Wpisy 3 010 367 – 3 010 466
21 października 2017 22:57 → 21 października 2017 23:59, 100 wpisów
Super
Ja lubię rybę
coś wam powiem
Mama przyrzadza
Witam. W lidze typujących będzie uwzględniany eurojackpot od przyszłego losowania.
Mulag
Mulag i co ze dzień kota ?
To koty w soboty pracują ?
No dobra bo jutro jakiś miler czy makler napisze oj co tutaj sie wyprawiało, matko bosko czenstochowsko co tutaj sie wyprawiało, histeria !!!!!!!
Że w każda sobote jest dzień kota ?
Wyprawiało ?
W kociarni ?
Mulag masz schronisko dla kotów ?
ja robię w różnych rzeczach po prace fizyczną po prace dla agencji co mi zlecają coś w sieci jak również inne rzeczy
Słuchajcie
Mulag jesteś informatykiem ?
Jesteś informatykiem ?
Powiesz ?
no dobrze
silber idziesz na emeryturę ?
jutro wyjazd do Warszawy nie ma co kisić trzeba z grubszymi rybami się spotkać i sprzedać akcje nic już z tego nie wycisnę
Jakie masz akcje ?
Dużo tego masz ?
troszkę kombinowałem ale dobrze ze sie wycofałem bo mi kaska była potrzebna bo Amber Gold było głośno dawniej
Na złocie to głupota, na srebrze i innych metalach można cos zrobić.
sporo szmalu gdzieś wyparowało na wyspach zielonego przylądku lub kajmanach
za grube ryby by coś wyszło z tego raczej wszsytko się rozmyje nie ma szans by doszło do rozwiązania tego nie ma takiej opcji
w sumie wycofałem się dla tego że kaska było potrzebna bo tak był bym w tych osobach poszkoddowanych bo zielonego pojęcia nie miaałem co jak
Tusk już nie wróci do Polski, naiwniacy myślą, że jeszcze na prezydenta pójdzie a to głupota. Kupił dom w Berlinie, gościu ma wy..ne na Polskę
co miał to w Polsce już zrobił ale chrapkę ma by tu wrócić mimo tego wszystkiego ale jak będzie to będzie zalizało jak potoczy się sytuacje w Polsce ile będzie dowodów jaki co waerte jakie sprzyjajace okoliczności i pomoc tu w Polsce będzie dla niego wtedy będzie sznasa rozmyć wszystko ale jak będzie wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie
Nie, za wygodny i za stary już jest, żeby łazić po sądach w Polsce, bo za smoleńsk może odpowiadać. Dość zarobił u cioci Anieli i pewnie pękate konto w Szwajcarii ma, będzie robił to co najbardziej lubi cygara, wino, mecze i narty.
Wątpię czy wróci-chyba ciężko by mu było się poruszać z pełnymi gaciami...
To jak szukamy dalej coś co chyba nie da się znaleźć? >>>
>>> Wszystkie nietrywialne funkcje dzeta leżą na linii krytycznej <<
>>> Wszystkie nietrywialne funkcje dzeta leżą na linii krytycznej <<
No nic ja też spadam, poczytam co tam na świecie się dzieje, żeby być na bieżąco. Nara