzedawana przez ten tydzień i na dziś zostały pozostałości z tamtej transzy gdzie już nie ma 12/12 i dopiero kolejna transza może się dziś zaczęła z możliwością trafienia 12/12
taa puknij sie
TO moja wina ze sie sam wsypałeś wchodzać z jej kompa
Moja ze zniknołęś i nasłałęś ją na mnie--oma mi misiąć romans z Tobą wmawiała
a na końcu zostałąm wyzwana przez Ciebie od S i K
chyba należą mi się przeprosiny wesoły
chociażby za te kłamstwa ze chciałam od Ciebie pieniądze!
TO moja wina ze sie sam wsypałeś wchodzać z jej kompa
Moja ze zniknołęś i nasłałęś ją na mnie--oma mi misiąć romans z Tobą wmawiała
a na końcu zostałąm wyzwana przez Ciebie od S i K
chyba należą mi się przeprosiny wesoły
chociażby za te kłamstwa ze chciałam od Ciebie pieniądze!
Ostatni szczęśliwiec ze strony Pasko który trafił 5/12 w typowaniach typując tylko 1 zakład na 12 liczb.
jaro55 22:45
03,(06),07,(13),14,(21),(23),(24),26,30,36,47
wylosowali: 6-13-21-23-24-25
Liczby na pozycjach 2-4-6-7-8
Jeden zakład z systemu 12/54 to: 2-4-6-7-8-9
A więc zakład ten na kuponie wyglądałby tak:
06-13-21-23-24-26
jaro55 22:45
03,(06),07,(13),14,(21),(23),(24),26,30,36,47
wylosowali: 6-13-21-23-24-25
Liczby na pozycjach 2-4-6-7-8
Jeden zakład z systemu 12/54 to: 2-4-6-7-8-9
A więc zakład ten na kuponie wyglądałby tak:
06-13-21-23-24-26
HARTGE: skoro piszą, że codziennie do wygrania 250 000 to raczej nie hehe
nie wiem nie chce sie wtrącać
super-a pomyslałeś jak ja sie poczuje kiedy ona wrećz zmuszała mnie do powiedzienia jej wszystkiego a Ty zniknołes nie dając znaku życia przeciez ja chciałam CI pomoc --jak bys nie znił nie nagadał jej kłamstw i nie nazwał mnie Kr.. i s i nie nakłamał ze chciałąm jakies pieniądze 9 przykazanie to bym jej nawet wmowiła ze jestem z Ameryki--gdybys nie potaktował mnie jak zabawki
OK!
andromeda ja tak samo jak inni mam prawo tu pisac ale z Toba nie chce
Wesoły Tak sie nie zachowuje facet--zninołeś i daleś jej do mnie namiary a ona udawała i poszywała sie pod CIebie
pisz sobie ale mozesz mi powedziec dlaczego mi to zrobiłeś--nie wiesz ze mnie zraniłeś???
powiedz publicznie kiedy chciałąm od CIebie pieniądze?
powiedz publicznie kiedy chciałąm od CIebie pieniądze?
ja chce tu pisac o systemach wiec daj mi spokuj nikt tego nie chce słuchać
dobra ja spadam stąd
juz nawet niebede tu wchodzic bo ty znowu zaczynasz
juz nawet niebede tu wchodzic bo ty znowu zaczynaszwitam wszystkich.Lila
Coś się dzieję ,lecę po kawke-mam co czytać
Coś się dzieję ,lecę po kawke-mam co czytaćzostań dla mnie jesteś od tej pory powietrzem i tak wkrótce wyjeżdzam za granice do Chłopaka!
a ciebie wesoły i Twoje lipne systemu juz i tak nikogo nie kręcą --nie masz zadych systemow i nie potrafisz nic wygrać zdaje Ci się tylko Bóg Ci wyrówna -kiedyś za to co mi zrobiłeś
czyli oprócz wygranych, można i na romanse tu liczyć? 
Witam Państwa!

Witam Państwa!

***a mac , znow sie serial zaczyna i to przed samym losowaniem. 

łapa mnie swędzi lewa------tylko nie na 2 zeta

pozytywka
hefajstos-telenowela braziliana-trzymaj zimne
i obserwuj

pozytywka

hefajstos-telenowela braziliana-trzymaj zimne

i obserwuj

Osób śledzących chat: 96 [publika dopisuje] 

wybaczcie mi ale to jedyne miejsce gdzie mogę mu to powiedzieć--
pozytywka , pozytywnie jak sie zakrecisz to mozesz na romans tez liczyc . Tylko poptrz na wpisy wyżej 

andromeda nie ty mnie bedziesz oceniac wiec ja to koncze definitywnie
Hefajstos, no w sumie racja... lekko odstraszają od romansowania 

ja Ciebie będe oceniać bo zachwałeś sie jak prostak a mówiłęś ze można Ci ufać--
miełem sie nie wtrącać ale andromeda odpuść sobie1

Przechlapane ma ten Twój chłopak do którego wyjeżdzasz.
Pewnie biedak tyra zz funciaki a Ty go w rogi tłuczesz ,
już .momencik ,,,oglądam ,,Romantika,, 

Ja mam takie pytanie wesoly - czy to ty tutaj tak szalales niedawno i same suki i ***y lecialy czy moze to jakis klon ktory sie pod ciebie podszywal bo jak cie znam to raczej spokojny jestes facet.
mówiłeś ze mozna Ci ufać ze mnie nie oszukasz ze jesteś dobrym człowikiem a pozniej mi groziliscie a ja Ci ufałam do końca!!!!
Tak sie zachowuje katolik//???nie było by tej wojny gdybys zachował sie fer wobec mnie!!!!!widać jak traktujesz kobiete i kiedyś i ją tak potraktujesz......bo dla Ciebie kobieta to śmieć!
Tak sie zachowuje katolik//???nie było by tej wojny gdybys zachował sie fer wobec mnie!!!!!widać jak traktujesz kobiete i kiedyś i ją tak potraktujesz......bo dla Ciebie kobieta to śmieć!