Wpisy 2 991 533 – 2 991 632
1 października 2017 09:08 → 1 października 2017 10:36, 100 wpisów
dobra chłopaki trochę z wami po siedziałem będę pozniej
Sniezynek
Wychodzę z założenia że aby wygrać Trzeba grać.
Nadzieję mam.
Wychodzę z założenia że aby wygrać Trzeba grać.
Nadzieję mam.
Ida po fajki i keno póscic i Multi z chybił zobaczymy co nie poleci
Grałem w mm na 10 tki
Zmienię chyba taktykę i zacznę grać na niższe
Zmienię chyba taktykę i zacznę grać na niższe
Kuszą mnie jeszcze dwie liczby ale zrobić siódemka czy rozpisać na drugą piątkę?
Pije kawę i pomyślę
Pije kawę i pomyślę
ja zobaczę może odpuszczę jeszcze wszystkie gry a zostanę tylko przy EJ
źle robię bo wczoraj dwie liczby raz dwie inne mój błąd trzeba bo się czesto powtarzają rozbić te zakłady a mam cztery w mini i po dodadwac te liczby oczywiście te co są nie ruszać poprostu stworzyć oprócz tych dawa lub trzy nowe
jak by tak dawno zrobił był by już 5 z5 a tak tylko moge pisac że mogło być
ja sie zastanwaim czy nie zrezygnować z TS i tylko w nową gre euro zagrać 12, 5 jeden zakład tak na miech wyjdzie 42 tak na oko + może mini jeszcze sam nie wiem to takie moje przemyślenia co dalej bo nic nie idzie a w euro nie grałem chciaż był już dwa losowania jak się nie mylę
no dla tego na pisałem jesli się nie pomyliłem bo nie grałem jeszcze ale sam nie wiem
u mnie też lipa w EJ
ale może grając na stałe liczby może coś wpadnie
ale może grając na stałe liczby może coś wpadnie
w prawdzie tej astronomicznej kwoty raczej mało możliwe ale może 100 tyś te mniejsze bardziej realne
to i tak by mogło być nie nastawiał by się na głowna wygrane ale na te mniejsze to bardziej realne
Dla mnie osobiście tak jak teraz np kumulacja w Ej wynosi ok 94 mln
To dla mnie zbyt dużo
Bym chciał wygrać np 2-3 mln nie więcej
To dla mnie zbyt dużo
Bym chciał wygrać np 2-3 mln nie więcej
ale zwiazku z ograniczoną kwotą trzeba sie zastanowić gdzie przerzucić te peniążki moze na euro na jakiś czas jak będą jakieś zwroty nawet małe to już mnie zachęcie do gry
w tej chwili 300tyś nawet 250 w mini jak by było był bym w 7 niebie załatwiło by to moje problemy mieszkaniowe już by było okey ale i to tylko w marzeniach jest i taka kwota nie osiągalne dla mnie gdzie tam miliony
Myvictory masz rację
Kwota ok 250 tysi już jest mega dobrą i załatwia sprawy
Kwota ok 250 tysi już jest mega dobrą i załatwia sprawy
ale niezmniejszany sobie poprzeczki nastawiajmy sie na Kumulacja Eurojackpot: 94 000 000 zł a co tyle jest to i my możemy a jak w tyle nie w padnie tylko 100 tys też sie będziemy cieszyć
jak masz tyle na miech to faktycznie mało musisz w miliony celowac
akurt mi kwota od 250 do 300 tyś rozwiązało by poważne problemy wyszedł bym na prostą
Dziś klasyk LegiaLech.Choć taki ....slabawy patrząc na grę obu zespołów
Polska piłka to bardzo słaba piłka to już trzecia liga w europie czasem druga
Legia już pokazała w LM w Kwal i LE jak również pozostałe zespoły dno i wodorosty
a zarobki bez grania w lotto maja na miech od 250 tyś do 100 tyś na roczek mają 2 milony czy tam 1 milionek
Myvictoryten co obstawia mecze ma urwanie jajbo jak Lechia wygrywa ze Zagłębiem?to jaką mamy piłkę?
Dobrze że reprezentacja dobrze gra ale i były spadki formy prawie na dnie teraz jest dobrze ale z danią brak chęci do gry też się boje O Reprezentacje czy przypadkiem nie siadanie to wszystko oby nie W Rosji będe ale co dalej
Nawet karierę w FIFIe 17 przeszedłem z nimi Mistrzostwo Polski 3 razy Finał Ligi Europy i 1/4 LM
a ile ubezpieczeń co ludzie się ubezpieczali jak jeszcze nie było drugiego filaru kasy potracili a firmy są dalej
Krasnamini mnie zgubiłwymyśliłem system 16 zakładów ale brakowało jednej do 4/5 troje nic nie dawały