Wpisy 3 004 061 – 3 004 160
15 października 2017 09:56 → 15 października 2017 10:48, 100 wpisów
Magdalena Markiewicz
w lotto byl jej komentarzu
mam w komorce typowanieparkami.com.pl lotto
Magdalena Markiewicz Rybińska 10 TYSIĘCY - CENA WYJŚCIOWA ZA DANE TEJ OSOBY. Na tym portalu MULTIPASKO LOGUJE SIE POD RÓZNYMI NICKAMI -> LILA, MAJPAN, EMERYT ITP. ADMINISTRATOR TAMTEJSZEGO PORTALU JEST FIKCYJNĄ POSTACIĄ, FIGURANTEM. W RZECZYWISTOŚCI TEN PORTAL PROWADZI INNA OSOBA.
ksiezniczka szuka ksiecia za tyle kasy wow
dobrze ze niuetrafiłem bo 3 osoby trafiło po 90 tyś tam z groszami
Zagrałem już dziś 11 zakładów Mini w tym 9 sam skreślić Mulag tym sposobem co ci pisałem
za te 700 zł to byś mi telewizor juz kupił a ty wydajesz wszystko na gry mądre to nie a żeby wygrać trzeba dać obdarowac tą kwotą i w tef=dy wygrasz a tak
Gryks,prawdanajbiedniejsi zapłacą za 500+,zobaczcie żywność...idzie w górę a emerytom i rencistom dali 10 zla najmniejsza emerytura 800 z ochlapem
ziewam teraz ciemno strasznie na dworze a zapowiadali słońce ale ciemno co to ma być
dajcie spokój z tym +500 plus koniec rozdawnictwa do pracy koniec tego koniec co to ma być
miłałem zrezygnować z pracy ale Panie Premier Szydło mówi kolego co ty masz pr4acowac a kto upracuje na +500 plus co ty robisz to ostatnie ostrzeżenie Mulag robić co miałem zrobić pracuje dalej by ludzie mieli +500 plus takie czasy
Do kołchozów za krajową jak my Mulag i widły w dłoń i 1,4 Mulag
Forsami,nie pij tyle,ograniczgrę jakbyś nic nie trafil i będzie okja skromnie 4 multi na 14
no ja 8,5 tyś na misiac mogę mieć tylko decyzja moja tak przyjmuje studenta z Kuwejtu za 3 tyś żyje na bok 5 tyś mam 60 tyś uskąłdane da sie da sie
Tomi pozdrawiam serdecznie nie pije jestem trzeźwy tak ta strona na mnie pozytywnie wpływa a zagrać należy bo kto wie może dziś ten dzień Gloria Victoria Euforia Fortuna
Coraz więcej młodych Kobiet widzę w ciąży
trzeba być ostatnim matołkiem żeby nie kumać że to podstawa istnienia każdego narodu
trzeba być ostatnim matołkiem żeby nie kumać że to podstawa istnienia każdego narodu
Z energią dziadów porobili a młodzież szpanuje smartphonamidziekujemy pani Rafalska
Dawniej to prądu nie było to rozumiem a le teraz w dobie lotów w kosmos
Czyżby tu był nasz słynny Koziołek Matołek tyle szedł z Pacanowa tu na zielone Multipasko
Na Twoja emeryturę kto będzie pracować?
Chłopku jeden z drugim co umiesz myśleć na 5-minut do przodu tylko
Chłopku jeden z drugim co umiesz myśleć na 5-minut do przodu tylko
Panie dobry jak chleb...daj na luz bo z sufitu leci gruz i na głowie guz...na moją emeryturę już będzie pracowało dwoje moich dzieci Pan czaje oco ci chodzi tylko luz luz jeszcze raz luz strona taka to i taki klimat sorry
po za tym dyskryminacja ja ma świnkę morską żadnej pomocy dla mnie tylko to 500 plus a utrzymanie mojej świnki to co ludzie myśleć trochę to nic nie kosztuje
zapraszam na kawke i na rogale Rogal świętomarciński
Lewaki
Potrafią tylko sprowadzić muslimów do roboty
tego chcesz jeden z drugim?
