Wpisy 2 991 795 – 2 991 894
1 października 2017 14:28 → 1 października 2017 16:34, 100 wpisów
wyjątkowo aż 7 liczb powtórzyło się z losowania nr 10479 /8,16,20,23,26,51,73/ ciekawe czy to dłuższy trend
jakbyscie typowali powyzej entropii to wasze wygrane by polecialy w gore sporo
oczywiscie sa wazne wszystkie liczby, ale na przestrzeni czasu by wypadlo lepiej takie typowanie, niestety 10/10 to juz nie lada wyczyn i trzeba poprostu nastawic sie na pewna kombinacje ktora moze wejsc albo nie
Kto przegral hehe
Angierski omamy masz
Nauka rozgryzie zależności kiedyś to wtedy upadnie hazard
Glowa mnie boli wiec slabo mysle o systemach itp wieczorem cos ugram na sucho
Barcelona gra za chwile niewiadomo bo zamieszki Niepodległośćiowe
Wyjde na boisko zastopie Messiego za miske ryżu
nie to chodzi np. o to ze jak wypadla liczba 54 to ma 3 przerwy srednio zeby wypasc a w tym czasie mozna skorzystac z innej liczby
Ziadlbym takiego przypalonego na brozowi ryżu z rosołem niema nic lepszego
Angielski sa przypadki ze 10razy rzędu liczba pada albo przez 30 losowań nie
Rrrooobbbeeerrrttt takie proste rzeczy a mozna sie najesc po co wydawac na gotowe zarcie duzo kasy
Średnia 1/4 sie zgadza ale na próbie miliona losowań trafi sie okolo 250tys razy 1liczba
a tak nawiasem mowiac ide sobie wstawic zapiekanke do mikrofali
Rrrooobbbeeerrrttt no zgadza sie ja tylko pisze o przypadkach szczegolnych
Dalej główkuje jak wygrać hobby hehe
gornik zabrze - - - piast gliwice --- derby gornego slaska a ze derby rzadza sie swoimi prawami to roznie moze byc tak czy siak stawiam 3-0 dla gornika
w plocku wisla gra z termalica stawiam na 3-1
o 18 lech z legła stawiam na remis choc marzy mi sie wygrana lecha
w plocku wisla gra z termalica stawiam na 3-1
o 18 lech z legła stawiam na remis choc marzy mi sie wygrana lecha
Forsami aja 0
teoretycznie da sie wygrac za pierwszym razem szansa 1:8,9 mln za drugim 2:8,9 mln tylko ta szansa co rosnie jest prawda pod warunkiem ze wszystkie kombinacje beda rozne w kolejnych losowaniach
Gryks kogo obchodzi Polska liga Barcelona vra albo nie bo zamieszki
Jak tu typować Glowa boli akasa potrzebna
Niema mądrego pogadalbym z Einsteinem ale nie żyje
Może on by znalazl sposób na Multi Multi hahaha
gdyby nie to tak powaznie ze jest jedno z najlepszych druzyn na swiecie to bys na nia nie spojzal sa inne dobre zespoly
zeby bylo te 10/10 to trza w tej zabawie goniac kroliczka tego kroliczka przechytrzyc zlapac
no mozna by bylo przewegetowac cale zycie z tego, a i tak ciezko go zlapac
Ziemia zloto ale kasy niema hehe musi być lepszy sposób niż hybil trafil
co nie ktorzy majac szczescie w zycju kupuja mieszkania do remontu zadluzone nie wiem skat maja kase moze kredyt na 1 a potem sie kreci moze po kims maja spadek i od tego sie zaczyna we 2 bo czy samemu da rade szybko dobrze wyremontowac 2-3 pokojowe mieszkanie a potem sprzedac z zyskiem i nastepne i tak sie kreci chyba tak to wyglada no i trza sie znac na sprawach budowlanych by przypadkiem nosnej nie wywalic
gryks76 no wlasnie taki mialbym sposob na zarabianie moj szwagier kupil 2 pokojowe za 70 tys zadluzone
ale zaniedbane, a wogole to moj kuzyn jako jedynak odziedziczy 3 mieszkania i jeden dom na wsi
Kasa robi kase ale jak z 10zl zrobić hehe
to mu sie fartnelo jak umnie co nieco to moze z tego zyc a nie uzerac sie pracowac u kogos nawet biorac sobie jakiegos mlodego do nauki ala pomocnika
niewiem jak to wyglada i gdzie mieszka z domku moze na wsi agroturystyka o ile jest cos ciekawego w okolicy moze jeziorko
tak czy innaczej jak pomysli w takim wieku nie ma psiu bziu to ma jak pisales ustawione
i po ojcu jeszcze odziedziczy te za 70 tys mieszanie bo oni sa rozwiedzieni ale syn ma prawo do majatku chyba ze komus innemu przepisze czyli 4 mieszkania i jeden dom
wiesz to jest takie pokolenie, gdzie rodzice dostawali mieszkania wykupowali potem to przechodzi na synow i corki, on jest jedynakiem jego matka tez byla jedynakiem
no to dostal szanse w zycju jakiej malo kto dostanie dostal jak by na to patrzec....wracam do liczb i meczyku........ 47 29 24
siostra mojego wujka juz prawie umiera i ona ma mieszkanie i dom ktore przepisze ciotce ciotka ma jedna corke (moja siostre) i jej przepisze wszystko a siostra mojemu kuzynowi
moja babka jak umarla zostawila mieszkanie dla gospodarki komunalnej inwestowala w nie i nikomu nie przepisala a miala pieniadze
w mm to już inna bajka...tu jest taki kosmos...dziś o 14:00 niespodziewanie TS zagrał trochę pod moje liczby....może wieczorem też się postara
może 14,22
cześć Junak
może 14,22
cześć Junak
zagrałem tylko 2 x 10/10 i 2x6/10 weszło niepotrzebnie zamieniłem 20 na 21