Wpisy 2 994 186 – 2 994 285
4 października 2017 15:34 → 4 października 2017 18:37, 100 wpisów
Pan
nic zdrożnego tam nie wyczuwam...
Widziałem tutaj gorsze końcówki
nic zdrożnego tam nie wyczuwam...
Widziałem tutaj gorsze końcówki
Tak nieszczęśliwie stanąłem że, uderzyłem się w kostke i teraz buta nie mogę założyć.
I doopa blada z mojego keno
I doopa blada z mojego keno
Alfafire
Zawsze jak miałem jakies problemy z wysłaniem to dobrze ze tego nie zrobiłem.
( no prawie zawsze
Zawsze jak miałem jakies problemy z wysłaniem to dobrze ze tego nie zrobiłem.
( no prawie zawsze
Pan
ale one wejdą , to moje extra na które czas.
Miałem na nich 7/7 i upłynęło już tyle losowań że znowu chodzą... i dziś powinny
ale one wejdą , to moje extra na które czas.
Miałem na nich 7/7 i upłynęło już tyle losowań że znowu chodzą... i dziś powinny
ale zaziębionym gorączkę mam ado lekarza niepujde bo niemam ubezpieczenia pracowałem 2tyg na próbę i urząd pracy mi przepadl i wywalili na pól roku
Ciekawe ile kosztuje prywatna wizyta aco do mult w typowaniu 2-2 5-10 pierwsza 5liczb z plusem by bylo
Na wieczór mam 7liczb 3,5,9,17,28,58,76 mój nowy system
Roberrrrttt na kolegi dyskietek idź kumpel u nas tak chodzą do przychodni
Robertten miesiąc będzie naszTotek odda co wziąłjutro gram wieczorkiem 4 Multi na 10 liczb
Adiszmiana na Multi była dobramini topilo mnie ale zdążyłem z dobrą zmiana
Jeszcze 1 godz.=15 losowań,okaże się czy obrałeś prawidłowo liczby
Dołoże kolejnego miliona do kolekcji i znowu medal za top 1 a niech inni się złoszczą i niechaj zazdroszczą
Strona multipasko dozwolona od lat 18 dzieci plum bajka i spać bo ta strona nie jest dla nich
4,6,7,10,12,13,16,19,21,23 proponuje do multi Multi może wyjść jakaś siódemka a nawet 10/10 jestem na tak
Witam was z tej strony pracownik kolektory lotto z Warszawa bielany,dzis kolo godziny 13 40 przyszedl do mojej kolektory pan ktory zagral 7 kuponow multi multi 8 liczb stawka razy 9 ,liczby na godzine 21 40 ktore moga sie okazac szczesliwe :9,11,20,39,52,55,64,69
nie powinienem takich rzeczy mowic bo to tajemnica panstwowa zakladow,ale w koncu jest jedna pula i kazdy moze tyle samo wygrac,wiec numerow lotto nie podam cieszcie sie dzis wieczorem wygrana w multi 8 ja zagralem stawka razy 10
pedzcie do kolektory bo i podrodze po szampana bo dzisiejsza noc bedzie piekna dla graczy ktorzy zagraja
zobaczysz mega mocny ze wejdzie to
Nie zagram w to tylko zapisze i sprawdze tego newsa po losowaniu jeszcze się nie zdarzyło mi żebym wygrał na czyjeś konto numery ale życzę powodzenia iwygranej
gdzie znajde poprawny matematycznie system na 8 skreslen z 20 liczb na 15 zakladow... moze ktos jakiegos linka podeslac
najlepiej skreslac po 5 liczb z 1-40 i 5 z 41-80 dodatkowo po jednej liczbie z kazdej 10 i dwie liczby z jednej 10
poprostu losowanie nie moze wykluczac naszej kombinacji gdzie my skreslimy wiecej np. 30 a wejdzie mniej
ktos powie a moze przypadek ze trafie?, ale przeciez z reguly rownomiernej wymieszalnosci trafia sie okolo 10 od 1-40 i 10 41-80 z reguly rownomiernej wymieszalnosci
czyli poprostu nie trafimy moze raz na iles losowan co i tak nie przyniesie wygranej
jak mamy 80 kul i onaczymy je 1-40 i 41-80 maszyna bedzie losowac w kierunku rownowagi
Mistrzowie lotka powiedzcie przecie gdzie systemik (na 8s z 20 liczb - 15 skreslen) najlepszy na swiecie ?