Wpisy 301 351 – 301 450
14 maja 2011 15:12 → 14 maja 2011 21:00, 100 wpisów
to tak jak ja hefajstosiu,daleko do kolektury,wysyłam jak jestem przy okazji

rano sciągnęlam typowanie maxwelki i mam 4/8{
hartge i dziś wygrałeś

chodziło mi ile dziś wygrałeś
multi multi plus 1984 cienizna dzisiaj o godz 14 2x 3/10 i 1/5 w zdrapce psy też nic
hartge no ja akurat jak już wcześniej pisałem w zdrapce psy miałem dziś 20 złotych
postawcie mi zolta bude kolo domu tao ja bede trafail na zywo a nie na sucho . 

multi multi plus 1984 o no to ładnie
jaki symbol miałeś? czy w bonusie ? 
jaki symbol miałeś? czy w bonusie ? 
symbol wygrywający miałem piłkę 

Hefajstos > może sam zasiadziesz w złotej budzie ? nie będziesz musiał chodzic,by nadać 

a mnie czas goni także uciekam cześć wszystkim i powodzenia o 22:15 w losowaniach

Siema all
jocia
jak tam po 14???
jak tam po 14???
Użytkownik karol3044 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Witam
Kiedy padnie główna wygrana w Jokerze???
Kiedy padnie główna wygrana w Jokerze???Użytkownik ktoza dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
koledzy pytanie ,czy nadal trwa promocja lotto zaproponowana przez Pasko

Pasko mógłby gdyby chciał płacić przy trafieniu 6/12 w LOTTO płacić przynajmniej bonus w w wysokości jak za 5 z 6
I tak by nikt nie trafił a emocje duże, cociaż wygrane za piątke niskie bo w granicy 3 tys, a za czwórkę poniżej 90 złoty
Nie warto typować!

I tak by nikt nie trafił a emocje duże, cociaż wygrane za piątke niskie bo w granicy 3 tys, a za czwórkę poniżej 90 złoty
Nie warto typować!

Kupiłem dzisiaj pierwszy raz los Kaskady, zobaczymy co z tego będzie
Witam ponownie.. .
Coś mi takiego przyszło na myśl.. .
Multipasko powinno mieć swojego!!! posła w Sejmie, aby dokładnie wiedzieć, co knuje władza.. .
Coś mi takiego przyszło na myśl.. .
Multipasko powinno mieć swojego!!! posła w Sejmie, aby dokładnie wiedzieć, co knuje władza.. .

Użytkownik multuś 80 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Motto gracza -
Grając w Lotto budujesz stadiony...
Wygrywając burzysz je...
Grając w Lotto budujesz stadiony...
Wygrywając burzysz je...
Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Kiedy padnie główna wygrana w Jokerze???Użytkownik ksings dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Witaj mag..Jestem na razie z doskoku.Pozdrawiam.Wysokich wygranych

Wszyscy kibice i ludzie podajcie to dalej http://niezalezna.pl/10370-film-niezaleznatv-bije-rekordy
cześć wam wszystkim 

z długiego spaceru do żółtej budy 
2x3
2x10
2x5
1x8
1x6
3xmini
3xlotto
2xkaskader
zaszalałam

a to powodzenia bella34

cześć andromedko

hehe i tak ma byc bella 

bella34 a nie wiem nie wiem może mecz jakiś jest czy cuś -chyba milan teraz gra
lila oglądałaś ??

lila i co twój gust? rozweseliło cie troche ?

tzn nie jest to film, który byłby z najwyższej półki komedii, np. takich jak pieniądze to nie wszystko czy wesele, ale może być 

to dobrze lila, polecam jeszcze plebanie hehe 

o ptysie, zjadł bym

HARTGE

hartge nic nie gram narazie, brak kasy na wieksze puszczanko
pracy szukam hehe, ale i tak nic bym nie wygrał znając moje szczęście a jak u ciebie??
pracy szukam hehe, ale i tak nic bym nie wygrał znając moje szczęście a jak u ciebie??