Wpisy 3 003 798 – 3 003 897
14 października 2017 22:54 → 14 października 2017 23:56, 100 wpisów
Moje dzieci będą wychowywane jak normalny obywatel bez dzielenia na gorszy i lepszy sort.
hejka witam serdecznie
Przez jaką partię nominowany prezes TS dał największe zyski z grania? Kto skubie tutaj grających najbardziej?
sebol82 mnie tez wali ta cala banda to kiedy się spotkamy i oblejemy zestawy lotto hahahahah
Milioner
trochę przyglądałem się ludziom twojego upodobania tylcowego
większość to bardzo wredna mieszanka babochłopa
trochę przyglądałem się ludziom twojego upodobania tylcowego
większość to bardzo wredna mieszanka babochłopa
sebol
Masz rację walić wszystkich żrących z naszej ciężkiej pracy.
megamocny no tak ale zawsze jakies te liczby z tych naszych typow wychodza oto tu mi chodzi, a ile w realu trafiles? z tych liczb, tu chodzi o skutecznosc wypadniecia danych liczb ze zbioru typowanych liczb
sebol82 mamy blisko wiec co za problem se po imprezować a mnie dwa razy nie gadaj hahahaha
..tylko nie wal od przodka
bo cie za dziwaka wezmą
3 003 805. milioner-lotto-no1 2017-10-14 (22:57) Kraków
sebol
bo cie za dziwaka wezmą
3 003 805. milioner-lotto-no1 2017-10-14 (22:57) Kraków
sebol
9,10,11,22,25,28,36,42, 48, 52,53,55,56,57,59,61,67,68,69, 73,75,76
5,11,18,24,27,39,45,46, 48, 51, 63,65,66,69, 77,80
jak nakladka to 48 mamy razem
mozna bylo cos ulepic
22,48,53,68,75,76,27,45,51,63,77,80 12/10
5,11,18,24,27,39,45,46, 48, 51, 63,65,66,69, 77,80
jak nakladka to 48 mamy razem
mozna bylo cos ulepic
22,48,53,68,75,76,27,45,51,63,77,80 12/10
Pan nie wiem co masz na myśli bo opiniowanie ludzi na podstawie nie sympatyzowania z jakąkolwiek opcją polityczną jest tylko pokazem swoich wierności i przekonań wobec jednej opcji.
ok
uciekam
będę za kilka dni
sebol szkoda ze nie chcesz po inprezowac hahahaha
uciekam
będę za kilka dni
sebol szkoda ze nie chcesz po inprezowac hahahaha
janosikowi juz tu nawbijali on ma dosc wielka szkoda bo szanowalem jego sprawdzania bylo git
tak megamocny razem moglismy trafic te 10z 10 liczb
3 003 761. milioner-lotto-no1 2017-10-14 (22:38) Kraków
Idź Pan z tą Twoją miłością do PiS i wejdź jeszcze Jaro do wyrka na nockę może posadkę dostaniesz
Nie wiesz o co chodzi?
w realu mordy swojej przez miesiąc byś nie poznał ciotunio
Idź Pan z tą Twoją miłością do PiS i wejdź jeszcze Jaro do wyrka na nockę może posadkę dostaniesz
Nie wiesz o co chodzi?
w realu mordy swojej przez miesiąc byś nie poznał ciotunio
wszyscy by chcieli numery
caly Janosik obiecuje nuemry
to gdzie sa te wygrane
ludzie dajcie luzu to poprosstu jkas iluzja co tu się wyprawia ten zna numery ten sprawdza a wygral 2 zeta w kolekturę naprawdę to się już q***iajace robi
caly Janosik obiecuje nuemry
to gdzie sa te wygrane
ludzie dajcie luzu to poprosstu jkas iluzja co tu się wyprawia ten zna numery ten sprawdza a wygral 2 zeta w kolekturę naprawdę to się już q***iajace robi
Ja nie muszę już grać i szczerze życzę grającym wielkiego sukcesu abyście nie musieli nigdy głodować czy przejmować się co przyniesie następny dzień. Walczcie o swoje mimo trudności. Może kiedyś wszyscy będą szczęśliwi.
sebol 82 to jak kumpel zza miedzy hehehe
sebol82 umawiamy się na piwkwanie czy nie heheheheheh
dobrze ze jeszcze wodka jest bo chyba na trzezwo bym tego nie strzymał
witaj sniezynek
Idź już Emerycie młody na swój stary Nick
3 003 826. milioner-lotto-no1 2017-10-14 (23:04) Kraków
Ja nie muszę już grać i szczerze życzę grającym wielkiego sukcesu abyście nie musieli nigdy głodować czy przejmować się co przyniesie następny dzień. Walczcie o swoje mimo trudności. Może kiedyś wszyscy będą szczęśliwi.
