Wpisy 2 993 799 – 2 993 898
3 października 2017 21:52 → 3 października 2017 23:33, 100 wpisów
Monte ty bidny mega
Jutro 6 i 1 skoro Renia
8,14,10,6,66 caly rok
Ilość losowań: 552
Koszt gry: 552 x 2.5 zł = 1 380.00 zł
Wygrana łącznie: 992.00 zł
Bilans: -388.00 zł
Ilość losowań: 552
Koszt gry: 552 x 2.5 zł = 1 380.00 zł
Wygrana łącznie: 992.00 zł
Bilans: -388.00 zł
MONTEZUMA1 no nie gadaj mniejsze wygrane tez troche rekompensuja
dzis na grunwald moglem isc 700 zl latwe
ale bez 3/3 i 5/5 nie uwolnie sie od pracy
Monte a miecze masz,
nunczako i bejsbola
Jo teraz łatwe
Monte nie ta epoka
mam domek niedaleko grunwaldu wojska jagielly przechodzily tamtedy
To chyba inny grunwald
przez dzialdowo lidzbark i spalili dabrowno
3/6 lotto +
mnie interesuja zrodla podawane przez pokolenia gdzie w 1700 roku pisali szerzej o grunwaldzie znaczy ze takie cos mialo miejsce
I mm 4/8
Idę na moje bożyszcze Stallone
szkoda ze wiele polskich dziel zniknelo i zabytkowych rzeczy w czasie potopu szwedkiego skradli choragwie z grunwaldu
i oczywiscie zamki stoja nadal nikt zaden niemec tam nie zamieszkuje musialbyc pogrom totalny
a to ze przed wojna mielismy prusję czyli niemcy po drugiej stronie gdańska to jeszcze nie slad po tamych zamierzchluch czasach
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
grunwald 8 14,10 607 lat 67 6,66
poprostu pamiec o wojnach zaborach itp przetwala podawana przez pokolenia
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
ci z zaboru ruskiego to zacofani bardziej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Bonus Multi Multi: 280 000 zł
dobre jest to ze polak zawsze czul tozsamosc narodowa, zawsze czul sie polakiem i jak walczyl pod grunwaldem to o polske, nie to co tatarzy mu pomagali, ale potem sie osiedlili na naszyhc ziemiach, ale okdad polska powstala to zawsze walczyla o swoja wolnosc
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 236 038,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
jak chcesz od pracy sie uwolnic musisz opanowac 3/3 chociaz
dobra pomysle jak bede bezrobotnym narazie jutro ide do pracy, chociaz robie blad bo powinienem myslec o tym w trakcie ale nic zarobie troche kasy i usiade na d... myslac o totolotku
kazdy dzien bez wygranej to zmarnowana szansa i bieda grozi
trzeba jak najsz\ybciej zbudowac perpetum mobile, do konca roku musi byc gotowe
ale spoko jeszcze gram o 800 mln zaraz moje numerki
4,14,26,41,45
4,14,26,41,45
slabe? bo sam wymyslilem
14 zacznij od bacha 41
mama 4,26 konice wojny 45
mama 4,26 konice wojny 45
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
https://wiadomosci.wp.pl/tvp-info-ma-problem-z-chamstwem-w-zespole-dotarlismy-do-maila-samuela-pereiry-6172820959291521a
także Brjan sposób do mini lotto
zadziałał ...ale z opóźnieniem...dobra strona tego jest że przyszłościowd liczby wychodzą zresztą tak jak do multi multi
zadziałał ...ale z opóźnieniem...dobra strona tego jest że przyszłościowd liczby wychodzą zresztą tak jak do multi multi
Nieleczona >> Czerwonka może okazać się chorobą śmiertelną <<<
Jest to tak zwana choroba >> Brudnych rąk <<
Jest to tak zwana choroba >> Brudnych rąk <<
ponownie , a odnośnie do Samuela P , nieistotne jakich jest przekonań , kiedy czytałem jego wypowiedzi to sie zastanawiałem dlaczego polskie uczelnie "wypuszczają " wykształconych debili - smutne to ale prawdziwe
a odnośnie licz przyglądałem sie 40 i jej połowie , która z nich a może obie
nic absolutnie nic nie trafiam kaskę wydaje i nic chyba znów granie zawieść na kołku trza już tak przerywałem
http://sport.tvp.pl/34244211/do-trzech-razy-sztuka-w-armenii-polska-jeszcze-nie-wygrala
a jeszcze odnośnie wykształcenia , niedawno dowiedziałem się że syn mojego kuzyna zrobił licencjat i będzie "robił" magistra , o mało z krzesła nie spadłem ze śmiechu -- poziom dzisiejszych magistrów musi być bardzo cieniutki
szkoda kaski wydawac na granie nawet się nic nie wraca już mi się odechciewa grac
mgr to by było coś naprawdę teraz to jest jak średnie wykształcenie ja wiem że zgodnie z prawem ustawą tak nie jest znam ustawę ale tak to potocznie trzeba powiedzieć to jest jak średnie wykształecnie
dobrze że ludziska chcą się uczyć brawo tylko i tak mało wiedzą i umieją
prywatnych i za kasę wykształconych debili wypuszczają ,
kiedyś mówiło sie że za jajka studiuje
kiedyś mówiło sie że za jajka studiuje
dokładnie obracam się co znam co ma inż a tak się zachowuje i mówi jak by podstawówkę skończyła
tak kaskę płacą i machają Mgr nawet nie którzy tak dziwnie chcą mówić jak by nie wiem czym byli aż widać jak to im głupio wychodzi aż się polałem ze śmiechu
oczywiście nie wolno generalizować są osoby co mają klasę i się z tym nie odnoszą widać zasób słów znają tematykę tego co zrobili
na mnie czas
a 30 jeszcze śledzi może jakiś pewniak padnie na zielonej
a 30 jeszcze śledzi może jakiś pewniak padnie na zielonej