Wpisy 2 991 765 – 2 991 864
1 października 2017 14:04 → 1 października 2017 15:59, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,04,05,09,11,12,13,14,15,19,21
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 9471626
Wylosowany numer to: 9471626
Typowania Super Szansy
dreamer1897 wytypował(a) 5170926 - wygrana 10 złmidas16 wytypował(a) 6359526 - wygrana 10 zł
bronka wytypował(a) 0866126 - wygrana 10 zł
grzegorzg75 wytypował(a) 7098426 - wygrana 10 zł
Snooki wytypował(a) 7304726 - wygrana 10 zł
brałem pod uwagę, żeby dokładnie w roczek je wysłać jeden dzień
Gatki dla zwyciezonychlepsza pogo w pazdzierniku?Dzis czy mozna chciec wiecej?
Pan pod tego browca..
https://www.youtube.com/watch?v=J_GpqDCs8ys&list=RDJ_GpqDCs8ys
https://www.youtube.com/watch?v=J_GpqDCs8ys&list=RDJ_GpqDCs8ys
2 991 473. gonzaga 2017-10-01 (01:47) Scyzorykowo
Gryxio
Fakt-rozpoczęta
Szoda tylko,że zaczynasz od falstartu
a niech tak pana osiol lu koziol w siedzenie by pan nie usiadl ugryzie lub bodnie
Gryxio
Fakt-rozpoczęta
Szoda tylko,że zaczynasz od falstartu
a niech tak pana osiol lu koziol w siedzenie by pan nie usiadl ugryzie lub bodnie
Sanczorwarto brac pod uwage duzego,mini do multiczesto wpadajaza pomysl
trudno dwa kosze pazdziernik rozpoczety poczatek zly koniec ma byc lepszy tak wiec do zabawy
U mnie SS-nadrobiła
MM-2/3
SS-2/7
17 pkt.na dobry początek.
MM-2/3
SS-2/7
17 pkt.na dobry początek.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
tez mi nowosc czesto po losowaniu lotto dnia nastepnego w multi liczby leca nie raz o tym pisalem nie bralem dzis ich pod uwage nie stety one beda jeszcze do wt w multi
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
wyjątkowo aż 7 liczb powtórzyło się z losowania nr 10479 /8,16,20,23,26,51,73/ ciekawe czy to dłuższy trend
jakbyscie typowali powyzej entropii to wasze wygrane by polecialy w gore sporo
oczywiscie sa wazne wszystkie liczby, ale na przestrzeni czasu by wypadlo lepiej takie typowanie, niestety 10/10 to juz nie lada wyczyn i trzeba poprostu nastawic sie na pewna kombinacje ktora moze wejsc albo nie
Kto przegral hehe
Angierski omamy masz
Nauka rozgryzie zależności kiedyś to wtedy upadnie hazard
Glowa mnie boli wiec slabo mysle o systemach itp wieczorem cos ugram na sucho
Barcelona gra za chwile niewiadomo bo zamieszki Niepodległośćiowe
Wyjde na boisko zastopie Messiego za miske ryżu
nie to chodzi np. o to ze jak wypadla liczba 54 to ma 3 przerwy srednio zeby wypasc a w tym czasie mozna skorzystac z innej liczby
Ziadlbym takiego przypalonego na brozowi ryżu z rosołem niema nic lepszego
Angielski sa przypadki ze 10razy rzędu liczba pada albo przez 30 losowań nie
Rrrooobbbeeerrrttt takie proste rzeczy a mozna sie najesc po co wydawac na gotowe zarcie duzo kasy
Średnia 1/4 sie zgadza ale na próbie miliona losowań trafi sie okolo 250tys razy 1liczba
a tak nawiasem mowiac ide sobie wstawic zapiekanke do mikrofali
Rrrooobbbeeerrrttt no zgadza sie ja tylko pisze o przypadkach szczegolnych
Dalej główkuje jak wygrać hobby hehe
gornik zabrze - - - piast gliwice --- derby gornego slaska a ze derby rzadza sie swoimi prawami to roznie moze byc tak czy siak stawiam 3-0 dla gornika
w plocku wisla gra z termalica stawiam na 3-1
o 18 lech z legła stawiam na remis choc marzy mi sie wygrana lecha
w plocku wisla gra z termalica stawiam na 3-1
o 18 lech z legła stawiam na remis choc marzy mi sie wygrana lecha
Forsami aja 0
teoretycznie da sie wygrac za pierwszym razem szansa 1:8,9 mln za drugim 2:8,9 mln tylko ta szansa co rosnie jest prawda pod warunkiem ze wszystkie kombinacje beda rozne w kolejnych losowaniach
Gryks kogo obchodzi Polska liga Barcelona vra albo nie bo zamieszki
Jak tu typować Glowa boli akasa potrzebna
Niema mądrego pogadalbym z Einsteinem ale nie żyje
Może on by znalazl sposób na Multi Multi hahaha
gdyby nie to tak powaznie ze jest jedno z najlepszych druzyn na swiecie to bys na nia nie spojzal sa inne dobre zespoly
zeby bylo te 10/10 to trza w tej zabawie goniac kroliczka tego kroliczka przechytrzyc zlapac
no mozna by bylo przewegetowac cale zycie z tego, a i tak ciezko go zlapac
Ziemia zloto ale kasy niema hehe musi być lepszy sposób niż hybil trafil
co nie ktorzy majac szczescie w zycju kupuja mieszkania do remontu zadluzone nie wiem skat maja kase moze kredyt na 1 a potem sie kreci moze po kims maja spadek i od tego sie zaczyna we 2 bo czy samemu da rade szybko dobrze wyremontowac 2-3 pokojowe mieszkanie a potem sprzedac z zyskiem i nastepne i tak sie kreci chyba tak to wyglada no i trza sie znac na sprawach budowlanych by przypadkiem nosnej nie wywalic
gryks76 no wlasnie taki mialbym sposob na zarabianie moj szwagier kupil 2 pokojowe za 70 tys zadluzone
ale zaniedbane, a wogole to moj kuzyn jako jedynak odziedziczy 3 mieszkania i jeden dom na wsi
Kasa robi kase ale jak z 10zl zrobić hehe
to mu sie fartnelo jak umnie co nieco to moze z tego zyc a nie uzerac sie pracowac u kogos nawet biorac sobie jakiegos mlodego do nauki ala pomocnika
niewiem jak to wyglada i gdzie mieszka z domku moze na wsi agroturystyka o ile jest cos ciekawego w okolicy moze jeziorko
tak czy innaczej jak pomysli w takim wieku nie ma psiu bziu to ma jak pisales ustawione
i po ojcu jeszcze odziedziczy te za 70 tys mieszanie bo oni sa rozwiedzieni ale syn ma prawo do majatku chyba ze komus innemu przepisze czyli 4 mieszkania i jeden dom