Wpisy 3 004 041 – 3 004 140
15 października 2017 09:45 → 15 października 2017 10:41, 100 wpisów
sebool82
latem idzie sie odkuc przed zima i takie rachunki placic mozna sobie zawsze
Kiedyś chodziło się na hałdę po węgiel.
Ceny w gore pensie wladcow w górę ludu w miejscu coz na nagrody premie musi byc na danine 500 plus
Co zescie mysleli obiecali 500 a teraz ceny w gore pojda chca dac firma 800 plus za każdego zateudnionego Ukraińców a polakow gdzieś maja u mnie jak w nd so nie do pracy to wek ukrajne sa
Ale jak tam chceta popierac glosowac kto by nie byl to i tak d i kropa paaa
3 004 032. twojkwiat77 2017-10-15 (09:42) Mosina
malgorzata jakasc tam oglosila komentarz ha ha poszukuje swojego ksiecia
Twojkwiat gdzie znajdę ogłoszenie Małgośki jakiejś tam?
Bom Księciunio
malgorzata jakasc tam oglosila komentarz ha ha poszukuje swojego ksiecia
Twojkwiat gdzie znajdę ogłoszenie Małgośki jakiejś tam?
Bom Księciunio
na facebooku
Magdalena Markiewicz
w lotto byl jej komentarzu
mam w komorce typowanieparkami.com.pl lotto
Magdalena Markiewicz Rybińska 10 TYSIĘCY - CENA WYJŚCIOWA ZA DANE TEJ OSOBY. Na tym portalu MULTIPASKO LOGUJE SIE POD RÓZNYMI NICKAMI -> LILA, MAJPAN, EMERYT ITP. ADMINISTRATOR TAMTEJSZEGO PORTALU JEST FIKCYJNĄ POSTACIĄ, FIGURANTEM. W RZECZYWISTOŚCI TEN PORTAL PROWADZI INNA OSOBA.
ksiezniczka szuka ksiecia za tyle kasy wow
dobrze ze niuetrafiłem bo 3 osoby trafiło po 90 tyś tam z groszami
Zagrałem już dziś 11 zakładów Mini w tym 9 sam skreślić Mulag tym sposobem co ci pisałem
za te 700 zł to byś mi telewizor juz kupił a ty wydajesz wszystko na gry mądre to nie a żeby wygrać trzeba dać obdarowac tą kwotą i w tef=dy wygrasz a tak
Gryks,prawdanajbiedniejsi zapłacą za 500+,zobaczcie żywność...idzie w górę a emerytom i rencistom dali 10 zla najmniejsza emerytura 800 z ochlapem
ziewam teraz ciemno strasznie na dworze a zapowiadali słońce ale ciemno co to ma być
dajcie spokój z tym +500 plus koniec rozdawnictwa do pracy koniec tego koniec co to ma być
miłałem zrezygnować z pracy ale Panie Premier Szydło mówi kolego co ty masz pr4acowac a kto upracuje na +500 plus co ty robisz to ostatnie ostrzeżenie Mulag robić co miałem zrobić pracuje dalej by ludzie mieli +500 plus takie czasy
Do kołchozów za krajową jak my Mulag i widły w dłoń i 1,4 Mulag
Forsami,nie pij tyle,ograniczgrę jakbyś nic nie trafil i będzie okja skromnie 4 multi na 14
no ja 8,5 tyś na misiac mogę mieć tylko decyzja moja tak przyjmuje studenta z Kuwejtu za 3 tyś żyje na bok 5 tyś mam 60 tyś uskąłdane da sie da sie
Tomi pozdrawiam serdecznie nie pije jestem trzeźwy tak ta strona na mnie pozytywnie wpływa a zagrać należy bo kto wie może dziś ten dzień Gloria Victoria Euforia Fortuna
Coraz więcej młodych Kobiet widzę w ciąży
trzeba być ostatnim matołkiem żeby nie kumać że to podstawa istnienia każdego narodu
trzeba być ostatnim matołkiem żeby nie kumać że to podstawa istnienia każdego narodu
Z energią dziadów porobili a młodzież szpanuje smartphonamidziekujemy pani Rafalska
Dawniej to prądu nie było to rozumiem a le teraz w dobie lotów w kosmos
Czyżby tu był nasz słynny Koziołek Matołek tyle szedł z Pacanowa tu na zielone Multipasko
Na Twoja emeryturę kto będzie pracować?
Chłopku jeden z drugim co umiesz myśleć na 5-minut do przodu tylko
Chłopku jeden z drugim co umiesz myśleć na 5-minut do przodu tylko
Panie dobry jak chleb...daj na luz bo z sufitu leci gruz i na głowie guz...na moją emeryturę już będzie pracowało dwoje moich dzieci Pan czaje oco ci chodzi tylko luz luz jeszcze raz luz strona taka to i taki klimat sorry
po za tym dyskryminacja ja ma świnkę morską żadnej pomocy dla mnie tylko to 500 plus a utrzymanie mojej świnki to co ludzie myśleć trochę to nic nie kosztuje
zapraszam na kawke i na rogale Rogal świętomarciński
Lewaki
Potrafią tylko sprowadzić muslimów do roboty
tego chcesz jeden z drugim?
Potrafią tylko sprowadzić muslimów do roboty
tego chcesz jeden z drugim?
Pan podziele sie z toba
U mnie ukraincy już się narobliteraz chcą 2 koła do ręki albo do kraju jada