Potrafią tylko sprowadzić muslimów do roboty
tego chcesz jeden z drugim?
Pan podziele sie z toba
U mnie ukraincy już się narobliteraz chcą 2 koła do ręki albo do kraju jada
U mnie mają tyle samo 11,5 na godzinke ale na rekę bez skałdek z 2000 tyś mają tyle samo co Polacy w Polsce
Iwonka
wczoraj byłem na Krotowskiego
ja ze swoim nickiem od początku bycia tutaj mam jeden i ten sam nick
i nigdy nie zmieniałem chociaż przez to wiele podłości tu zaznałem od największego awanturnika tego i największej awanturnicy tego czatu, najwięcej prowokujących ale mam ten nick na cześć mojego dziadka z wielkim humorem,od niego właśnie mam wielki humor i wiele tu kawałów zamieściłem
ale zajrzałem na chwilę co napisałaś i wyjaśniam Ci
Lila pochodzi z Gniezna, nie pisała nigdy pod moim nickiem i z tego co mi pisała przebywa i pracuje za granicą
ostatnio co pisała, to była w okolicy Bawarii, Monachium, nie wiem, gdzie teraz
ale masz prawdę, że są osoby biegające po kawiarenkach internetowych i klonują,rejestrują się i występują tu pod wieloma nickami
mało tego, to rozmawiają ze sobą tymi nickami i popierają siebie
używają tych samych obelg i myślą, ALE TYLKO MYŚLĄ że są nietykalni
nie czytali w tv że
W INTERNECIE RANISZ REALNIE I ODPOWIADASZ REALNIE
ale tego nie doczytali
jeden tu występuje pod 5 nickami, a może i więcej ma
wczoraj byłem na Krotowskiego
ja ze swoim nickiem od początku bycia tutaj mam jeden i ten sam nick
i nigdy nie zmieniałem chociaż przez to wiele podłości tu zaznałem od największego awanturnika tego i największej awanturnicy tego czatu, najwięcej prowokujących ale mam ten nick na cześć mojego dziadka z wielkim humorem,od niego właśnie mam wielki humor i wiele tu kawałów zamieściłem
ale zajrzałem na chwilę co napisałaś i wyjaśniam Ci
Lila pochodzi z Gniezna, nie pisała nigdy pod moim nickiem i z tego co mi pisała przebywa i pracuje za granicą
ostatnio co pisała, to była w okolicy Bawarii, Monachium, nie wiem, gdzie teraz
ale masz prawdę, że są osoby biegające po kawiarenkach internetowych i klonują,rejestrują się i występują tu pod wieloma nickami
mało tego, to rozmawiają ze sobą tymi nickami i popierają siebie
używają tych samych obelg i myślą, ALE TYLKO MYŚLĄ że są nietykalni
nie czytali w tv że
W INTERNECIE RANISZ REALNIE I ODPOWIADASZ REALNIE
ale tego nie doczytali
jeden tu występuje pod 5 nickami, a może i więcej ma
już sie tacy beszczelni zrobili że kazali dziewczynie co na maszynie robi by im gary umyła
emeryt to jest twoja sprawa kto ciebie sciga skopiowalam co zauwazylam a reszte mnie to nie interesuje co was laczy kim ty jestes ja sie tutaj dobrze bawie i nikogo nie osadzam
i tu jest problem bo PIS daj +800 dla ukraińców stad mamja lepeij niz my w Polsce
nie mieszkam na tej ulicy wiec mnie to nie dotyczy ha ha
po grzyba PIS daje +800 plus na po co z naszych podatków to chore co robią
ale podejrzewam że to dobra zmiana PO też by dało tu akurat PO nie ma zastrzeżeń
mi nie musisz nic wyjasniac daj na luz