Wpisy 2 998 431 – 2 998 530
8 października 2017 20:23 → 8 października 2017 21:12, 100 wpisów
10,11, 12,13,14,15,16,17,18,19
5, ,9, 16, 19;23,36,44,49,74,76
49
ep
1
Ssz
06
99
parki
3,30
14,41
trójki
47,48,49
5, ,9, 16, 19;23,36,44,49,74,76
49
ep
1
Ssz
06
99
parki
3,30
14,41
trójki
47,48,49
czemu co masz do nich obok anglii graja ciekawa pilke cos hiszpanie belgowie moga namieszac a po za europy argentyny nie bedzie nie wierze w to zeby sie mesiemu udalo za to meksyk brazylia i jakas druzyna z afryki moze namieszac
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 656 000
no to zacznie sie po losowaniu grup zdiecia nakleiki plakaty na wszystkim beda reprezentancji polski bedzie wszedzie rosja 2018 tylko zeby tak nasi sie wzieli za gre zamiast brylowac w reklamach przed mistrzostwami
szwecja moze grac w barazach holandia ma marne szanse grecja baraz
ty prawie tak jak pewnien czlek w pracy do mnie w pt chcial zablysnac cos zagadac bys madrzejszy jak zawsze co to nie on w d byl g widzial i do mnie ooo w nd z kazachstanem ciezko bedzie prawie by mnie pobil gdy staralem sie mu wytlumaczyc ze nie gramy z kazachstanem
Jarek musi ustawić zespól jak na Euro bo tracimy głupie bramki
Do dzis zaluje tyvc
Karnych z Portugalią final z Francją byłby szkoda
Mi chodzi oto żeby szkopow wyje....jak naj szybciej z mistrzostw bo im się zawsze ku...kuruku udaje a wcale nie są the best noi za te obozy koncentracyjne to umnie i nie tylko umnie maja wpuer...l
Poprawimy grę obronę to wyjdziemy z grupy
forsa to bylo dawno z tymi obozami za pare lat bedzie ze ich nie bylo wogule
Modlic sie by po barazach Dania nie trafila do naszej grupy ale to chyba nie jest mozliwe?
Gryks Jarek to geniusz konfikt z Duda napędza sondaże PiS i Dudy opozycja znika genialne
a jak by nawet to co nie ma co sie rozczulac pod katem ost z nimi meczu mecz meczowi nie rowny
Jabym dal lepszych obrońców silnie fizycznie bo widac ze wtym kiepsko i drugi napastnik za Robertem
Dania tak kiepsko zagrala czy Rumunia tak dobrze
2 zero a w drugiej odpuszczali czułem że strzelą a tu aż dwie bramki tak nie musiał być o daliśmy inicjatywę dobrze że w końcówkę Polska pokazała klasę
zwyciescow sie zle nie ocenia albo sie mowi dobrze albo sie wogule nie mowi
Pazdan tde jest zero błędów Krycha dozo błędów Zieliński ok Lewy średnio reszta kiepsko bardzo chwilami jak trampkarze
forsa gramy w eurojacka i jedziem do tej rasyji przybijemy piateczke z tawariszem putinem
Ważne że wygrali ładny mecz z błędami ale zwycięstwo najważniejsze
Mulag
250ml ćwiartki i pół szklanki soku z czarnych porzeczek
250ml ćwiartki i pół szklanki soku z czarnych porzeczek
Zielinski?Nawet nie wiedxialem jak wyglada?dzis pokazal klase,jednak jeden napastnik na mistrzostwa to petla wisielcza
niemcy na kolejke przed koncem meczow grupowych 9 zwyciestw ani jednej porazki ani jednego remisu w bramkach 38:3 dzis graja z azerbejdzanem
Gryks pamietaj kto jest twoim największym wrogiem i największą krzywdę wyrzadził naszemu Narodowi przypomnij sobie baner z e stadionu 1944
argentyna jesli 11 pazdziernika przegra lub zremisuje w ekwadorze moze sobie pomarzyc o rasyji
