Wpisy 2 982 379 – 2 982 478
21 września 2017 10:30 → 21 września 2017 14:07, 100 wpisów
moze cos sie da wykompinowac
i wyjdziemy na plusie w koncu kiedysc
tylko w MM
chybil trafil mam nimi 9,15,16,22,39
wiesz dzieci to skarbonka bez dna nie moge sobie pozwolic na granie raz gram a raz nie to nie ma takiej duzej kwoty by dalej mozna bylo gracwszystko na sucho
wczoraj na sucho31,40,45,52,55,64,68
mam konto na mavelle i tam te same liczby leca i wczoraj wyszly
to pa
macie np. 2 liczby w 100 losowaniach wystapia 20 razy kazda
w tym w 5 losowaniach dwie naraz
jak przeplatac te liczby zeby wybrac jedna i trafic 35 razy zamiast 20 (gdybysmy tylko na jedna grali)
w tym w 5 losowaniach dwie naraz
jak przeplatac te liczby zeby wybrac jedna i trafic 35 razy zamiast 20 (gdybysmy tylko na jedna grali)
Przecież liczby wbrew pozorą "nie są stałe" nie da się wyliczyć co do liczby, ilości ile razy wskoczą . Bo kolejne 100 losowań mogą wypaść innaczej...
NamagnesowanyBiW nie chodzi mi konkretnie ile wypadna tylko jak je przeplatac zeby trafic lepiej niz 1 liczbe skreslac na stale
bo wiadomo ze 2 liczby wystapia czesciej niz 1 liczba, ale pytanie jak je wybierac
NamagnesowanyBiW ja nie mowie zeby 100 razy wystapily, ale zamiast 20 (ilosc wystapien jednej liczby) np. 35 trafnych typowan
W/g mnie, jedynie na "wyczucie" poparte "obserwacją", typujemy niczym goryl we mgle
ja napisalem algorytm do typowania czterech liczb i czasami dawal 120 % lepiej
teoretycznie w kazdej czworce liczb masz 1 liczbe trafiona (80 / 20)
Mozna oszalec z tym deszczem , nawet mój kuzyn który cieszył się że będą grzyby , zebrał 80 kg i mówi że ma dość i grzybów i deszczu
bez przesadyzmu, jak bedzie mokro, ale niska temperatura to grzybow nie bedzie
Mój system sie calkiem fajnie sprawdza dycha zagrana w realu ciekawe czy da zysk
Poznań
14*
5 miliardów nadwyżki budżetowej
a masło po 9 zł
hihihihihihi
14*
5 miliardów nadwyżki budżetowej
a masło po 9 zł
hihihihihihi
Szkoda ze juz krowy niemamy bobym zarobil mleko maslo drogie hehe
Kolo Tarnowa 10stopni leje lekko ciemno zima ma być ostra w Październiku juz -30
Węgla niema drzewa Malo jak tu przetrwać
Załóż sobie gaz zyjesz jak lord bez zmartwień
Założenie koszmar ale przez rok jestes na plusie i w nocy juz nie musisz wstawać spisz smacznie ciepło
wiecie ze macie cudo w domu "komputer" to niebanalna interaktywna maszyna w ktorej bohaterem jest czlowiek a swiatem internet a komputer narzedziem, poprostu jeszcze 50 lat temu nie wiedzielibyscie co to takiego jest, a mozemy dzieki nim nawet zamowic jedzenie - sto lat zycia komputerom ktore ratuja swiat od nudy
a i jeszcze jedna ciekawostka obecny komputer 30 lat temu by byl warty z 20 mln dolarow z uwagi na moc obliczeniowa ilosc danych i lepszy soft
Pikolo. Zeby miec realny wplyw na wysoka wygrana nalezaloby przewidziec wynik losowania.
Gwarancje zas dotycza rozpisow.np przy rozpisie mini na 295 zakladow mamy gwarancje bezwzgledna trafienia trojki. Jezeli chodzi o wzgledna to wpada 3 /5 pod warunkiem trafienia konkretnej ilosci liczb ze zbioru na ktorym oparty jest system.
Gwarancje zas dotycza rozpisow.np przy rozpisie mini na 295 zakladow mamy gwarancje bezwzgledna trafienia trojki. Jezeli chodzi o wzgledna to wpada 3 /5 pod warunkiem trafienia konkretnej ilosci liczb ze zbioru na ktorym oparty jest system.
Nibo to nibo to a i tak ts na to nie pozwoli wszyscy maja patenty a i tak z tego jak pies naszczekal
Gwarancja bezwzgledna znaczy ze napewno conajmniej 1 trojke mamy w tych 295 zakladach.
Jesli jeszcze czegps nie rozumiesz odsylam to tematu prowadzonego przez edi8 ,,rozpisy ,strategie...
Jesli jeszcze czegps nie rozumiesz odsylam to tematu prowadzonego przez edi8 ,,rozpisy ,strategie...
