Wpisy 3 004 701 – 3 004 800
15 października 2017 22:21 → 15 października 2017 23:57, 100 wpisów
2027 juz 68 brak wygranej i brak pracy ale ZUS pisze że przyznał emeryturkę 1/3 dawnego wynagrodzenia jest dobrze mam 500 zł 50 zł na granie jestem w grze
To racja Mulagjak masz farta wystarczy klika lat ,jak nie dekada nie starczywieczorne multi zakres trafiony choć nie grałem.Na jutro wieczór Trzydziestki z czterdziestkami
Mulag będziemy grać w by, pić herbatkę i zagryzać kukułką Ale fajowo
No widzisz Mulag jak się chce grać to zawsze kase na granie znajdziesz najwyżej nie zjesz chleba a zagrasz
Ja gram do smierci nawet jak przypadkiem 6\6 z maszyny bym trafilbo to lubie
no i mam 78 lat dowiaduje się wygranej w MINi 5 z5 jest na domek z tej radości się posikałem już moczu nie czuje ale to nie jest najgorsze serce pikawa nie wytzymała z radości the end
no jak będziesz miał 78 to sobie kupisz nowy balkon i łóżko antyodleżynowe
Ja tak samo gram do końca życia no chyba że zlikwidują Lotto gry
Mój sąsiad ma 78 lat,niejeden 60 latek mógłby się uczyć od niego sprawności fizycznej,nie pali,pije maloi dorabia po 4 godz dziennie
Podzielam zdanie kolegów gram do końca życia, nawet jak wygram w wieku 86 lat to pojadę na Mauritius i tam idę na całość
Co to się stało że kiedyś było tak mało ludzi na forum a dzisiaj tak dużo
okazuje że nikomu nie powiedziałem o wygranej a coś najbliżsi pytali ale coś bełkotałem pod nosem brakowało sił nikt się nie zgłosił TS górą ale po latach wnuczek znalazł ten kupon i gra tymi liczbami jak na razie nie trafia ale ma sznase
Mulag co ty tu pie. ..truszka z korzeniem jaki znowu dziadek jaki kukurydzy spadek
Nie graficzne czegoś większego w totku to jak być w malzenstwie i nie miec dziecidla kobiety która mnie kocha?
w tym jesteśmy mistrzami nad mistrzami a piłeczki krążą jak planety na orbicie może kiedyś się ułożą według naszych zasad
jak na razie trzeba być twardy żadnego skamlania akceptacja akceptacja tego co jest pełna akceptacja
Widzieliście jak w Helsinkach, w eurojakopcie mocno mieszają kule, a u nas jak delikatnie. I tam ktoś siedzi kto patrzy i zatrzymuje mieszanie jak widzi właściwa kulę przy rurze ssącej
Raczej nie nigdy no ale lubię grać i trfonić kase na Lotto z Plusem Mini Multi Ekstra Pensja
A te leśne dziady co siedzą w ciemności ze słuchawkami, przy wyłączonych monitorkach i niby "kontrolują" mieszanie kul, toż to Mrożek i Miś w jednym, takie udawanie, ściema jakich mało
W Polsce to wszystko jest jedno wielkie udawanie, nawet udają, że mieszają kule
ale ktos sobie 45 tysi przez 20 lat bedzie mial co miesiac
Tak za darmo byś się tak Mulag nie uśmiał chybe żebyś się zes..ł
A po co te dziady tam siedzą po ciemaku i jakaś pani eugenia w koafiurze przedpotopowej? To groteska jest no
Noi tak sie Polacy bogacą na grach liczbowych ile to za rok mamy Milionerów już nie będą harować mają od tego ludzi
byłej w jednej kolekturze taka pani w berecie mocherowym mówi że gra juz 20 lat i nic pyta się czy da się wygrać a gość za plecami jej jak iglice opadną a ona tak głupiutka pyta kiedy opadają a on jej mówi nigdy
A przede mną totka wysyłał emeryt trzęsący się był z balkonem i zagrał za 48 zł. No maja kasę ci emeryci, w Polsce emeryci to na bogato
LOTTO Z PLUSEM i Mini Multi Ekstra Pensja już jutro pukim żyje to zagram aco niech idzie na część tsa
No więc właśnie, w interesie ZUS-u jest żebyśmy przed 65-tym zeszli
Dlatego trzeba wygrać żeby dożyć bo na kolchozie to jak mi 5 lat życia i Spotkanie w Szeolu czyli w Hadesie bo dłużej tam nie dam rady
na wieczne odpoczywanie będzie kazanie ten człek grał i grał aż się zes... i odszedł ale może cie posypać kuponami oczywiście nieutrafionymi liczbami
Forsami na kołochozie tak cię traktuja żebyś szybciej zeszedł. To jest szerszy plan ciebie zastąpią araby tylko robić im sie nie chce
mam ci twórczość nie zawsze mam to idzie z kosmosu uruchamiaj się moje wewnętrzne ja
Forsami jak dasz cynk o swoim zejściu to kupie 5 zakładów na chybika Lotto i Ci podrzucę do pudełka żebyś Sobie sprawdził
A potem jak juz sie zasłużysz kołchozowi to ....anielski orszak niech twą duszę przyjmie, uniesie z ziemi ku wyżynom nieba
moi drodzy zebraniu wszyscy sympatycy gier dziś żegnamy gracza przegranego ale w jego imieniu wysłaliśmy jego po śmiertelny los o 21 40 odczytam czy trafił no i gó.. trafił ale nic się nie stało jest nas tak dużo teraz prze nami szansa
Kędzior po zejściu przyjde po kupony trzymam za słowo tak więc bądź gotowy na tę chwilę
Chyba się Milionera z nieba bał nie będziesz podam ci numery do Lotto z Plusem to co będą miały być
No właśnie, nie ma ktoś cynku z zaświatów? Czy jest medium na sali ?
Forsami może Janosik będzie medium i przez niego podasz pewniaczki do Jacka
Idę spać dobranoc i tak kolejne spotkanie informacyjne dla nas na wieczorne losowanie takie spanie przy ul na mnie pozytywnie wpływa to ci oddam za bardzo dużo zdrowia szczęścia pomyślności i to stwierdzenie czy się dzieje
nic jutro kolejne szanse i porażki do końca świata i jeszcze jedne dzień dłużnej
Było miło niech tu inni poeci jak im leci coś napiszą i pięknym rymem się podpiszą
No tak ja już tyle powoli do spanka trzeba iśc jutro kolejne zajęcia
a jo zobacze co sie na świecie dzieje, może wojna będzie i nie ma sensu nic wygrywać
OOOOOOOOOOO WIDZE ze wszyscy uciekaja spac
no to dobranoc wszystkim