Wpisy 2 982 579 – 2 982 678
21 września 2017 17:41 → 21 września 2017 19:58, 100 wpisów
szkola skarbonka przedszkole bez dna teraz wrzesniu
E myslalem ze wygralas a Ty tylko...myslalas jakbys wyslalato jak Jaro,myslal ze premierem zostanie...
obiecaj jak wygrasz to sie podzielisz
88-899-757
nie spotykam sie w realu
@wyslij mi na @liczby
884-899-757
Liczby są wymieszane z pośród 3 zakładów z główna wygrana 10.000zl
odezwij sie na telefon sms wyslij numery
boisz si ze zona tuczkiem da tobie po glowie
Dlatego nie chcę żony
Islandorka
moj jest wyrozumialy i nie wtraca sie w cyferki tylko sie nabija cyferki i cyferki
widzi jak odbieram zl 4 zl 8zl ha ha i si smieje cyferki i cyfrki
cyferki cyferki maja byc 700zl
Junak Ty dobra w trójkątach
13,26,73
14,28,78 jak to widzisz na wieczór
13,26,73
14,28,78 jak to widzisz na wieczór
wyslij wygrasz i podzielisz sie %
wszystkim. EURO JACKPOT System pełny 2 z 50 - 1225 zakładów z wszystkimi wynikami jest już do pobrania i System pełny 2 z 10 - 45 zakładów z wszystkimi wynikami też jest do pobrania. Razem komplet . Powodzenia
Dzudzia już chwile kto nie jest zalogowany ten nie będzie lipił co my tu pitupitu gadu hey
Forsani dzieki za inf.
Nie ma mnie w kraju
Dopiero weszlam a tu zmiany i ok
Nie ma mnie w kraju
Dopiero weszlam a tu zmiany i ok
przerwa w pracy się mi kończy no ale już z górki a wieczorem Lotto z Plusem emocje
zwykle te wysokie wygrane przychodza jak ktos puszcza np. po 20 razy te same liczby na losowanie
witam wszystkich dzis na stronce
czsc slonce
2 982 557. dotam 2017-09-21 (17:07) Chrząszczyżewoszyce
23 września -wspomnienie św.O.Pio
ze niby co ja tam nic nie wiem zreszta co mnie to nie wiem nie znam sie zarobiony jestem
23 września -wspomnienie św.O.Pio
ze niby co ja tam nic nie wiem zreszta co mnie to nie wiem nie znam sie zarobiony jestem
23 wrzesnia wg usa ma byc koniec swiata jakis armagedon ma w nas pierduknac
jak bede mial 7/10 lub 8/10 lub 7/9 przynajmniej jutro zagram sobie w so w lottka
zobaczcie jaka mala roznica 43 mln a 13 to jakies 3 razy tyle tylko
jak na lotto to duże a było 60 000 000 jak na jedne kraj to i tak eurokurtka słabo
oby nie trafić w tym momencie gdzie bank zabierze kaskę dla siebie by przed upadkiem się chronić
brakuje mi emotek wyrażających ze śnieg zima deszcz jeśli mnie słyszy Pasko to skromnie proszę ładnie do dodanie jeśli to nie jest problem z góry dziękuje
witaj iwonko witaj
Pomysl na abonament?8 zyla...na miesiactaniochaale od glowy powyzej 18 latczyli jak ktos placil 22 z kawalkiem to za 3 doroslych zaplaci 24!!!Dziekujemy panie ministrze
Dobrze ze jestem singlem
Kiedy wprowadzą bykoweee
Cześć przedwczoraj miałem 2/5 w Mini Lotto. A wy ?
Islandorka mie nie chce
single gora
Wiem że ona na sucho chłopa nimo
Doktor a ty masz zoneee
Ja pracuję na magazynie w gumakach.
Chyba 8 zł na godzinę.
co rozumiesz doktor2p niby?
Gdzie to jest u mnie przyjmują za 18zł na godzinę
Muszę zagrać w Eurojackpot. A wy graliście.
?
Przedtem na akord miałem, jak zakładałem gorące obuwie na kopyta.
A za niedziele mam stówe więcej jak na maszynach byłem.
no i okej doktor2p lepiej niemiec nikogo jak meczyc sie cale zycie z kims kto cie kocha tylko za twoje pieniadze,i cie nie szanuje wcale, byłem z niejedna panienka ale niumialy mnie uszanowac to i odeszly przez swoja glupote, pozniej chcialy wrocic ale ja juz ich nie chcialem, bo i poco mi tzw. przechodzona kobitka odeszła odemnie do innego to poco teraz chce wracac?miala swoja chwile juz, niemyslała to niech wraca do tamtego z powrotem do ktorego odeszla odemnie, ja 2 razy do tej samej wody nie wchodze,i mam tez swoja zasade nikomu nieodbijam tez małzonki i nienawidze zdrad, dlatego nadal jestem sam w sensie zony
Zagrałem na Puchar Polski i przegrałem, a jeszcze mam kupon 10/12 system, to do wygrania maksymalna ponad 1300 a minimalna 12 około. A wy gracie ?
doktor2p i powiem ci jeszcze dlaczego ja niemoge miec lepiej jak inni
LE LM