Wpisy 2 988 347 – 2 988 446
26 września 2017 22:08 → 26 września 2017 23:25, 100 wpisów
W duzym w pierszym zestawie mialem 15,30,41 3/7 a w drugim 28,29
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
widziałem jeden na słupie chwilówka za darmo jak tu się nie skusić za darmo trzeba by było być niemądrym by nie bać
no to gramy jutro w mm na powtórki , trzeba wybrać z 5 ślicznych liczb i odstrzelić tsa
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 18 825 413,40 zł
Bonus Multi Multi: 180 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Witam. Ano znowu Z tego co się orientuję to TS raczej zawsze górą
i tak nie wiadomo ile zarobili przybliżone zakłady podali a moze 1 milion odjeli by w oczy nie raziło ile dało z plusem ? Tego się nigdy nie dowiemy
Mulag oni nie muszą kombinować, ten system działa bez kombinowania
powiedz chłopom że jesteś przeciwko unii to Cię kosami zakoszą oni już tylko z dopłat unijnych żyją
no tak oni nie kombinują oni już mają swoje ustalenia od dawna że tak jest i tyle
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
moja ciotka ma kury , to pół wsi przychodzi po jajka , drugie pół jeździ po jajka do biedry
Dokładnie. To piekny biznes, do którego nie dopuszczą nikogo innego.
nie za długo krowiska i kurki i kaczki w zoo będą oglądać i pytać co to za zwierze z puszczy białowieskiej
zamiast żubrów i łosi , bo te szszko przygłup powystrzela - jesli jeszcze coś z puszczy zostanie
kedzior to jakaś slaba ta wies, skoro wiekszosc ludzi nie ma swojej kury na wlasnosc
gram mam być graczem bez rozumu nie dociekać co jak tylko grać i grac że moze wygram
być może nie mają zwierzaków gospodarczych bo nie milei aktów natorilanych potwierdzonych przez dziadka pradziadka wnuka alojzego z prawego łoża babci alojzy ze strony ciotecznej cioteczki
Mulag, jak bedziesz myslał, że "moze wygrasz" to moze sie to spelni a jak pomyslisz, że wygrasz to najprawdopodobniej tak bedzie, tylko nie ma gwarancji kiedy
ale bedzie
teraz co druga taka wioska , 3 małorolnych gospodarzy reszta emeryci i renciści , co 3 chałupa pusta , młodzi uciekli do miasta - Polish Reality
Najlepszy sposob na wygrana, to wziecie sie do solidnej pracy i myslenia, efekty przyjda predzej czy pozniej
Po co im kury?-1/2 ma własne jaja,a żyją z dotacji eurokołchozu
No a emigranci czekają i uciekają przed wojną to by se tu żyli i orali ziemie i se ziemniory sadzili a tak puste chałupy se stoją normalne to chyba nie jest
EUROKOŁCHOZ sie(mam nadzieje) skonczy i co wtedy?
emigranci nie uciekaja przed wojna, oni celowo przybywaja. Konflikt trwa w Syrii, wobec tego dlaczego przyjezdzaja z innych ciapatych krajów?
nie wiem jak wy ale jak sie uczyłem obcych języków to jak nie mogłem sobie słowka przypomnieć to pozwalałem ręce pisać i pisął źle ale za którymiś razem napisała poprawnie chyba tak trzeba z licxzbami z tym że słówka znałem tylko zapomniałem i wykorzystałem mózg który znalazł ruchy słow rekami chyba liczby nic tu dorzeczy nie dadzą
ale tak myślę i myślę że są wskazówki by trafić może nie 6 z 6 liczby się układają w logiczną całość
Różne można mieć strategie, ale matematyka jest matematyką, można się tylko zbliżyc do pewnych liczb( wybierając więcej zakładów). Wszystko się układa w logiczną całość, ale zauważ, że zawsze po losowaniu
ten system jest do przewidzenia tylko brakuje mi całości by wygrać trafiam szczątkowo brak mi spójności wszystkich liczb jesli odkryje ten mechanizm wygram
nie mówię tu głównej wygranej którą by chciał jak większość graczy
Sprawdz wczesniej czym jest prawdopodobienstwo a nastepnie sprawdz jaka jest tabela wygranych w lotto za poszczegolne stopnie wygranych
Zejdziesz na ziemie
Logika pojawia sie w grach losowych gdy patrzymy na nie z lotu ptaka gdy widzimy 1000 losowan lub wiecej.W pojedynczym losowaniu nie ma logiki.
Chyba jestem w mniejszości-ale wolał bym mniej,ale systematycznie>
to już opracowałem ta technika jest z USA przyszła do Polski to technika trudna i skomplikowana jak byłem w USA już dawno bo 5 lat temu myślałem nad kupnem nie autoryzowanego urządzenia do takiej zabawy maszynę z kulami
tak z ciekawości by ludzi skreślali tak za darmo dla zabawy jak jest to prawdopodobieństwo jak to leci
Jakis czas temu czytałem, że chyba bodajze 3 osoby wsadzili w USA za ingerencje w losowania. W kazdy system można ingerowac, uwierzylbym tylko i wyłącznie w losowania, które odbywały by się na zasadzie takiej, że fizyczna osoba mogłaby losowac kule.
Z resztą Edward Snowden wyjawił pewne info, dotyczące możliwości stworzonych systemów( tutaj akurat dotyczy to inwigilacji), ale pomyśl o tym,że coś takiego może dotyczyć wielu innych rzeczy
Gonzaga ja ufam tylko sobie i Bogu
trzeba było skończyć 8 klas podstawówki to bym był dziś kierownikiem a tak trzeba pracować za groszę w robocie
nic trzeba zrobić tytuły naukowe dr hab i wciskać młodzieży kity o wolno rynkowej gospodarce
Jak masz dobry łeb to i podstawowka nie bedzie potrzebna. Czasami zastanawiam się ilu didiotów po wyzszych studiach nosi matka ziemia. Wydaje mi sie, że wielu
idiotów*
No cóż-racjaA,ile stresu człowiek by sobie zaoszczędził-gdyby nie szkoła
Gonzaga, zgadzam się. A wiesz skąd ten stres? Ponieważ większość informacji jest pzrekazywana na siłe, bo tak jest ustawiony system, uczymy sie bo musimy(pomijam oczywiście nauke pisania, czytania, podstaw matematyki) a nie ma czegoś co pozwoliłoby poczuć nasze wlasne zamiłowania i prawdziwe talenty.
tak stres może zabić zbiera się latami aż może dojść do najgorszego
nie mozna zycia brac powaznie, za malo od nas zalezy, ja klade lache juz
Słyszałem jeszcze o tabletkach tutaj cytuje "nie***" i masci na bół tyłka
Ból*
albo bul, jak kto woli
no ja zawsze poważnie teraz staram się już wszystko na spokojnie lepiej żartować niż chorować
wbrew pozorom, zalezy od nas wszystko
i tak sie skonczymy predzej czy pozniej, wazne ze juz przezylem Evisa
teraz moj cel to przezyc George Michael 53 lata
teraz moj cel to przezyc George Michael 53 lata
Lepiej wódkę pić niż do lekarzy chodzić