Wpisy 2 980 773 – 2 980 872
19 września 2017 18:02 → 19 września 2017 19:22, 100 wpisów
Ja należę do osób...która się nie da ujarzmić...zerwie każde jarzmo
no wyzej troche tak moj program wytypowal 2815 razy a maksymalna ilosc wystapien to 2714 przy czym srednia 2616
najlepiej by było jak by taka Pani LUB Pan na wizji mieli w garczku 42 piłki i rzucił by tym garnkiem z piłkami które najdalej te uformują wygrana
tak angierski to już jest twarda przesłanka-ale takich wielu nie ma
bo mozna trafic na mine ktora nie wejdzie przez 1000-2000 losowan albo wiecej
coprawda 10/10 moze nie trafisz ale kilka liczb warto brac z poprzedniego losowania
angierski polowa powtórki połowa oczekiwane -innego pomysłu nie ma
wszystkiego można oczywiście próbować jak ma pomóc wygrać czemu nie
qbam poprostu wyrzucasz np. 4 liczby ktore maja najdluzsze przerwy a reszte tak jak piszesz
takich statystycznych liczb niebedacych ani powtórka ani przerwą to nie ma
a reszta to szczescie, albo poprostu fuks (czyli liczby ktore mogly wypasc mogly nie)
oo sama smietanka towarzyska jak widze hehehe
wlasnie sie puscilem 2x10 1x7 w multasia oraz 2 mini a teraz trza jakas kolacyje wciagnac i czekac a noz tesik sie pomyli w figlarnej zabawie liczbowej i wlasciwe liczby ku moiej radosci wylosuje
Jak zwarty Mulag na kołchozie Cię powitaja i się zacznie Mexicana od wieczora do rana
na koniec jeszcze dodam ze kazde nowe lsoowania tworza nowe algorytmy, ale trzeba wybrac te ktore opisuja nawiecej losowan
Jeszcze niecałe pół i copka cholpa nie działa Internet zakladowy Multipasko mam z pakietu
Co ludzie robicie mnie maszyna z roboty wygryzla i niemam
Musze szukac czegos znowu fak
Hyba ze system Multi Multi będzie działał to bedzie super
Wczoraj 5-6 ale 2losowania juz niedaly zysku ciekawe jak wieczorem bedzie
szkoda ze losowania multi mini nie moga byc zdeczka wczesniej tak o 20
Gryks juz śpiący jesteś jak wstawalem o 5rano do roboty to juz o 21 spać sie chcialo