Wpisy 2 998 099 – 2 998 198
8 października 2017 14:59 → 8 października 2017 17:14, 100 wpisów
dlatego mozna wybrac wyzszy cel i grac mniejsza stawka dluzej
no ja tez myslalem - bo takie granie to strzelanie do tarczy z 10km z zamknietymi oczami
nie.. wedlug mnie ochlapy lepiej podzielic to na 100 zl i wyslac 10 zakladow x 40 stawka
Ale jak polegniesz...to Polacy tez nie powinni sie podpalac,Czarnogora choc niemrawa to tylko 0:1 przegrala z Daniato na wieczor
31,32,34,35,36,38+4 inne
71,73,75,76,74,77+4inne
31,32,34,35,36,38+4 inne
71,73,75,76,74,77+4inne
ryzyko tak ale i wygrana duza, chyba ze chcesz cale zycie grac i czekac na wygrana
02.10.2017 bym trafil na 100 zakladow 1x 5/5 i 5x4/5 i 7 x 3/5 na 25 liczb
1,2 zawiodly ale 3 weszla 48 na wieczór 8liczb pasuje
a w calej historii losowan tylko 3 x 5/5 tym systemem (4178 losowan)
Jak drugi raz nic to sie zalamie
Brat leci samolotem di Londynu fucha 3tyg oby niezginal w zamachu hehe
ktos chetny na współprace. potrzebuje 20 zestawów liczbowych losowanie godz 18 jest to to samo co multi multi tylko że zakłady droższe i oczywiscie wygrana
no ale ryzyko jest takie ze jakbym gral za 100 zl moglbym wtopic sporo w mini, ale ostatnio 5/5 wszedla no ale tak czasami bywa
prawda jest taka ze duzymi pieniedzmi mozna wygrac sporo a taki szczypanie sie po 2-3 zaklady to pikus
dlatego bede pracowal na ostatnia najlepsza statystyka ktora wycisnie z maszyny ts ile sie da
130-mln zł do wygrania ja pie......
Z taką kasą w polsce długo by człowiek nie pożył, bo by miał mafie na karku co nie ???
Z taką kasą w polsce długo by człowiek nie pożył, bo by miał mafie na karku co nie ???
statystyka skraca ilosc kombinacji mozna tworzyc mniejsze systemy wiecej wygrywac
Angierski to racja,ograniczyc liczby do 24,25 w mini i gractylko ze 4\5 trudno skubnac a 3\5 to moze 25,30 zeta max
tomi77 ale ty piszesz o 1 losowaniu a trzeba grac minimum ze 100 losowan zeby trafic w tych 25 liczbach 5/5
w 100 losowaniach powinno sie trafic minimum 5 x 5/5 w 25 liczbach
Rok temu trafilem 4\5 ,placili 540,gralem 8 zaklad 4 x w tyg,wydalem 300 z kawalkiem
tomi77 spoko fajnie, tylko jak czesto jestes w stanie tyle wygrac
I wlasnie,angierski ale pomysla masz dobrego do multi zagrac co tydzien wyzsza stawkaja gram 4 dni w tyg ,czasem 3 tylko ze na 10 gram,na mniej jic nie trafiam
Ja rocznie w mini lotto wygrywam 456zł i to na 100%.
Po prostu co dziennie wrzucam 1.25zł do skarbonki i po roku mam 456 zł wygraną.
Pomyślcie w ten sposób.
Po prostu co dziennie wrzucam 1.25zł do skarbonki i po roku mam 456 zł wygraną.
Pomyślcie w ten sposób.
Ktoś tu pisał o mafi po wygraniu 130 Milionów ochrona to rzecz oczywista mafia toby kanałami chodziła prze demną
tak na serio to 100 zl na jeden raz to mogloby przyniesc spodziewany rezultat
System jest super rozwalilem ts matematyka
trzeba by bylo budowac bunkier z karabinem chodzic i pilnowac sztabek zlota
Zagram jak bedzie 350milioniw 130 to dla mnie zamalo
Zreszta jak wypali Multi to Jakpot niepotrzebny
Ciekawe jakbym wygrywal regularnie dożo kasy czy Państwo by się mi przyjrzalo i zlikwidowalo
panstwo by mi sie przyjrzalo?
ja bym mial juz pieniadze i dom za granica
ja bym mial juz pieniadze i dom za granica
nie serio to mogli by ingerowac w to jak grasz czy nie robisz jakiegos przekretu
ts jest posrednikiem i bierze okolo 3,5 zl bez wzgledu czy bedzie wygrana czy nie zaklad powinien kosztowac 9 zl
czyli lepiej zarabia niz na lotto zabezpieczyl sie gdyby ludzie nie grali w lotto tylko w jackpota
Przecież te wszystkie gry liczbowe są tsa to tak jak wszystkie rzeki strumyki potoki wpływają do jednego morza ts nie ma żadnych strach a jak twierdzi inaczej to ku....bredzi bezczelnie
ja nie rozumiem dlaczego w niemczech 2 euro kosztuje, polacy sa gorsi? bo ts polska firma najwiecej zrzyna...
poprostu loteria sprzedaje za 1,5 euro zaklady kazdy kraj bierze po 0,5 euro za jeden zaklad do kasy a tutaj 1,5 euro zabieraja
poprostu loteria sprzedaje za 1,5 euro zaklady kazdy kraj bierze po 0,5 euro za jeden zaklad do kasy a tutaj 1,5 euro zabieraja
Chcecie zarabiać ?
To zarabiajcie na SMS-ach. Zaoferujcie ludziom w jakiś sposób czy przez radio czy przez internet że jest do wygrania 5000zł wystarczy wysłać SMS-a za 1.25zł by wziąć udział w grze i w ten sposób zarabiacie, proste no nie ???
To zarabiajcie na SMS-ach. Zaoferujcie ludziom w jakiś sposób czy przez radio czy przez internet że jest do wygrania 5000zł wystarczy wysłać SMS-a za 1.25zł by wziąć udział w grze i w ten sposób zarabiacie, proste no nie ???
problem jest taki ze mam zalozmy paredziesiat tysiecy na koncie i dylematy czy moge grac o duza kase, a moze powinienem pracowac i powoli zbierac, czy mam juz tyle ze moglbym wiecej wygrac
Po prostu trza mieć szczęście aby wygrać główną wygraną, prawda ???
A mówią że pieniądze szczęścia nie dają, prawda ???
Jedno z drugim się gryzie com napisał powyżej no nie ?
A mówią że pieniądze szczęścia nie dają, prawda ???
Jedno z drugim się gryzie com napisał powyżej no nie ?
Jadlem loda,myslalem o pomysle angierskiegoi wymyslalem.Grac na 6 licz multi zamiast 10 i tylko 4 dziesiatkami
Sorry ,zmiana na 5 bo 3\5 to 4 zyla a w jednej 10 losuja najwyzej 5 liczb