Wpisy 2 993 561 – 2 993 660
3 października 2017 16:27 → 3 października 2017 20:11, 100 wpisów
Na tym money to takie glupoty wypisuja...
Urlop będzie mógł być krótszy niż 26 dni albo nieco dłuższy.
Wśród przygotowywanych zmian, czeka nas choćby rewolucja w urlopach. Przede wszystkim pełen przysługujący nam wymiar urlopu będzie trzeba wykorzystać w danym roku.
Nowością będzie ograniczenie uznaniowych składników pensji.- Chodzi o to, aby ograniczyć patologie i zagwarantować pracownikom stabilne płace
Wśród przygotowywanych zmian, czeka nas choćby rewolucja w urlopach. Przede wszystkim pełen przysługujący nam wymiar urlopu będzie trzeba wykorzystać w danym roku.
Nowością będzie ograniczenie uznaniowych składników pensji.- Chodzi o to, aby ograniczyć patologie i zagwarantować pracownikom stabilne płace
Nie wierzcie internetowym wiadomoscia
Emeryt to podobno z PO ja jestem z KGB...
Sam Wladimir mnie namaścił...i niektórzy userzy tego forum jak Pan...
Schowaj się lepiej w smoczej jamie
Idę , bo się ciasno zrobiło
Powodzenia
Idę , bo się ciasno zrobiło
Powodzenia
Prawda w oczy boli więc wolicie uciekać wyznawcy i głosujący na PiS...i tacy ludzie przy każdych wyborach decydują o losie tego kraju...
Nie jestem dowcipny tak jak bałem się rządów PO tak boje się tych z PiS...
dlaczego tchórzliwym bo mam tolerować wszystko co uchwala PiS czy PO? Kto chowa głowę w piasek...
Wyslalem swoje 2 multia na pon i wtorek podkradlem z typerowale tez sa slabi,4\10 czy 5\10 to ja tez lapiea to 7\10 trza trafic
Boję się konsekwencji tej wojny między Peowacami a Pisowcami. Pogadamy za kilka lat...jak forum przetrwa...a emeryci nie umrą z głodu, dzieci nie wyjadą za granicę a pracujący z 20 dniowym urlopem będą padać na pysk z przemęczenia w niewolniczych fabrykach Mercedesa czy VW...
Milionerracja.VW ryje juz niedxielamijaka kur to wolnosc.Mordowali Polakow a my dupy nadstawiamy za marne grosze i jezdzimy pier wagonami volx-doiczami
O VW znam tylko z opowieści kolegi ze studiów tam pracującego jakiś czas ale jak potwierdzasz z niedzielami...
Ciekawe jak będzie z Mercedesem?
Ciekawe jak będzie z Mercedesem?
To wina Tuska
W tym kraju nic nie zostanie jak ludzie będą stale wybierać mniejsze zło PiS albo PO bo jedni i drudzy siebie warci i grają z ludźmi w grę "ciemny lud to kupi" i tak co wybory zmieniają się przy korycie.
Milioner przestan juz pierr..
.Ty chyba jestes z tych osob co by ze zlota miala wszystko I by narzekala to nie miejsce na zale..
.Ty chyba jestes z tych osob co by ze zlota miala wszystko I by narzekala to nie miejsce na zale..
Nie z tych, ja z tych cichych filantropów co z nazwiska nie muszą być wymieniani na mszy albo w urzędzie miasta...
Wolę pomagać niż grabić dla siebie...
Szkoda, że wyrażanie własnego zdania jest zaraz obrzucane wyzwiskami o powiązaniach z UB, PO bo komentuję aktualnie rządzących...
Widzę same uśmiechnięte twarze liczące na deszcz pieniędzy z TS, ja myślałem, że wszyscy mają wypłatę pozwalającą żyć na poziomie bez potrzeby grania w totka i liczenia na ich łaskę...
Taki jest efekt, że Polak ma być niewolnikiem i tyrać w nadziei, że kiedyś sobie kupi nowe auto i mieszkanie jak będzie oszczędzać a jak chce mieć marzenia to wesprze budżet złotówkami na TS.
Przeciętny Kowalski zarabia 4300zł to po co ma grać w TS
Ten w Sydney miał samoloty góre kasy i na co mu to przyszło hazardzista
Kto?
3 we wtorek 5
O witam wszystkich chyba forum pomyliłem bo tu polityka zamiast pisać na temat
Przecież Polacy pokochali Eurojackpota
hades racja tutaj mozna koscic frajerow co nie wiedza na co wydac kase
Ten z Sydney wydawał na samoloty i broń tyle kasy tyle ludzi zabił a na koniec siebie i co mu z tego bogactwa przyszło
Adijakbys mial?on jest u mnie bo z maszynyale konia z malym chu... Jak trafic 3\6 nie moge
...2 i 4 to takie jak moje dwie w Lotto z Plusem i jeszcze moje cztery i będzie 4 Miliony
W pracy nie mam już możliwości pisania bo ktoś zablokował strone z multipasko oj żeby go
No a szkoda bo nawet wyników nie sprawdze fb był dostępne też zablokowane co za
Trzeba by wykupić pakiet na internet to se będę oglądał Multipasko w robocie a kto bogatemu zabroni
10,11, 12,13,14,15,16,17,18,19
1,14,18,24,31,41,49,53,59,60
41
ep
4
Ssz
06
99
parki
3,30
14,41
trójki
47,48,49
EJ
4,10
5,9,12,37,43
1,14,18,24,31,41,49,53,59,60
41
ep
4
Ssz
06
99
parki
3,30
14,41
trójki
47,48,49
EJ
4,10
5,9,12,37,43
jak tylko pisali, że wprowadzą powrót do lat sprzed......
to pisałem, że ludzie obudzą się z ręką w nocniku
jak otrzymają pierwsze emerytury
co się zmieniło ??? hihihihihi
przedtem człowiek musiał do XX lat
a teraz może
ale TO MOŻE powoduje o wiele mniejsze emerytury
że DAJĄ SZANSĘ DOROBIENIA
MA WYBÓR
czyli jeszcze dłużej pracować, aby mieć większą emeryturę
co powoduje, że będzie pracować
aż padnie
ale jaka wtedy burza tu na czacie była