Wpisy 2 993 499 – 2 993 598
3 października 2017 14:25 → 3 października 2017 17:49, 100 wpisów
dobra teraz i odcinek ulubionego serialu 1 z 3 sezonu nie mogłem się już doczekać
10,11, 12,13,14,15,16,17,18,19
1,14,18,24,31,41,49,53,59,60
41
ep
4
Ssz
06
99
parki
3,30
14,41
trójki
47,48,49
1,14,18,24,31,41,49,53,59,60
41
ep
4
Ssz
06
99
parki
3,30
14,41
trójki
47,48,49
3-3 ale wtypiwaniu systemem na wieczór 8liczb 8,28,46,52,55,56,64,73
Kusi te 94 miliony ale niemam tyle kasy by dawać ana sucho narazie trafiam w typowaniu
Sebol moje daj wejdą daje głowę 8,28,46,52,55,56,64,73
2 993 519. Pan 2017-10-03 (15:10) Replay u Bolka kiedy?
A może Pan to >>>>>>> Pan to Fe lek <<<<
Człowiek z żelaza
A może Pan to >>>>>>> Pan to Fe lek <<<<
Człowiek z żelaza
Dawac cos na multi mozg mi paruje i...nie wiem co wybrac2 pozwole sobie wyslac
Jaga brawka ładny wynik
u mnie obecnie mało czasu na typowania , tak więc w biegu 2x 4/6 i 5/8 , może być
też wyczułem dziś 13 , do wieczorka
u mnie obecnie mało czasu na typowania , tak więc w biegu 2x 4/6 i 5/8 , może być
też wyczułem dziś 13 , do wieczorka
Macie za dużo urlopu? PiS wam jeszcze zabierze:
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/nowy-kodeks-prac-urlopy-premie,81,0,2372177.html
Pracodawcy będą decydować ile załoga będzie mieć urlopu w "porozumieniu" z załogą
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/nowy-kodeks-prac-urlopy-premie,81,0,2372177.html
Pracodawcy będą decydować ile załoga będzie mieć urlopu w "porozumieniu" z załogą
20-30 dni zależy na ile się dogadają...
https://wiadomosci.wp.pl/dublerzy-sami-zdecyduja-czy-moga-orzekac-w-trybunale-konstytucyjnym-6172766671873665a
Sami o sobie będą decydować czy mogą orzekać jako sędziowie trybunału...wiadomo, że będą mogli orzekać...
Sami o sobie będą decydować czy mogą orzekać jako sędziowie trybunału...wiadomo, że będą mogli orzekać...
Na tym money to takie glupoty wypisuja...
Urlop będzie mógł być krótszy niż 26 dni albo nieco dłuższy.
Wśród przygotowywanych zmian, czeka nas choćby rewolucja w urlopach. Przede wszystkim pełen przysługujący nam wymiar urlopu będzie trzeba wykorzystać w danym roku.
Nowością będzie ograniczenie uznaniowych składników pensji.- Chodzi o to, aby ograniczyć patologie i zagwarantować pracownikom stabilne płace
Wśród przygotowywanych zmian, czeka nas choćby rewolucja w urlopach. Przede wszystkim pełen przysługujący nam wymiar urlopu będzie trzeba wykorzystać w danym roku.
Nowością będzie ograniczenie uznaniowych składników pensji.- Chodzi o to, aby ograniczyć patologie i zagwarantować pracownikom stabilne płace
Nie wierzcie internetowym wiadomoscia
Emeryt to podobno z PO ja jestem z KGB...
Sam Wladimir mnie namaścił...i niektórzy userzy tego forum jak Pan...
Schowaj się lepiej w smoczej jamie
Idę , bo się ciasno zrobiło
Powodzenia
Idę , bo się ciasno zrobiło
Powodzenia
Prawda w oczy boli więc wolicie uciekać wyznawcy i głosujący na PiS...i tacy ludzie przy każdych wyborach decydują o losie tego kraju...
Nie jestem dowcipny tak jak bałem się rządów PO tak boje się tych z PiS...
dlaczego tchórzliwym bo mam tolerować wszystko co uchwala PiS czy PO? Kto chowa głowę w piasek...
Wyslalem swoje 2 multia na pon i wtorek podkradlem z typerowale tez sa slabi,4\10 czy 5\10 to ja tez lapiea to 7\10 trza trafic
Boję się konsekwencji tej wojny między Peowacami a Pisowcami. Pogadamy za kilka lat...jak forum przetrwa...a emeryci nie umrą z głodu, dzieci nie wyjadą za granicę a pracujący z 20 dniowym urlopem będą padać na pysk z przemęczenia w niewolniczych fabrykach Mercedesa czy VW...
Milionerracja.VW ryje juz niedxielamijaka kur to wolnosc.Mordowali Polakow a my dupy nadstawiamy za marne grosze i jezdzimy pier wagonami volx-doiczami
O VW znam tylko z opowieści kolegi ze studiów tam pracującego jakiś czas ale jak potwierdzasz z niedzielami...
Ciekawe jak będzie z Mercedesem?
Ciekawe jak będzie z Mercedesem?
To wina Tuska
W tym kraju nic nie zostanie jak ludzie będą stale wybierać mniejsze zło PiS albo PO bo jedni i drudzy siebie warci i grają z ludźmi w grę "ciemny lud to kupi" i tak co wybory zmieniają się przy korycie.
Milioner przestan juz pierr..
.Ty chyba jestes z tych osob co by ze zlota miala wszystko I by narzekala to nie miejsce na zale..
.Ty chyba jestes z tych osob co by ze zlota miala wszystko I by narzekala to nie miejsce na zale..
Nie z tych, ja z tych cichych filantropów co z nazwiska nie muszą być wymieniani na mszy albo w urzędzie miasta...
Wolę pomagać niż grabić dla siebie...
Szkoda, że wyrażanie własnego zdania jest zaraz obrzucane wyzwiskami o powiązaniach z UB, PO bo komentuję aktualnie rządzących...