3 003 826. milioner-lotto-no1 2017-10-14 (23:04) Kraków
dobra dobranoc bo widze ze tu kuzwa iluzja wazniejsza niż realia wygracie ale w dupie dzie sa te typy it Janosik wam typy podaje a co on wrozka to czemu dzieniee 10 z 10 ne zgrarnie chyba jakies zacofanie się tu na tym czacie zrobilo
3 003 238. megamocny 2017-10-14 (15:22) wejscie drewnianego tygrysa!
american made
polish made 10
10,22 minuta cegielkaaaa
american made
polish made 10
10,22 minuta cegielkaaaa
Janosik2009 spoko jest...a ktoś zrobił szum...mi nie przeszkadzają jego sprawdzenia...
qban miał racje samemanipu;atory pseudogwiazdy czata jak z przedszkola do Opola zegnam mze tu zajze za kilanascie dni
sebol82 ale ja się zgadzam jak by takich wrozbitow tu było więcej to każdy z nas by miał 10 z 10 naprawdę to tylko rozgłos wiecacych gwiazd a wygrane maja 2 zeta i wielkie halo na cala Polske już w mnie w ***ia te wymadzanie się tu na czacie i robienie z sievbie Hrry potera lotto
sebol82 ale ja się zgadzam jak by takich wrozbitow tu było więcej to każdy z nas by miał 10 z 10 naprawdę to tylko rozgłos wiecacych gwiazd a wygrane maja 2 zeta i wielkie halo na cala Polske już w mnie w ***ia te wymadzanie się tu na czacie i robienie z sievbie Hrry potera lotto
na żadne numerki dziś się nie pisze ani wirtualne , ani w realu
a zreszta nie piszmy o kims kogo tu nie ma...my podejamy mu liczby dobrowolnie on ma chec sprawdza i tyle...a nie z on nam podaje 10/10
ide bo już mnie trzepie jak widze psedo wrozki i srawdzenia nuerow prze z pana x a co pan x ma jakiś system to niech pda każdy se sprawdzi a nie kolejka jak do wodopoju wielbladow sorki ale już mnie ruszylo
śniezynek ja niekorzystam z niczyjich typow liczb, sam typuje liczby swoje, narazie niegram jak inni choc dzis 1 multiego sobie puscilem na 10 liczb, i tylko marna 4z10 trafilem a chyba juz nie puszczalem z 1,5 miesiaca
jak by unikalny system był to mielibysmy 10 z 10 tego nie ma bo lotto manipuluje
arczi hej
quban mnie oswiecil
ale nikt nikogo nie zmusza do podawania liczb do sprawdzenia tzw panu X
no witaj sniezynek przyjacielu, co cie tak wkurza, ?
arczi quban mi wskazal ze typuja gdybają a i tak więcej jak 4 na 10 nie wyciagna robia z siebie priamadonny i gwiazdorow a z sami 2 zeta ledwo wygrywają już mnie to w***ilo ide na fb
na tej sronie wymieniamy poglądy a i tak kazdy zrobi jak chce ze swoja kasa na gre
sebol82 dziekuje ale nie pije, masz chec wypij za moje zdrowie
tak ta stronka jest do wymiany pogladow i wymiany liczb miedzy znajomymi,i dobrej zabawy,
tak ta stronka jest do wymiany pogladow i wymiany liczb miedzy znajomymi,i dobrej zabawy,
śniezynek1544 a gdzie jest kuba? juz go tu dawno niewidzialem choc niepowiem ja tez dopiero wrocilem tu na czata wczoraj bo dlugiej obecnosci
Przestańcie się czepiać Janosika
Każdemu może "sprawdzić",że nie trafił
Sebool
Każdemu może "sprawdzić",że nie trafił
Sebool
a ten kazdy moze zrobic z ty co chce to po co ta krytyka na janosia
Hehe
Hej Sebol co słychać a tak na chwilę zajrzałem
ja tam nic niemam do Janosika, nie korzystam z czyjegos wizjonerstwa sam przepowiadam sobie liczby i nie wysmiewam z nikogo tu na tej stronce, kazdy typuje co chce i wysyla co chce,i liczbami zawsze sie podziele, jesli niegram to niech ludzie skorzystaja jak chca niech wgrywaja i sie bogacajesli ja niemoge, a uniwersalnego systemu w zadna gre niema, tak zeby za kazdym razem padała kasa niema tak dobrze jeszcze
Gonzaga 9 powinna nadrobić teraz albo zamieni się w 1 albo 6 miłej nocki
ja uwazam ze kazdy ma swoj system na ktory wygrywa raz mniejsze raz wieksze kwoty
nic mi nie przychodzi do głowy , może z rana bo po nalewce babuni ciężko myśleć może jednak 16/24 się nawróci