moim wrogiem jest tylko moi stary i szmata siostra innych wrogow nie mam gdybym mial patrzec przez histerie to bym wszystkich po za granicami polski nie nawidzil a jeszcze jak by byl katolem lub z innej wiary to piknie to by wygladalo milosierdzie itp ale ok nie bede sie rozpisywal
bedzie jak zawsze np w finałach Francja - Argentyna a wygrają Niemcy
dobre notowania FIFA 5 była ale spadła na 6 teraz nie wiem czy dalej 6 w Rosji z grupy wyjdziemy później będą schody
a po za tym ja pracuje w firmie niemieckiej i mam doczynienia z niemcami z rysunkami technicznymi z opisem niemieckim
Historia jest nauczycielką życia a Niemcy kontynuacja jest za okłamywanie historii itp
nieciekawa w sumie moze byc sytuacjia do rosji moze po przez baraze ukraina awansowac
Polacy zawsze beda robic u niemca bo sa glupcami lasymi na kase a historie maja w dupie.Musieliby mieszkac w Korei ...to by zobaczyli co znaczy patriotyzm
losowanie mnie interesuj ale trzeba poczekać aż się wszystko w grupach wyjaśni plus baraże czyli 1 grudnia na Kremlu będzie
jutro ukraina gra z chorwacja obie druzyny maja tyle samo pkt po 17 pierwsze miejsce ma islandia majac 19 pkt gra u siebie z kosowem watpie by nie wygrala zatem gdyby ukraina wygrala zagra w barazach i jesli w nich wygra jedzie do rosji a wiadomo jakie sie ukraince z rosjanami kochaja bardziej niz polacy z nimi
co zrobic jak nie ma polskich firm a jak sa polak marnie traktuje i marnie placi nie ma co zyc historia bo by czlek padl
no chyba ze ci co nie nawidza niemcow sa wiernymi katolikami coz tylko mi zostaje bic
Polacy nie potrzebnie wtrącają się w sprawy Ukrainy i tak Ukraina ma za przeproszeniem w du.. Polskę a jeden z wysokich polityków Ukrainy powiedziął ze Podkarpacie powinno należeć do Ukrainy nie mówiąć o rozliczeniu się za mordowanie Polaków na Wołyniu
Koniec pitu pitu otym kto jest katolem a kto ateistom a kto nawiedzonym dla mnie nr1 to wygrać w Lotto lub Lotto Z PLUSEM tylko kasa się liczy....
2 998 496. gryks76 2017-10-08 (20:51) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
no chyba ze ci co nie nawidza niemcow sa wiernymi katolikami coz tylko mi zostaje bic
Domek z kart a tam wieczne dzidzuszko
Ooooo,Pan. Witam
Już wiem skąd się Twój nick.
Już wiem skąd się Twój nick.
Skąd się wziął
2 998 500. Pan 2017-10-08 (20:57) Replay u Bolka kiedy?
pracie bedzie zawsze praciem
pracie bedzie zawsze praciem
jocia
U mnie firma Stomil Alligator a pensja...polskaVw placi, ale w Antoninku a Pracuja juz albo tam i niedzielaminiech pracuja az do smierci i tam zdychaja przy tasmie produkujac dostawcze niemczaki
mamy pecha geograficznego i tyle Niemcy i Rosja czy to się komuś podoba czy nie nie mamy wyjścia jedni za Niemcami jedni za Rosją częsć za Polską część za niczym chce poprostu żyć godnie nie ważne co by miąło byc
przeszedłem na laptopa bo nastacjonarnym siedziałem ale zasłaniałem telewizor musiałem wyłączyć i spiep... na laptopa
...jęczysz jak ten stary od masła
twój koleś
Czerwonka tutejsza
...ofiaro liczby 69
twój koleś
Czerwonka tutejsza
...ofiaro liczby 69
tak mam coś na głowie nie myślę sam ma matematyka i to co ci mówiłem prawdopodobieństwo siostrzeniec dziła wygrał w realu jak i wirtualnym 7 z10 w multi mam pomoc bo sam bym nie dał rady
tyle bo coz mozna wiecej niemcy graja niemcy mistrzostwa w rasyji wygrywaja