Wpisy 2 983 033 – 2 983 132
22 września 2017 00:59 → 22 września 2017 06:50, 100 wpisów
jutro 7 godzin 20 minut robota i weeeek end
10 gram to wszystko co moglem wycisnac z tej malej zylki zlota w tym tyg
10 gram to wszystko co moglem wycisnac z tej malej zylki zlota w tym tyg
Co taka cisza czyżby armagedon a ja sam z milionami na przeklętej ziemi
Wiesz dlaczego sutannowi tak lubią czekoladowe dziurki-bo są blisko krzyża i oni po paru minutach lądują w niebie.
Ja,jak mi się zdarzy nie zagrać na stałe zwykle trafiam-czasem dużo niestety.
temu przestałam szkoda mi kasy
ale nie mówię że juz nie zagram ale na razie strajk
ale nie mówię że juz nie zagram ale na razie strajk
Dzisiaj do południa,w Keno polecą liczby:2,4,12,14,22,24,32,34,42,44,52,54,62,64
kuba dobre i 4 zł w MM jak nic dlatego widze ze coraz wiecej ludzi niegra i strajkuje ten miesiac z wygranymi toz to masakra jest witam wszystkich obecnych na czcie
i jeszcze powiedzcie ze je wysylacie na te 90losowan odrazu co?
o jak pieknie obliczone juz czyli dzis w MM wyjdzie 78 liczba tez
brjan rozumie ze to do keno jest wiem bo do 12tej nie losuja przeciez unas MM tylko keno jest
zawsze kubus mozesz miec 2liczby jakies w zanadrzu do tych 12 czli cos na podmiane
najbliższa zarabianiu jest opcja 6 parkowa-wpada 1 parka masz 2 zł na plusie
witam was BRJAN I KUBA kolega od konca swiata juz spi chyba co?
no ale traf chociasz te 5z 5 w keno to zawsze jakas kase juz masz
no wlasnie dobre i choc te 250zł jest
ale obstaw to razy 3 stawke tak jakmoj kumpel w to gra, ion cholera lapie w to w ciagu tygodnia 3klocki trafic to jest okej chyba co?
no wlasnie dobre i choc te 250zł jest
ale obstaw to razy 3 stawke tak jakmoj kumpel w to gra, ion cholera lapie w to w ciagu tygodnia 3klocki trafic to jest okej chyba co?
No widzisz arczi,to jest strategia,bo w MM nie ma takiej opcji,abyś trafiał, jak w Keno
arczi Za 12 minut zobaczysz pierwsze losowanie Keno,co godzinę,będę podawał wyniki z 15-tu losowań,moich trafień
no koles gra na 6z 6 dzien w dzien, w kolekturze stoji od rana praktycznie do wieczora kiedy bym nieprzechodzil kolo kolektury to Marcin tam stoji z kuponami w reku i sprawdza, ja sie dziwie ze jeszczego z roboty nie wywalili ,a wiem ze pracuje i tylko na dniowki,bo jest woznym w szkole,a w kolekturze siedzi nontoper, on niegra wnic innego tylko Keno, ma swoje jedne liczby ktorymi gra na okretke, i co chwila jakas kasa mu wpada no ale idac dokolektory jak go pytalem to 100zl musi byc zeby wogole zaczac grac
właśnie-przy wygranych tego rzędu jest jeszcze coś takiego jak koszt gry
niedosc ze pracuje to jeszcze trafia kase w keno, nie no zgadza sie , koszty gry tez w to wchodza kiedys przyszedlem do kolektury wyslac mini sobie aon przymnie 1500zl zgarnol, i odrazu puscil na 10losowan stawka x3 i dalej sprawdzal
Zapamiętaj jedno:W Keno zagrasz stawką x naście,masz zawsze tyły,nie ma takiej opcji,aby TS Ci dawał tak wysokie wygrane
Masz faryta,to wygrasz raz,aczkolwiek zaraz je przegrasz,taka jest prawda
no kumpel wlasciciel sklepu w ktorym jest kolektura tez mowi no kolego jak ty tak bedziesz trafial to ja z torbami z tad pujde, smial sie nie,
no wy gracie np jak kuba tu sugeruje stawka jeden on gra na stawke razy 3 i trafia wiec od czego to zalezy od szczescia ,niewydaje mi sie aby az takie szczescie koles mial
no ja rozumie to bo to jest keno co 4 minuty losowanie jest wiadomo albo szybko kase trafisz lub przegrasz
no wy gracie np jak kuba tu sugeruje stawka jeden on gra na stawke razy 3 i trafia wiec od czego to zalezy od szczescia ,niewydaje mi sie aby az takie szczescie koles mial
no ja rozumie to bo to jest keno co 4 minuty losowanie jest wiadomo albo szybko kase trafisz lub przegrasz
Pewnego razu ,jak deszcz padał,siedziałem w kolekturze,gość przyszedł zagrał za 200 zl,wygrał 800zl,zagral za 1200zł i przegrał,oczywiście w Keno
mi się wydaje, ze w keno trzeba by prowadzić dokładne zapisy kosztów, bo łatwo o sytuacje ze wygrałeś 500--wow--ale wcześniej wydałeś 550
ja tez prubowalem raz ale za stawke podstawowa na 5 losowani potych 5losowaniach stwierdzilem ze nigdy wiecej zadnego keno ani tez kaskady, wyrzucenie kasy w bloto, no tak brjan wierze w to bo tez widzialem paru takich nawet mojich rowiesnikow jak to szybko wygral i stracil a pochwil stwierdzil ze lepiej to mogl wykorzystac ichoc jakas flaszke sobie kupic niz wszystko przegrac
no to kubus pruboj proboj anoz widelec trafisz w to ustrojstwo,
Czyli brian:
krótki poradnik poproszę:
1)zapisy kosztów
2)obserwacja losowań
2)stawka razy 1
3) jakie ilości skreśleń?
Artur-ja raczej na sucho, bo:mam tendencje do gry i nie wierzę we wpływ gracza na bycie in +
krótki poradnik poproszę:
1)zapisy kosztów
2)obserwacja losowań
2)stawka razy 1
3) jakie ilości skreśleń?
Artur-ja raczej na sucho, bo:mam tendencje do gry i nie wierzę we wpływ gracza na bycie in +