Oczywiscie kazdy moze sobie swoje patenty robic ale jak dla mnie to sie sprawdz w krótkim czasie lub sporadycznie
A to wiem Mulag tylko Pikolo mi tu wytykal ze nie wiem co pisze a faktem jest ze rozpisy istnieja.Jesli wybierzesz zle liczby to sie w ogole nie sprawdzi
Jak by tak bylo to by ts splajtowal a to czesto ludziska plajtuja
Mozna sie tak bawic pelno tego w sieci pomyslow systemow i tak jak groch o sciane z tym i tak tradic nie mozna
Nahlepszy to miec kaske wieksza od zwyklego zjadacza chleba i puszczac wiecej czasem systemem i tacy ludzie cos wygrywaja i maja kaske po prostu prawdopodobienstwo trafienia sie zwieksza jak i szczescia nic wiecej
Wiem po sobie puscilem az 60 zakladow i odrazu trojka gdybym caly czas tak puszczal mial by czesto trojki i duze szanse na wiecej
Zeby wygrac trzeba miec kaske pieniadz robi pieniadz czasem ktos pusci jeden los i z takiego losu trafi ale wiekdzosc co gra to przewazniej wugrywaja ludzi ci co duzo stawiaja za sporo kaske taka jest prawda wygrywaja ci ci maja kaske taka jest przewazniej
W wirtualnym system 5 z 5 w mini wielu uzytkownikow co wirtualnie gra dzieki systemowi wieksza iloscia trafilo cala pule tak wlasnie w realu co nie ktorzy puszczaja
Ktos caly czas puszcze mali co wygrywa czasem trojka moze moze czworeczka np w lotto czy w mini a a jak nic to nic i wydaje caly czas na miech np.70 zl i tyle i tak gra i gra a ktos co ma szmalik wydaje wolna reka np 500 zl co miech tez nie wygrywa ale czesciej trojeczka nie tak szyvko ale trafua sie czworeczka bardzo zadko 5 i widac ze duze szanse ma ten co ma kaske sprawa jest prosta prawdopodobienstwo wieksze wydaje wolna reka taka kaske bo go stac wydaje mi sie ze to najprostsze zwiekszenie sobie szans a jak to jeszcze jakimiś pomyslem zagrane to sa szanse taka jest prawda
w jednym swoich artykulow pisalem o gosciu co wygrywal najwiecej w USA i co sie okazalo? Mial tak duzo pieniedzy, ze wydawal wiecej niz wygrywal
Jak na razie najpewniejsze pieniadze z roboty male ale pewne a tu trzeba miec szczescie nad szczesciami wieksze prawdopodobienstwo jest ze piorun wnas uderzy niz wygrana
No to sie sprwadza co mowie nie ktorzy maja szmal ich rajcuje ze czesto trafiaja 3 nawet jak traca wiecej niz warto ale w koncu przy takim graniu padnie i 5z6 i bomba 6z6
na 14 zestawik na www...
Mam znajomego taki znajomy mojego znajomego cale +500plus wydaje na granie od kiedy ruszyla ta pomoc ma bardzo duzo trojeczek czworeczki nie tak czesto ale sie trafiaja i od tych dwoch prawie lat dwie 5z6 w lotto ciekawi mnie kiedy tradi 6z6 moze nie szybko ale trafi a jak nie w lotto to moze w mini choc mniejsza kaska to tez spore tysiaki
zauważyliście ,że teraz prezenterki losowań wyglądają jak guwernantki
Powinny bardziej niz sa skapo ubrane a najlepiej nago tyle przynajmniej z tego grania by cos bylo
Niech pokreci tykiem niech zacheci ludzi do grania moze na rurze bo kumulacja w lotto mala co to 1 milion doliczony
2 982 455. dotam 2017-09-21 (13:47) Chrząszczyżewoszyce
2 982 456. dotam 2017-09-21 (13:48) Chrząszczyżewoszyce
długie spódnice, chyba zarządzenie Prezesa
Jak ryży wróci będą w BURKACH
2 982 456. dotam 2017-09-21 (13:48) Chrząszczyżewoszyce
długie spódnice, chyba zarządzenie Prezesa
Jak ryży wróci będą w BURKACH
Dopisano wyniki Multi Multi
08,11,15,23,27,28,40,45,46,49,51,53,57,62,70,74,75,77,78,80
Plusem jest liczba: 49
08,11,15,23,27,28,40,45,46,49,51,53,57,62,70,74,75,77,78,80
Plusem jest liczba: 49
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9819 zestawów od 1266 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 088 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 15 416 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- optimus - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 1 300 zł = 86,67 x koszt gry
- <<wojtas>> - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 380 zł = 38,00 x koszt gry
- 11 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 080 zł = 21,60 x koszt gry
- ***dolcevita*** - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 532 zł = 15,20 x koszt gry
- mirando - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 566 zł = 5,66 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,03,05,06,07,08,09,10,13,21,23
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 0017791
Wylosowany numer to: 0017791